ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Harmaat hiukset

Monet miehet ja naiset murehtivat hiustensa harmaantumisesta jopa enemmän kuin hiustenlähdöstä. Hyvä uutinen on se, että jos et tahdo elää harmaantuvien hiustesi kanssa, ei sinun ole mikään pakko tehdä niin, sillä markkinoilta löytyy lukuisia keinoja luonnollisen värisi säilyttämiseen, ilman säännöllistä ja usein toistuvaa hiusten värjäämistä.

Hiusten harmaantumista alkaa yleensä esiintyä iän karttuessa, ja tämä koskee sekä miehiä että naisia. Ajan saatossa hiuskarvan väripigmentti alkaa kadota, mikä jättää hiuksen ilman pigmenttiä, eli väriltään valkoiseksi - ja kukapa ei haluaisi vaikuttaa hieman nuorekkaammalta kuin onkaan, ja päästä eroon näistä usein yksittäisistä harmaista haivenista? Hiusten harmaantumisen ehkäisemiseksi on kehitetty hurja määrä mitä erilaisimpia tuotteita, ja tarjolla on esimerkiksi erilaisia hiuksiin ja hiuspohjaan suunniteltuja tooppisia valmisteita, sekä suun kautta nautittavia lisäravinteita.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Harmaat hiukset eli hiusten harmaantumista alkaa yleensä esiintyä iän karttuessa sekä miehille että naisille. Ajansaatossa hiuskarvan väripigmentti alkaa vähentyä, joka jättää hiuksen väriltään valkoiseksi. Kukapa ei haluaisi yrittää peittää tai päästä eroon näistä usein yksittäisiä harmaita haivenia. Hiusten harmaantumiseen on kehitettty hurja määrä erilaisia tuotteita, tarjolla on erilaisia hiuksiin ja hiuspohjaan suunniteltuja tooppiisia valmisteita sekä suun kautta nautittavia ravintolisiä hiusten harmaantumiseen.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.