ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Hiustuuhenne eli hiuskuitu - Volyymia harvoihin hiuksiin

Tuuhentavat hiuskuidut ovat kätevä keino piilottaa hiusten oheneminen ja hiustenlähtö, oli kyseessä sitten miestyyppinen kaljuuntuminen tai hiusten oheneminen päälaella. Hiuskuidut ovat pidennyksiä, jotka tarttuvat olemassa oleviin hiuksiisi ja antavat välittömästi vaikutelman tuuheista, paksuista hiuksista.

Mitä ovat hiuskuidut?

Hiuskuidut ovat melko uusi läpimurto hiustenlähtöä ja ohenevia hiuksia hoitavassa teknologiassa. Ne on kehitetty auttamaan ihmisiä, jotka kärsivät hiustenlähdöstä. Aiemmin ihmisillä ei ollut juuri muita vaihtoehtoja kuin peruukin tai päähineen käyttö - nykyisin kaikenikäiset miehet ja naiset voivat kuitenkin käyttää tuuhentavia hiuskuituja tehostamaan itsetuntoaan.

Hiuksilla on tärkeä rooli ulkonäön määrittämisessä. Paksut, terveet hiukset ovat nuoruuden, elinvoimaisuuden ja seksikkyyden merkki, ja vastaavasti hiusten oheneminen voi olla kova kolaus itsetunnolle. Jos hiustenlähtö vaivaa sinua, hiuskuidut voivat vihdoin tarjota vastauksen ongelmaan. Hiuskuidut ovat myös turvallinen ratkaisu - elimistölle raskaisiin hiustensiirtoleikkauksiin sisältyy runsaasti riskejä, ja peruukit voivat aiheuttaa hiuspohjan kuivumista ja siten pahentaa hiustenlähtöä entisestään. Hiuskuidut sen sijaan ovat staattisen sähkövarauksen avulla toimiva apuväline, joka ei aiheuta haittavaikutuksia.

Miten hiuskuidut toimivat?

Hiuskuidut ovat loistava lisä tai vaihtoehto hiustenkasvua tehostaville voiteille, lisäravinteille ja shampootuotteille. Ne peittävät hiustenlähtöä helposti ja tehokkaasti. Hiuskuidut asetetaan päänahkaan pienen applikaattorin avulla, ja ne takertuvat itsestään olemassa oleviin hiuksiisi. Näin hiuksistasi tulee tuuheamman näköiset, eikä hiustenlähdöstä näy merkkiäkään! Hiuskuidut piilottavat niin miestyyppisen kaljuuntumisen, alopecian aiheuttamat pälvikaljulaikut kuin naistyyppisen hiusten ohenemisenkin.

Hiuskuidut kiinnittyvät hiuksiin staattisen varauksen ansiosta, jolloin kuidut tarttuvat voimakkaasti hiuksiin ja näyttävät luonnollisilta ilman liiman tai muiden lisäaineiden käyttöä. Sateessa, tuulessa ja lumipyryssäkin hiuskuidut pysyvät tiukasti kiinni staattisen sähkön avulla. Hiuskuidut ovat yleensä joko keratiini- tai puuvillapohjaisia:

Keratiinihiuskuitu - Keratiini on myös aitojen hiusten raaka-aine, joten keratiinipohjaiset hiuskuidut näyttävät usein luonnollisemmilta kuin puuvillapohjaiset. Keratiini on hypoallergeenista, joten se ei aiheuta ihoärsytystä tai allergisia reaktioita. Keratiini kiinnittyy aitoihin hiuksiin helposti staattisen sähkövarauksen avulla.

Puuvillahiuskuitu - Nämä hiuskuidut valmistetaan kasvipohjaisista materiaaleista. Samoin kuin keratiinihiuskuidut, puuvillahiuskuidutkin ovat hypoallergeenisia ja kiinnittyvät hiuksiin staattisen sähkön avulla.

On jokaisen oma valinta, kummanlaisista hiuskuiduista pitää enemmän. Alun perin hiuskuidut valmistettiin puuvillasta, mutta keratiini on uudempi läpimurto, joka voi näyttää luonnollisemmalta.

Hiuskuidut hyödyntävät staattista sähköä

Hiuskuidut toimivat kiinnittymällä olemassa oleviin hiuksiin, missä ne pysyvät staattisen sähkövarauksen avulla ja antavat tuuhentavat vaikutelman. Hiustuuhenteiden kuidut kiinnittyvät hienoimpiinkiin hiussuortuviin sähkövarauksen avulla. Vaikka sinulla olisi lyhyet tai hamppuuntuvat hiukset, hiuskuidut tarttuvat niihin helposti ja antavat 3D-syvyyttä sekä tuuheutta.

