ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Hiusten kasvua parantavat yrtit

Hiukset eivät ole vain osa kehoasi vaan se toimii myös symbolina kauneudelle ja terveydelle. On siis erittäin tärkeää, että pidät hyvää huolta siitä välttääksesi ennenaikaista hiustenlähtöä. Joskus hiustenlähtö voi olla hallitsematonta, kuten raskauden tai sairauden yhteydessä, mutta se ei tarkoita, että et voisi tehdä mitään hiusten ohenemiselle.

Hiustenlähtö on tänä päivänä yleinen huolenaihe sekä miehillä että naisilla, jotka ovat saavuttaneet aikuisiän puolivälin tai loppupuolen. Monet ihmiset kärsivät kaljuuntumisesta, pakenevasta hiusrajasta, hiustenlähdöstä ja harvenevista hiuksista. Vaikka hiustenlähtöä on yleisesti nähty lähinnä miehillä, myös monet naiset ovat alttiita tälle ongelmalle. Säännöllinen hiusten värjääminen, suoristaminen, kihartaminen ja haitallisten kemikaalien käyttö ovat suurimpia syitä siihen, miksi myös naiset kokevat hiusten harvenemista jossain vaiheessa elämäänsä. On myös muita tekijöitä, jotka voivat olla vastuussa hiusten ohenemisesta, kuten huono ruokavalio, vääränlainen hiusten hoito, sairaudet, kuten kilpirauhasen vajaatoiminta ja anemia, hormonaaliset vaihtelut, kuten vaihdevuodet ja raskaus, sekä tietyt lääkkeet.

Kannattaa tutustua eri kasviperäisiin vaihtoehtoihin ja muihin edullisiin hiustenlähdön hoitoihin, ennen kuin pelaat vahvojen kemikaalien kanssa tai harkitset kalliita hiustensiirtoja hiusten kasvun tukemiseksi. Miksi et siis kokeilisi luonnollisia valmisteita, sillä ne ovat edullisempi, turvallisempi ja hellävaraisempi tapa edistää hiusten kasvua päänahassasi. Listasimme 10 parasta rohdosvalmistetta, jotka perinteisten ja nykyaikaisten tutkimusten perusteella voivat auttaa hiusten kasvua.

1. Nokkonen

Nokkonen on erittäin tärkeä ja hyödyllinen kasvi, joka on täynnä hiusten kasvuun liittyviä etuja. Se on yrtti, joka auttaa estämään testosteroneja muuntumasta dihydrotestoseroniksi, mikä on suurin syy hiustenlähtöön. Nokkosta voidaan ottaa pillereinä tai sitä voidaan käyttää myös hiusöljyissä.

2. Rosmariini

Rosmariinia on jo vuosisatojen ajan pidetty tehokkaana ratkaisuna hiustenlähtöön. Se myös auttaa vähentämään hiusten ohenemista ja kaljuuntumista. Se auttaa parantamaan päänahan verenkiertoa, mikä puolestaan edistää hiusten kasvua. Rosmariini toimii tehokkaasti hiuksissa, kun se yhdistetään oliiviöljyyn. Näiden yhdistelmä auttaa myös ennenaikaiseen hiusten harmaantumiseen sekä kuivaan ja hilseilevään päänahkaan.

3. Piparminttu

Piparminttuöljy on myös ikivanha rohdosvalmiste hiustenlähdön hoitoon ja parantamaan hiustenkasvua. Se auttaa parantamaan karvatuppien kasvua ja siten edistämään myös hiusten kasvua. Piparminttuöljyn säännöllinen levittäminen päänahkaan ja hiuksiin tarjoaa päänahalle rauhoittavan vaikutuksen ja edistää päänahan verenkiertoa.

4. Aloe Vera

Aloe Vera on myös toinen tehokas yrtti, joka auttaa ehkäisemään hiustenlähtöä. Se auttaa stimuloimaan verenkiertoa päänahassa ja auttaa siten myös hiusten kasvua. Aloe Vera geelin säännöllinen käyttö auttaa säilyttämään hiusten pH-tasapainon ja avaamaan päänahan tukkeutuneita huokosia.

5. Takiainen

Takiainen erittäin tehokas yrtti vähentämään hiustenlähtöä. Se auttaa parantamaan karvatupen verenkiertoa päänahassa. Takiainen sisältää fytosteroli-yhdisteitä ja suuria määriä rasvahappoja, jotka auttavat vähentämään hiusten harvenemista. Oliiviöljyyn upotettujen takiaisten säännöllinen käyttö parantaa karvatupen verenkiertoa.

6. Laventeli

Laventeli on tunnettu yrtti, joka auttaa lisäämään hiusten kasvua ja vähentämään kaljuuntumista. Sillä tiedetään olevan antibakteerisia ominaisuuksia, jotka auttavat rauhoittamaan sekä parantamaan ihoärsytystä ja tulehdusta päänahassa. Se on myös erittäin tehokas hilseen ja kuivan päänahan hoitoon. Säännöllinen laventelia sisältävän hiusöljyn käyttö auttaa ehkäisemään hiustenlähtöä ja edistämään hiusten uudelleen kasvua. Se voi myös vapauttaa jännitystä, stressiä, masennusta ja unettomuutta, jotka ovat tärkeimpiä syitä hiustenlähtöön.

7. Neidonhiuspuu (Ginko Biloba)

Neidonhiuspuu auttaa lisäämään verenkiertoa aivoihin ja on erittäin tehokas korjaamaan karvatuppien puutostiloja. Se on erittäin tehokas ja suosittu yrttiöljy, jota monet ihmiset käyttävät päänahassaan hiusten uudelleenkasvuun.

8. Korte

Korte on erittäin tärkeä yrtti, joka auttaa vahvistamaan kynsiä, luita ja hiuksia. Piidioksidi on yksi korten tärkeimmistä ainesosista. Se tarjoaa hiuksille vahvuutta ja estää niitä ohenemasta ja katkeilemasta. Se auttaa myös estämään hiustenlähtöä. Korte on yksi yleinen ainesosa, jota käytetään monissa markkinoilla olevissa hiustuotteissa.

9. Sahapalmu

Sahapalmua on käytetty kaljuuntumisen hoitoon jo iät ja ajat. Se on yksi tunnetuimmista yrteistä, joka estää testosteronin muuntumista dihydrotestosteroniksi, mikä aiheuttaa nopeampaa hiustenlähtöä. Sahapalmun on havaittu olevan tehokas vähentämään hiusten ohenemista ja pakenevaa hiusrajaa, kun sitä käytetään yhdessä nokkosen kanssa.

10. Panax Ginseng

Suosittu kiinalainen yrtti, Ginseng, on luonnollinen rohdosvalmiste moniin terveysongelmiin, kuten hiustenlähtöön. Ginseng on erittäin tehokas hoitamaan kaljuuntumista ja auttamaan hiuksia kasvamaan uudelleen. Se auttaa ravitsemaan hiuksia ja lisäämään hiusten vahvuutta. Se on yksi tärkeimmistä ainesosista, joita löytyy useimmista hiusten hoitotuotteista ja shampoista.

Oletko huolissasi kaljuuntumisesta ja hiustesi ohenemisesta? Haluatko parantaa hiustesi paksuutta ja edistää niiden kasvua? Jos olet yksi monista, joka etsii oikeanlaista kasviperäistä ratkaisua, joka auttaa hiuksia kasvamaan luonnolliseen tapaan, niin kokeile jotain yllä mainituista yrteistä tai luonnollista TRX2 hiusravinnetta saadaksesi upeat hiuksesi takaisin.

Lue myös nämä