Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Hedelmällisyys

Tiesitkö, että noin joka viidennellä pariskunnalla on ongelmia tulla raskaaksi? Hyvä uutinen sen sijaan on se, että suurin osa heistä pystyy voittamaan tämän toisinaan ylitsepääsemättömältä tuntuvan ongelman. Käynti lääkärissä tai hedelmällisyystestin käyttäminen kotona voivat auttaa määrittämään sen, millaisista hedelmöityshoidoista voi olla eniten hyötyä juuri sinulle ja kumppanillesi.

Hedelmällisyysongelmista on tullut varsin arkinen vaiva, joka koskettaa monia pariskuntia. Hedelmällisyyteen vaikuttavat lukuisat tekijät, jotka tiedostetaan usein vasta kun halutaan ryhtyä lapsentekoon. Terveelliset elämäntavat ja oikeanlainen ravinto voivat tukea hedelmällisyyttä, ja markkinoilta löytyy myös monia kotitestejä hedelmällisyyden testaamiseen sekä miehille että naisille. Miehiltä mitataan tavallisesti sperman määrää sekä laatua. ja naisilla tarkastelun kohteena on puolestaan munasolujen ovulaatiokyky. Koska oikeanlainen ravinto voi olla tärkeä osa hedelmällisyyttä, kannattaa riittävästä ravintoaineiden saannista pitää huolta myös lisäravinteiden avulla.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Ei hakutuloksia
Emme valitettavasti löytäneet yhtään tuotetta käyttämilläsi suodattimilla. Ole hyvä nollaa suodattimet ja yritä rajata hakua uudelleen

Hedelmällisyys ongelmista on tullut nykypäivää ja se vaivaa monia pariskuntia. Hedelmällisyyten vaikutta moni asia ja usein ongelma tiedostetaan kun halutaan ryhtyä lapsien tekoon. Hedelmällisyyttä voi yrittää kohentaa oikeanlaisella ravinnolla ja elämäntavoilla. Hedelmällisyyttä voi testata erilaisilla testeillä, tarjolla on myös monia kotitestejä hedelmällisyyden testaamiseen sekä miehille että naisille. Hedelmällisyydessä miehiltä katsotaan sperman laatua ja naisilla tarkastelun kohteena on munasolujen ovulaatiokyky. Oikeanlainen ravinto on oleellinen osa hedelmällisyyttä, ja riittävästä mikro-ravintoaineiden saannista voi huolehtia myös lisäravinteiden avulla.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.