Miksi käyttäisin hiuskuituja?

Jos hiustenlähtö kolhii itsetuntoasi, hiuskuidut voivat auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi. Ne ovat suosittu vaihtoehto kutiseville ja kalliille peruukeille tai hiustensiirtoleikkauksille, joihin liittyy aina arpeutumisen ja tulehduksen riski.

Tässä vain muutamia syitä, joiden vuoksi miehet ja naiset päättävät ottaa käyttöön tuuhentavat hiuskuidut:

  • Itsetunto kohenee - Hiustenlähtö aiheuttaa usein itseluottamuksen heikkenemistä, oli sen syy mikä tahansa. Tuuhentavat hiuskuidut voivat auttaa sinua tuntemaan olosi viehättävämmäksi.
  • Ei sivuvaikutuksia - Hiuskuidut soveltuvat kaikille, eikä niissä ole haittavaikutusten riskiä. Hiuskuidut soveltuvat myös ihmisille, jotka saavat lääketieteellistä hoitoa.
  • Luonnollinen look - Hiuskuidut näyttävät aidommilta kuin peruukit.
  • Mukava käyttää - Toisin kuin monet peruukit ja hiuslisäkkeet, hiuskuidut eivät aiheuta kutinaa tai ihoärsytystä.
  • Kestävä vaikutus - Hiuskuidut pysyvät kiinni hiuksissasi sateessa, tuulessa ja jopa salitreenin yhteydessä.
  • Helppo käyttää - Hiuskuitujen kiinnittäminen on nopeaa ja helppoa, ja niiden tuuhentava vaikutus on välitön.
  • Runsaasti valinnanvaraa - Jokaiselle hiustyypille ja värille löytyy sopiva hiuskuitu.
  • Eivät vahingoita hiuksia - Hiuskuidut eivät ehkäise hiusten kasvua tai vaurioita nykyisiä hiuksiasi. Voit käyttää niitä turvallisesti, vaikka sinulla olisi kuiva päänahka tai atooppinen iho.
  • Peittävät harmaita hiuksia - Vaikka et kärsisi hiustenlähdöstä, voit käyttää hiuskuituja harmaiden hiusjuurien peittämiseen.

Kenelle hiuskuidut soveltuvat?

Kaikki hiustenlähdöstä tai ohenevista hiuksista kärsivät ihmiset voivat käyttää tuuhentavia hiuskuituja. Ne soveltuvat sekä perusterveille että terveysongelmista kärsiville ihmisille. Niillä voi häivyttää sekä miestyyppisen kaljuuntumisen että naistyyppisen hiusten ohenemisen merkkejä, ja ne sopivat myös harmaiden hiusjuurien piilottamiseen.

Miten käytän hiuskuituja?

Hiuskuitujen käyttö on helppoa. Noudata vain näitä ohjeita:

Pese hiukset ja kuivaa huolellisesti. Ravista hiuskuitupulloa niille hiusalueille, joita haluat hoitaa. Taputtele hiuskuidut paikoilleen luonnollisen vaikutelman saavuttamiseksi. Voit myös käyttää hiuskuituja, vaikka hiukset eivät olisikaan vastapestyt. Harjaa vain hiukset ja lisää hiuskuidut ennen niiden muotoilua.

Hiuskuidut kiinnittyvät aitoihin hiuksiin ja pysyvät lujasti kiinni, joten sinun ei tarvitse huolehtia sateen tai hikoilun vaikutuksesta. Kuidut pysyvät hiuksissa, kunnes peset ne shampoolla. Jos haluat varmistaa, että ne pysyvät kiinni mahdollisimman tehokkaasti, voit lukita ne paikoilleen hiuskiinteen avulla.

Pitäisikö minun käyttää tuuhentavia hiuskuituja?

Hiusten oheneminen ja hiustenlähtö ovat oireita, jotka voivat vaikuttaa voimakkaasti itsetuntoon. Jos hiustenlähtö tuntuu kiusalliselta tai huolestuttavalta, saattaa olla lohdullista tietää, ettet ole yksin ongelmasi kanssa. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa kärsivät myös hiustenlähdöstä. Hiuskuidut tarjoavat tehokkaan tavan häivyttää hiustenlähdön oireita ilman epämukavia peruukkeja. Niiden avulla voit tehostaa itsetuntoa ja nauttia sosiaalisista tilanteista sekä työelämästä enemmän.

Jos paksujen hiusten menettäminen tuntuu masentavalta, ei ole syytä lannistua. Hiuskuitujen ja muiden hiustenlähdön hoitoon tarkoitettujen tuotteiden avulla voit saavuttaa paksummat, tuuheammat ja terveemmät hiukset.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa