Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Hemapro Combo (Cream and Capsules) Peräpukamavoide + kapselit

44.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Kärsitkö peräpukamista? Et ole yksin, sillä noin puolet ihmisistä kärsivät peräpukamista jossain vaiheessa elämäänsä. Ne voivat olla kantajalleen erittäin kivuliaita ja epämiellyttäviä, eikä niistä mielellään puhuta. Onneksi niihin on olemassa helppo ratkaisu. HemaPRO peräpukamalääke on 100% luonnonvalmiste, jonka sisältämiä ainesosia on jo vuosien ajan käytetty peräpukamien oireiden lievittämiseen. Monet käyttävät tuotetta myös ehkäisemään oireiden uusiutuminen.

 • Tehokas ja luonnollinen tapa päästä nopeasti eroon peräpukamista
 • Lievittää peräpukamien aiheuttamaa kipua ja epämukavuuden tunnetta
 • Hoitaa sekä sisäiset että ulkoiset peräpukamat
 • EU:n hyväksymä ja sertifioima tuote
 • 100% luonnonvalmiste
 • Kaksitehoinen peräpukamalääke sisältäen ulkoisen voiteen ja sisäiset kapselit
 • Huomaamaton, nopea ja ilmainen toimitus
 • Parhaan hoitotuloksen saat ottamalla 2 kapselia päivässä ja levittäen voidetta 6 kertaa päivässä
 • Tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä

Sinun ei tarvitse enää kärsiä kivuliaista ulkoisista peräpukamista, sillä apu on täällä. Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme voivat todistaa HermaPRO peräpukamalääkkeen tehokkuuden. He eivät ole ainoastaan päässeet eroon peräpukamien oireista, vaan myös todenneet tämän kaksitehoisen menetelmän olevan erittäin miellyttävä käyttää.

Lue lisää

Mikä on HemaPRO?

HemaPRO on luonnollinen, kaksitehoinen peräpukamalääke, joka sisältää ulkoisten peräpukamien hoitoon erityisesti kehitetyn voiteen. Voide ja helposti nieltävät sisäiset kapselit korjaavat peräpukamien vaurioittamaa ihoa.

Miten se toimii?

Kapselien sisältämää yhdistelmää luonnon ainesosia on jo vuosien ajan käytetty terveen aineenvaihdunnan ja suolistoliikkeiden ylläpitämiseen Tämä estää peräaukon suoliston altistumisen paineelle, joka usein aiheuttaa peräpukamia. HemaPRO kapselit sisältävät psylliumia (siemenen kuoria), joka antaa ulosteelle säännöllisen rakenteen. Cáscara sagrada auttaa ummetukseen vilkastuttamalla suolen toimintaa, juglans regia lievittää ripulin oireita ja aloe vera toimii kipua lievittävänä ainesosana.

Ulkoinen peräpukamavoide hoitaa ja lievittää kipua ja vähentää peräpukamien aiheuttamaa turvotusta. HemaPRO –peräpukamavoide sisältää myös aloe barbadensis -uutetta, jota on jo vuosikymmenien ajan käytetty palovammojen hoidossa. Tämä helpottaa peräpukamien aiheuttamaa polttelun tunnetta. Voide sisältää myös rosmariiniöljyä, jolla on voimakas kipua lievittävä vaikutus. Allantoiini rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Kuinka pian HemaPRO alkaa vaikuttaa?

Jokainen keho reagoi eri tavalla peräpukamahoitoihin, joten tuotteen vaikutus voi vaihdella yksilöittäin. Monet käyttäjät kuitenkin kokevat merkittävää oireiden lieventymistä välittömästi HemaPRO voiteen levittämisen jälkeen.

Onko HemaPROlla sivuvaikutuksia?

Mahdollisten allergisten reaktioiden välttämiseksi, suosittelemme, että tarkistat valmisteen tuoteselosteen ennen käyttöönottoa. Ota yhteyttä lääkäriisi ennen kuin alat käyttää tuotetta, jos olet raskaana, imetät, sinulla on sairaus tai olet lääkityksellä.

Mitä HemaPRO peräpukamalääke sisältää?

HemaPRO-kapselit sisältävät seuraavia ainesosia: psyllium (siemenen kuori), cascara sagrada (kuori), juglans regia, guar gum, wheatgrass,lactobacillus acidophilus, pektiini, kauralese (siemen), riisi leseet (kuitu), golden seal (juuri), Aloe Vera (lehti), marshmallow, liukas jalava (kuori), ohramallas (kuitu) ja L-arginiini y Bioperine.

HemaPRO-voide sisältää seuraavia ainesosia: hamamelis virginiana-(taikapähkinä) uute, aloe barbadensis -uute, caprylic/capric/coco glycerides, helianthus annuus- (auringonkukka) uute, hydrattu viinirypäleen siemenöljy, sargassum vulgare-uute, lavandula angustifolia-(laventeri) kukkauute, setearyyli-alkoholi, rosmarinus officinalis (rosmariini) lehtiäöljy, Arnica Montana, PEG-60 sorbitaanimono-stearaatti, steariinihappo, Chrysanthemum morifolium-kukkaisuute, Chamomilla recutita (Matricaria) kukka öljyä, natrium caproyl laktylaatti, sorbitaanimono-stearaatti, PEG-100-stearaatti, tokoferyyliasetaatti , pantenoli, bisabolol, allantoiini, karbomeeri, trietanoliamiini, mentoli, dinatrium-, kalium-metyyliparabeeni ja propyyliparabeeni.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (96.36% pohjautuen 11 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Peräpukamat oli joulun pyhien jälkeen aika pahana. Tilasin tätä ja noin viikon käytön jälkeen voi kyllä sanoa, että helpottaa.
 • * Jos peräpukamat ovat todella kiusaksi suosittelen näitä molempia yhdessä. Olen kokeillut erikseenkin, mutta nopeiten tuntuvat toimivan yhdessä.
 • * Tätä on niin paljon mainostettu, että aloin olla jo hieman epäileväinen. Mutta kyllä vain- toimii! Kiitti
 • * Aluksi olen käyttänyt molempia ja pääsin eroon pukamistani. Nyt riittää,e ttä otan kapselin heti kun huomaan alkavan peräpukaman. voidetta ei enää tarvita kun ei ehdi päästä kunnolla edes alkuun kapseleiden ansiosta
 • * Markkinoiden paras ja toimivin tuotemerkki peräpukamiin. Apteekissa aina ehdottavat tätä. Onneksi löysin netistä eikä tarvitse näyttää naamaansa apteekissa.
 • * Ei enää oireita muutaman päivän käytön jälkeen. Auttoi nopeammin kun osasin odottaa.
 • * Yllättävän tehokas.
 • * Hyvä tuote. Toimii nopeasti ja tehokkaasti. Kiitos!
 • * Pidän hemaproota aina kaapissa odottamassa peräpukamien puhkeamista.
 • * Peräpukamat ovat todellinen kiusa. Teen istumatyötä. Haluan välttää reseptilääkkeitä ja Hemapro on auttanut ainakin minulla!
 • * Täytyy sanoa, että olen positiivisesti yllättynyt voiteen tehokkuuteen. Muutaman päivän käyttö teki jo ihmeitä.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi