• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Viaman Intimacy Patches

30 Laastaria | Luonnon ainesosat mieskunnon kohentamiseen

Viaman

34.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Iän myötä kadotamme vähitellen herkästi monia asioita - niin voimaa, viriliteettiä kuin valtaakin. Varsinkin miehet voivat kärsiä muutoksista suorituskyvyssään ja kaivata nuoruusvuosiensa viriliteettiä. Kaikki eivät halua syödä pillereitä tai käyttää voiteita, ja heille onkin nyt tarjolla uudenlainen ratkaisu. Transdermaalinen vaikutustapa sopii ihollesi täydellisesti. Herbal V Blue Patches -laastarit sisältävät luonnollisia kasviuutteita, joiden tiedetään perinteisesti vahvistavan kehoa.

 • Kehitetty miehisen suorituskyvyn kohentamiseen
 • Nopeuttaa fyysisiä reaktioita ja lisää kiihottuneisuutta
 • Täysin luonnolliset, kasviperäiset raaka-aineet
 • Sisältää sahapalmua, ginsengiä ja neidonhiuspuuta
 • Yksinkertainen, huomaamaton laastari
 • Vaikuttavat aineet vapautuvat tasaisesti 24 tunnin kuluessa

Miehinen suorituskyky on monimutkainen asia. Siksi tähän tuotteeseen on valittu viisi uskomattoman tehokasta ainesosaa, joista jokainen pyrkii omalla tavallaan lisäämään viriliteettiä makuuhuoneen puolella. Herbal V Blue Patch on kokonaisvaltainen ja tehokas keino vahvistaa kehoa ja lisätä itseluottamusta ja kyvykkyyttä joka elämän alueella.

Lue lisää

Tehokkaat laastarit

Transdermaalisesti vaikuttavat laastarit kehitettiin 1970-luvun lopulla alunperin matkapahoinvoinnin hoitoon, ja laastarit ovat olleet suosittu hoitomuoto siitä lähtien. Laastari on houkutteleva vaihtoehto kapseleiden ja tablettien rinnalla, koska vaikuttavien aineiden ei tarvitse kulkea ruoansulatuskanavan läpi ja menettää matkalla suurta osaa tehostaan. Laastari vapauttaa hitaasti ja tasaisesti oikean määrän vaikuttavia aineitaan ihoon ja sitä kautta suoraan verenkiertoon, josta ne pääsevät kaikkialle kehoon. Laastarit ovat myös huomaamattomia ja helppokäyttöisiä eikä niiden ottamista tarvitse muistaa, kuten kapseleiden. Vaihdat vain laastariin uuteen kahdenkymmenenneljän tunnin välein - tämän helpompaa se ei voisi olla!

Herbal V Blue laastarit palauttaa miehiset kykysi

Miehinen suorituskyky voi olla monimutkainen asia. Monet tekijät vaikuttavat siihen, joten asiaa kannattaa lähestyä laajakatseisesti. Herbal V Blue Patches -laastarien kehittelyssä on huomioitu monia erilaisia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa viriliteettiin. Laastarit pitävät huolta siitä, että perusasiat ovat kunnossa, jotta voit kokea fyysisten voimiesi, seksuaalisten halujesi ja itseluottamuksesi palaavan.

Aktiiviset ainesosat

Sahapalmu
Sahapalmu
Viuhkamainen, luonnostaan Pohjois-Amerikassa esiintyvä kasvi on jo pitkään tunnettu miehisen terveyden edistäjänä. Nykyisin sitä käytetään enenevässä määrin erilaisissa miehistä viriliteettiä kohentavissa tuotteissa. Tutkimusten mukaan se parantaa suorituskykyä makuuhuoneessa ja edistää myös muilla tavoin miesten terveyttä. Lue lisää täältä.
Korealainen ginseng
Korealainen ginseng
Aasialaistan ginsengkasvia on käytetty Aasiassa jo vuosisatojen ajan. Sillä uskotaan olevan monipuolisia terveysvaikutuksia esimerkiksi energian antajana. Viimeaikaisissa tutkimuksissa on havaittu, että se antaa henkistä energiaa, tehostaa miehistä suorituskykyä ja kohottaa testosteronitasoa. Lisätietoa saat klikkaamalla tästä.
Damiana
Damiana
Tämä kasvi, latinalaiselta nimeltään Turnera diffusa, on kotoisin Väli- ja Etelä-Amerikasta sekä Karibialta. Sitä on käytetty seksuaalisia haluja lisäävänä lemmenrohtona jo vuosisatojen ajan. Viime aikoina sitä on tutkittu rentouttavan ja mielialaa kohottavan vaikutuksensa osalta. Molempien tekijöiden tiedetään vaikuttavan miehiseen suorituskykyyn. Lue lisää täältä.
Guaranà
Guaranà
Tämä hedelmä on nykyisin suosittu ympäri maailman, mutta alkujaan se on kotoisin Amazonin sademetsästä, jossa sen siemeniä jauhetaan jauhoksi, jota alkuperäiskansa nauttii nesteenä. Kasvin tiedetään sisältävän neljä kertaa enemmän kofeiinia kuin kahvipavut. Siksi se antaa energiaa ja stimuloi kehoa ja mieltä. Lue lisää täältä.
Ginkgo Biloba
Ginkgo biloba
Puu, josta tätä lehtiuutetta saadaan, on ennätyksellisen pitkäikäinen - sen elämänkaari voi kestää jopa 1000 vuotta. Mikäpä olisi viriliteetin ja kestävyyden symboli ellei tämä! Ginkgo bilobasta on löydetty jopa 40 hyödyllistä ainesosaa, ja sitä on tutkittu verenkiertoa ja veren terveyttä edistävänä kasvina. Näillä tekijöillä uskotaan olevan olennainen vaikutus miehiseen suorituskykyyn.

Täydellinen ainesosaluettelo

akrylaatit/VA-kopolymeeri (liima), Serenda serrulata (sahapalmu), Panax (korealainen) ginseng -juuri, Turnera diffusa (damiana) -lehdet, Paullinia cupana (guarana) -hedelmäuute, Ptychopetalum olacoides (muira puama) -kaarna, Ginkgo biloba.

Herbal V Blue Patches -laastarien käyttö

Helppokäyttöisiä ja yksinkertaisia laastareita on pakkauksessa 30 kpl. Niitä voi käyttää huomaamattomasti vaatteiden alla, ja kevyt liima pitää ne iholla koko päivän tuntumatta epämiellyttävältä. Laita Herbal V Blue Patch puhtaalle, kuivalle ja karvattomalle ihoalueelle kerran päivässä ja poista se seuraavana päivänä laittaessasi eri kohtaan iholla uuden laastarin. Suosittelemme käyttämään laastareita vähintään kolme kuukautta ja sitoutumaan pitkäaikaiseen käyttöön, jotta saat laastareista parhaan mahdollisen hyödyn.

Lue tämä ennen käyttöä

Herbal V Blue Patches -laastarit koostuvat täysin luonnollisista aineista eivätkä sisällä haitallisia kemikaaleja. Lue kuitenkin raaka-aineluettelo huolella läpi mahdollisten allergioiden varalta, kuten kaikkien iholla käytettävien tuotteiden kanssa. Niin kuin mitä tahansa lisäravinteita nautittaessa, suosittelemme keskustelemaan ensin terveydenhuoltoalan ammattilaisen kanssa, mikäli olet jollakin lääkityksellä. Tuote on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.