Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Hemapro Kapselia 60 Kapselia | Kapselit peräpukamiin luontaistuote

24.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

HemaPRO ™ kapselit on tunnettu tuote, joka lievittää tehokkaasti kipua. Nämä peräpukamakapselit on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista ja kasviperäisistä uutteista, joilla on todettu olevan ennaltaehkäisevä vaikutus sisäisiin peräpukamiin. Tämän luotettavan tuotteen avulla voit pysäyttää peräpukamat ennen kuin ne pysäyttävät sinut!

 • Ehkäisee peräpukamien alkamisen
 • Hemapro ™ kapselit vähentävät turvotusta ja lievittävät kipua
 • Ennaltaehkäisevä vaikutus vaikuttaen sisältäpäin ja eliminoiden peräpukamien verenvuotoa
 • Kehitetty erityisesti ehkäisemään oireita ja epämukavuuden tunnetta
 • Kehitetty peräpukamien ehkäisyyn, estäen ulkoisten peräpukamien oireita
 • Tuote sisältää 100% luonnollisia ja turvallisia ainesosia, ja on rekisteröity ravintolisä markkinoilla
 • Parantaa peräpukamat ja samalla elämänlaadun
 • Ei haittavaikutuksia tai yhteisvaikutusta muiden lääkkeiden kanssa

Hemapro ™ kapseli otetaan suun kautta ja se toimii nopeasti ja tehokkaasti sisäisten peräpukamien ensimmäisiä merkkejä vastaan, mihin muut markkinoiden tuotteet eivät ole pystyneet. Nämä peräpukamakapselit sisältävät runsaasti korkealaatuisia yrttiuutteita ja tuote on osoittautunut yhdeksi parhaimmista vaihtoehdoista, mitä tulee ulkoisten peräpukamien ennaltaehkäisyyn. Tuotteen tehokkaat ainesosat edistävät elimistön luonnollista paranemisprosessia ja korjaavat vahingoittunutta kudosta.

Lue lisää

Mitä HemaPRO ™ kapselit ovat?

Nämä vallankumoukselliset kapselit on valmistettu luonnollisista aineista, jotka toimivat ehkäisten ulkoisia peräpukamia. HemaPRO kapselit ovat asiantuntijoiden suosittelemia ja myös rekisteröity ravintolisänä. Kapselit on helppo ottaa vesilasillisen kanssa. Sinun tarvitsee ottaa vain kaksi kapselia päivässä päästäksesi eroon kivusta ja ehkäistäksesi peräpukamien leviämisen. Nämä kapselit ovat lyhytvaikutteisia ja tehokkaita, ja sinun tulisi aloittaa niiden ottaminen heti, kun tunnet ensimmäiset oireet. Pakkaus sisältää 60 kapselia, mikä riittää noin kuukaudeksi.

Miten HemaPRO ™ kapselit toimivat?

HemaPRO kapselit ehkäisevät painetta peräsuolessa, mikä yleensä aiheuttaa sisäisiä ja ulkoisia peräpukamia. Kapselit menevät myös pidemmälle ja auttavat kehon luonnollista paranemisprosessia korjaamalla vaurioituneita kudoksia ja lievittäen näin kipua tehokkaammin. Nämä peräpukamakapselit eliminoivat verenvuodon ja varmistavat, että et sinulla ei ole häiriöitä hormonitoiminnassa.

Ottamalla kapseleita peräpukamiin, voit saavuttaa nämä seuraavat vaikutukset:

 • Ehkäistä kipua ja turvotusta
 • Poistaa verenvuotoa
 • Välttää hormonaalisia sairauksia ja häiriöitä
 • Parantaa elämänlaatua

Miten käytän HemaPRO ™ kapseleita?

Peräpukamakapselit tulee ottaa 2 kertaa päivässä veden kanssa. Sinun tulee ottaa yksi kapseli aamulla aamiaisen jälkeen ja yksi illalla illallisen jälkeen. Näin HemaPRO kapselit toimivat tehokkaimmin.

On useita syitä, miksi peräpukamia esiintyy, mutta yleisimmät syyt ovat: kuormittava työtuoli, raskaus, perinnöllisyys, ikääntyminen, krooninen ummetus ja ripuli.

ShytoBuyn valikoimasta löytyy kapseleiden lisäksi myös helppokäyttöinen HemaPRO -peräpukamavoide ulkoisiin peräpukamiin. Molemmat tuotteet on valmistettu luonnollisista ja turvallisista ainesosista. Peräpukamavoide vaikuttaa suoraan hoidettavalle alueelle lievittäen kipua. Suosittelemme molempien tuotteiden käyttöä, jotta saat parhaimman tehon ja pääset eroon kivuliaista peräpukamista nopeammin.

Kuinka pian voin nähdä tuloksia HemaPRO ™ kapseleiden kanssa?

Voit odottaa tuloksia jo ensimmäisellä viikolla, kun aloitat peräpukamakapseleiden käytön. Kapseleiden vaikutus ja tulokset vaihtelevat tosin henkilöstä toiseen. HemaPRO- -kapseleilla on ennalta ehkäisevä vaikutus ja sinun tulisi ottaa niitä heti ensimmäisistä oireista alkaen. Suosittelemme kuitenkin, että otat kapseleita kuukauden kerrallaan, saadaksesi optimaalisen vaikutuksen.

Ainesosat:

Psyllium (siemenen kuori), Cascara Sagrada (kuori), Juglans regia, guarkumi, vehnäruoho, Lactobacillus acidophilus, pektiini, kauralese (siemenen ydin), riisi leseet (kuitu), Golden Seal (juuri), Aloe Vera (lehti) , vaahtokarkkia (root), Slippery Elm (kuori), ohramallas (kuitu).

Onko HemaPRO ™ kapseleilla sivuvaikutuksia?

Yksi HemaPRO kapseleiden suurimmista eduista on se, että ne on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista, joten niillä ei ole todettu olevan mitään sivuvaikutuksia. Lisäksi näillä peräpukamakapseleilla ei ole mitään yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa. On kuitenkin suositeltavaa käydä ainesosaluettelo läpi ennen ensimmäistä käyttöä ja varmistaa mahdolliset allergiat.

Miten voi ostaa HemaPRO ™ kapselit?

HemaPro™ kapseleiden ostaminen ShytoBuysta ei voisi olla helpompaa. Tarjoamme erilaisia maksu- ja toimitustapoja jotka sopivat sinun tarpeisiisi. Klikkaa vain "Lisää ostoskoriin" ja aloita peräpukamien tehokas hoitaminen..


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (95% pohjautuen 8 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Tuote on helpottanut sisäistä kipua.
 • * Hemapro voittaa kaikki muut peräpukamahoidot! Huipputuote!!!!!
 • * vaikuttaa nopeasti. Paras yhdessä kapseleiden kanssa
 • * Olen kärsinyt peräpukamista niin kauan kuin muistan. Teen istumatyötä joka todella kohdistaa painetta takapuoleeni. Hemapro on todella auttanut. Lääkärini ehdotti tätä minulle sillä toimii myös ennalta ehkäisevänä heti kun oireet alkavat.
 • * Hmeapro on ainoa joka todella tehoaa
 • * Minä ja äitini molemmat otetaan hemaprota heti oireiden alkaessa. Äitini suosittelema, ja paras!!!!
 • * Hyvä palvelu. Kiitos!
 • * Nämä kapselit on kyllä hyvä vaihtoehto, jos puikot ja voiteet ei riitä
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi