Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Melaniq Hiusten harmaantuminen

59.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Hiusten harmaantuminen on iän karttuessa yleinen ilmiö - mutta se ei tarkoita, ettei sitä voisi ehkäistä tai hidastaa! Melaniq auttaa sinua taistelemaan hiusten harmaantumista vastaan luonnollisin keinoin. Se on erityisesti suunniteltu tehostamaan hiustesi luonnollista väripigmentin tuotantoa ja näin ehkäisemään hiusten harmaantuminen. Melaniq soveltuu sekä miehille että naisille.

  • Harmaat hiukset kuriin - Melaniq ehkäisee tai hidastaa niiden esiintymistä
  • Edistää väripigmentti melaniinin tuotantoa hiuksissa
  • Soveltuu kasvissyöjille
  • Ei sisällä yleisiä allergeeneja (FACLPA)
  • Ei sisällä lääketieteellisiä ainesosia, väriaineita tai säilöntäaineita
  • Kliinisesti testattu

Melaniq tarjoaa hiuksillesi monipuolisen sekoituksen oleellisia vitamiineja ja hivenaineita. Nämä ravintoaineet tehostavat väripigmentti melaniinin biosynteesiä hiussoluissa ja auttavat näin sinua säilyttämään hiustesi luonnollisen värin pidempään. Melaniq soveltuu sekä heille, joilla on ongelmana ennenaikainen hiusten harmaantuminen, että heille, joiden harmaat hiukset ovat iän merkki. Oleellinen ainesosa tässä tuotteessa on kupari, jolla on keskeinen rooli hiusten väripigmentti melaniinin tuotannossa.

Melaniq sisältää ainutlaatuisen sekoituksen ravintoaineita, jotka tukevat hiustesi luonnollista elinvoimaisuutta ja ehkäisevät haitallisia tekijöitä, joiden lopputuloksena on usein hiusten harmaantuminen. Tuote on valmistettu Saksassa korkeiden laatustandardien mukaisesti. Melaniq on ihanteellinen valinta heille, joita vaivaa hiusten harmaantuminen!

Lue lisää
Tuotetyyppi: Kapselia
Määrä: 90 kapselia
Kesto: 30 Päivää
Annostelu: 3 päivässä

Riesana harmaat hiukset? Melaniq voi tuoda avun luonnollisesti!

Harmaat hiukset ovat normaali ilmiö, joka koskettaa jokaista iän myötä - ja joskus myös nuoria aikuisia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettei niiden ilmestymiselle voi tehdä mitään. Oli ongelmanasi sitten ennenaikainen tai tavallinen hiusten harmaantuminen, voi Melaniq tuoda avun.

Oxford Biolabs-tutkijat ovat kehittäneet ainutlaatuisen reseptin, joka sisältää runsaasti hiusten terveyttä ja väriä tukevia ainesosia. Monissa tapauksissa harmaat hiukset johtuvat hiusten heikosta kokonaisterveydestä ja tiettyjen ravintoaineiden puutteesta. Melaniq auttaa ravitsemalla hiuksia vitamiineilla ja hivenaineilla. Se sisältää katalaasia, L-tyrosiinia, PABAa (p-aminobentsoehappoa), kuparia, biotiinia sekä D-vitamiinia. Toisin kuin värjäävät tuotteet, jotka vain maskeeraavat harmaat hiukset piiloon, Melaniq taistelee ongelmaa vastaan sen juuressa tukemalla hiustuppien terveyttä. Terveet hiustupet jaksavat tuottaa runsaasti melaniinia, joka vahvistaa luonnollista hiusväriäsi. Saa hiusten harmaantuminen kuriin jo tänään!

Melaniq on valmistettu korkeiden laatustandardien mukaisesti ja huippuluokkaisia raaka-aineita käyttäen. Se on laadukas, luonnollinen ja tehokas apu, kun ongelmana ovat harmaat hiukset. Melaniq on pakattu käytännöllisiin kapseleihin - pakkaus sisältää 90 kapselia. Se ei sisällä yleisiä allergeeneja kuten maitoa, kannamunaa tai pähkinöitä. Se soveltuu täydellisesti myös kasvisruokavalioon.

Harmaat hiukset johtuvat melanosyyttisolujen rappeutumisesta

Hiustupissa sijaitsevat melanosyyttisolut ovat vastuussa hiusväripigmentti melaniinin tuotannossa. Iän karttuessa melanosyytit kuitenkin rappeutuvat, ja niiden kyky tuottaa melaniinia heikentyy asteittain, mistä johtuu hiusten harmaantuminen. Geeniperimä, ympäristö ja tietyt elämäntapavalinnat voivat vaikuttaa tähän prosessiin, mutta ennen pitkää se koskettaa lähes jokaista. Melanosyyttisolujen rappeutuminen johtaa siihen, että harmaat hiukset valtaavat alaa ja ennen pitkää hiukset menettävät värinsä kokonaan.

Melaniq tehostaa melanosyyttisolujen toimintaa tukemalla niitä monipuolisesti ravintoaineilla. Melaniqin avulla harmaat hiukset eivät saa valtaa, vaan hiustuppiesi normaali toiminta voi jatkua paljon pidempään. Melaniq toimii molekyylitasolla tehostamalla erityisesti kuparipitoisuutta hiussoluissa. Kuparilla on oleellinen rooli, koska se stimuloi tyrosinaasi-entsyymin tuotantoa, mikä puolestaan tehostaa melaniinin tuotantoa.

Ota Melaniq-kapseli kolmesti päivässä

Melaniq-lisäravinteen tehokkuus riippuu yksilöllisestä aineenvaihdunnastasi ja fysiikastasi. Useimmat käyttäjät saavuttivat näkyviä tuloksia keskimäärin 5 kuukauden käytön jälkeen, kun tuotetta otettiin suositeltu annos päivässä.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi