Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Hilseilevä ihottuma

Psoriasis tai psoriaasi on krooninen, iholla ja nivelissä esiintyvä tulehdustauti. Psoriaasia esiintyy noin kahdella prosentilla suomalalaisista. Tauti ilmenee usein aikuisiällä, ja sen voi esiintyä monin eri tavoin. Yleisin on läiskäpsoriasis, ja lähes 90% tapauksista on tätä tyyppiä. Hilseilevä ihottuma voi ilmetä monella kehon alueella: sitä voi esiintyä ryppäinä esimerkiksi päänahassa, jaloissa, niskassa ja käsissä. Hilseilevä iho on monesti samalla myös tukalan kuiva ja kutiseva, ja ihoon voi tulla paukamia.

ShytoBuy tarjoaa monenlaisia tuotteita ihonhoitoon, ja hilseilevän ihon hoitoon kannattaakin etsiä ensi hätään sopiva tuote. Voit kokeilla erilaisia voiteita, seerumeita, öljyjä ja puhdistusaineita. Iholle levitettävä tooppinen tuote on monesti tehokas ratkaisu ihonhoitoon.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Hilseilevä ihottuma voi hiipiä moneen kehon osaan, sitä voi esiintyä päänahassa, jaloissa, niskassa ja mm. Käsissä. Hilseilevässä ihottumassa iho on usein myös kuiva ja se aiheuttaa kutinaa ja ihoon voi tulla paukamia. Ihottuma esiintyy usein ryppäinä tietyillä alueilla, kutina voi tehdä olosta tukalaa ja kukapa ei haluaisi päästä moisesta vaivasta eroon. Ihonhoitoon on tarjolla monenlaisia tuotteita, ja ensi avuksi voit kokeilla miten kotona käytettävä voide toimii. Voit kokeilla erilaisia voiteita, seerumeita, öljyjä ja pesuaineita. Ihon hoitoon paras ratkaisu on iholle levitettävä tooppinen tuote.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.