Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Hedelmällisyys

Tiesitkö, että noin joka viidennellä pariskunnalla on ongelmia tulla raskaaksi. Hyvä uutinen on, että suurin osa heistä pystyvät voittamaan ongelmansa. Käynti lääkärissä tai käyttämällä hedelmällisyystestiä kotona voivat auttaa määrittämään, millaiset hedelmöityshoidot voivat olla hyödyllisiä juuri sinulle ja kumppanillesi.
Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Ei hakutuloksia
Emme valitettavasti löytäneet yhtään tuotetta käyttämilläsi suodattimilla. Ole hyvä nollaa suodattimet ja yritä rajata hakua uudelleen

Hedelmällisyys ongelmista on tullut nykypäivää ja se vaivaa monia pariskuntia. Hedelmällisyyten vaikutta moni asia ja usein ongelma tiedostetaan kun halutaan ryhtyä lapsien tekoon. Hedelmällisyyttä voi yrittää kohentaa oikeanlaisella ravinnolla ja elämäntavoilla. Hedelmällisyyttä voi testata erilaisilla testeillä, tarjolla on myös monia kotitestejä hedelmällisyyden testaamiseen sekä miehille että naisille. Hedelmällisyydessä miehiltä katsotaan sperman laatua ja naisilla tarkastelun kohteena on munasolujen ovulaatiokyky. Oikeanlainen ravinto on oleellinen osa hedelmällisyyttä, ja riittävästä mikro-ravintoaineiden saannista voi huolehtia myös lisäravinteiden avulla.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.