ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Hiusten syvähoito kuiville hiuksille (5 vaihetta)

Miksi minulla on niin kuivat ja katkeilevat hiukset? Jos tämä kysymys nousee mieleesi usein, on aika kokeilla tätä 5 vaihetta sisältävää hiusten syvähoitoa. Hoida kuivat hiukset kuntoon ja nauti hemmotteluhetkestä!

1. Valitse oikeanlainen hoitotuote kuiville hiuksille

Vaurioituneet ja kuivat hiukset tarvitsevat tupla-annoksen kosteutta ja ravinteita, joten etsi oikeanlainen syvähoito hiuksille. Lue tuotteen ainesosat, ja vältä turhia kemikaaleja. Ravitseva hiusten syvähoito vahvistaa ja kosteuttaa tehden hiuksista elinvoimaisemmat. Luonnon kasviuutteet kuten oliiviöljy ja paju ovat hyviä valintoja.

2. Pese hiuksesi ravitsevalla shampoolla

Hiusten pesu on tärkeää, kun tahdot syvähoidon vaikuttavan kuivissa ja katkeilevissa hiuksissa tehokkaasti. Paras shampoo kuiville hiuksille sisältää keratiinia tai silkkiproteiinia, sekä muita ravitsevia ainesosia kuten jojobaa ja biotiinia. Pese hiukset kädenlämpöisellä vedellä, jotta hiussuomut avautuvat ennen syvähoitoa.

3. Levitä hoitoaine huolellisesti

Tämä on syvähoitorutiinin tärkein vaihe. Oikeanlainen hoitoaineen levitystekniikka tapahtuu osissa ja ylhäältä alaspäin. Älä siis läträä hiusmaskia koko päähän, vaan levitä tuotetta hiuksiin sormien avulla, ja keskity erityisesti kuiviin latvoihin.

4. Peitä hiukset kostealla ja lämpimällä pyyhkeellä

Syvähoitotuotteen laittamisen jälkeen voit lämmittää kosteaa pyyhettä mikrossa noin 20-30 sekunnin ajan, ja peittää sitten hiuksesi pyyhkeellä. Tämä taianomainen vaihe saa hiusmaskin toimimaan aivan eri tehokkuudella, sillä pyyhkeen lämpö avaa hiussuomuja jolloin syvähoito pääsee vaikuttamaan hiusten sisällä.

5. Odota 15 minuuttia ja huuhtele hiukset

Jätä syvähoito vaikuttamaan 15 minuutin ajaksi, ja huuhtele se sitten pois kylmällä vedellä. Kylmä vesi sulkee hiussuomut lukiten kosteuden hiuksen sisään. Viimeistele syvähoito kosteuttavalla hiusseerumilla, joka pitää huolta kutreistasi ja estää pörröä.

Kuinka usein hiusten syvähoito kannattaa tehdä?

Jos sinulla on hauraat ja kuivat hiukset voit tehdä syvähoidon jopa jokaisen pesukerran jälkeen. Jos tämä ei kuitenkaan ole mahdollista voit tehdä syvähoidon vähintään kerran viikossa, etenkin jos hiustenkuivaaja, suoristusrauta tai kiharrin ovat käytössäsi usein.

Lue myös nämä

Jaa