ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

6 Superfoodia jotka parantavat hedelmällisyyttä

Onko tavoitteenasi siemennesteen laadun parantaminen perheen perustamiseksi? Hedelmällisyyden testaaminen on hyvä tapa aloittaa matka kohti vanhemmuutta - näin vältät turhat lääkärikäynnit ja löydät oikeanlaisen kotihoidon. Terveelliset muutokset ruokavalioon voivat auttaa parantamaan sperman määrää ja laatua luonnollisesti! Nämä 6 superfoodia sisältävät hyödyllisiä mineraaleja ja vitamiineja ja tukevat hedelmällisyyttä:

 1. Osterit sperman määrän lisäämiseksi

  Osterit sisältävät runsaasti sinkkiä, joka on tärkeä mineraali siemennesteen määrän lisäämiseksi. 50g ostereita on hedelmällisyyden kannalta hyvä lisä päivittäiseen ruokavalioon. Jos tämä tuntuu hankalalta, voit valita hedelmällisyyttä tukevan ravintolisän, josta löytyy sinkkiä ja muita tehokkaita raaka-aineita siemennesteen laadun parantamiseksi.

 2. Tumma suklaa voi lisätä siemennesteen määrää

  Tumman suklaan sisältämä aminohappo arginiini tunnetaan sperman määrää lisäävistä ominaisuuksistaan. Runsaasti antioksidantteja sisältävä tumma suklaa on terveellinen ruoka lisäämään siemennesteen määrää. Se suojaa kehoa vapailta radikaaleilta, jotka voivat heikentää testosteronitasoja ja sperman laatua. Nauti siis pari palaa joka päivä, ja lisää siemennesteen määrää luonnollisesti!

 3. Valkosipuli parantaa siemennesteen liikkuvuutta

  Valkosipuli sisältää kahta yhdistettä, jotka voivat tehostaa spermantuotantoa: seleeni tukee siemennesteen liikkuvuutta, ja allisiini tehostaa sukupuolielinten verenkiertoa ja suojaa siemennestettä vaurioitumista vastaan. Yksi tai kaksi valkosipulinkynttä päivässä on hyvä määrä siemennesteen laadun parantamista varten.

 4. Saksanpähkinät tukevat miehen hedelmällisyyttä

  Runsaasti Omega 3 -rasvahappoja sisältävät saksanpähkinät ovat paras ruoka siemennesteen määrän lisäämiseksi. Tämä maukas ja terveellinen välipala tehostaa lisäksi verenkiertoa sukupuolielinten alueella, ja parantaa sperman laatua luonnollisesti. Voit lisätä saksanpähkinöitä aamumurojen joukkoon, tai ripotella niitä jälkiruokien päälle. Muita hyviä Omega 3 -lähteitä ovat kana, lohi ja rapu.

 5. Ginseng parantaa testosteronitasoja

  Tätä juurta on käytetty lemmenrohtona jo vuosisatojen ajan. Ginsengin sanotaan olevan paras ruoka siemennesteen terveydelle, ja lisäksi se tukee testosteronitasoja. Jos voit lisätä ginsengiä teen joukkoon joka päivä, voi se tehostaa verenkiertoa sukuelimiin ja buustata libidoasi!

 6. Banaanit sperman tuotannon lisäämiseksi

  Banaanit sisältävät harvinaista bromelaiini-entsyymiä, sekä A-, B1- ja C -vitamiineja. Bromelaiini auttaa tukemaan sperman tuotantoa, joten jos siemennesteen vähyys huolettaa, kantaa napata evääksi banaani - jos ylipaino ei ole ongelma, jopa kaksikin. Näin autat kehoasi hormonien säätelyssä ja tuet samalla libidoasi. Muista kuitenkin, että banaanit sisältävät runsaasti kaloreita, ja huomioi asia ruokavaliossasi.

Tiivistetysti

Silloin kun tavoitteena on siemennesteen laadun parantaminen, mutta näiden 6 superfoodin lisääminen ruokavalioon tuntuu vaikealta, löytyy helppo vaihtoehto miehen hedelmällisyyttä tukevista lisäravinteista. Nämä ravintolisät on luotu perheen perustamista suunnitteleville miehille. Niiden käyttäminen on kätevää, ja niistä löytyvät kaikki luonnolliset ainesosat joiden tiedetään auttavan sperman laadun parantamisessa. Saat parhaat tulokset kun valitset tuotteen, josta löytyy B-vitamiineja sekä sinkkiä.

Jaa