Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Handsome Up Erektiopumppu - penispumppu

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Monikäyttöinen Handsome Up -penispumppu auttaa sinua kasvattamaan kokoasi, hallitsemaan ennenaikaisia siemensyöksyjä ja korjaamaan lievää peniksen käyristymää.
  • Kasvattaa merkittävästi peniksen kokoa
  • Auttaa hallitsemaan ennenaikaista siemensyöksyä
  • Parantaa seksuaalista suorituskykyä
  • Kestävämmät erektiot
  • Auttaa lievään peniksen käyristymään
  • 1-vuoden takuu

Handsome Up –erektiopumppu on suunniteltu erityisesti kasvattamaan peniksen kokoa. Handsome Up on yksi markkinoiden laadukkaimmista penispumpuista.

Lue lisää

Mikä on Handsome Up -penispumppu?

The Handsome Up –penispumppu on suosittu peniksen koon suurentamiseen suunniteltu laite. Se on myös erinomainen apuväline parempaan seksuaaliseen suorityskykyyn, sillä se auttaa myös hallitsemaan ennenaikaisia siemensyöksyjä ja korjaamaan lievää peniksen käyristymää.

Miten Handsome Up –penispumppu toimii?

Handsome Up käyttää pumpun luomaa alipainetta erektion ja peniksen koon kasvattamiseen. Pumpun sylinteri on liitetty liukastettuun kumitiivisteeseen. Sijoita peniksesi kärkiosa sylinterin sisäpuolelle ja ala hitaasti vetämään ilmaa ulos pumppaamalla synnyttääksesi alipaineen. Pumpun aikaansaama alipaine kiihdyttää peniksesi verenkiertoa ja saa näin aikaan vahvemman erektion. Alipaine myös laajentaa peniskudosta ja suurentaa peniksen kokoa.

Kuinka pian voin huomata tuloksia?

Suosittelemme, että aloitat pumpun käytön asteittain, aloittaen 10-15 minuutin harjoituksilla, 4-5 kertaa viikossa. lisää vähitellen pumppauskertojen määrää kehosi tottuessa käsittelyyn.

Pidä pumppua paikoillaan 5-10 minuutin ajan, vapauta ja toista käsittely uudelleen säädellen alipaineen voimakkuutta.

Onko pumppu turvallinen käyttää?

Laitteella ei ole haitallisia sivuvaikutuksia, jos sitä käytetään ohjeistuksen mukaisesti. On olemassa muutamia sääntöjä, joiden avulla saat parempia tuloksia. Vesiliukoisen liukasteen käyttö auttaa muodostamaan tiiviin alipaineen, samalla kun se tekee laitteen käytöstä miellyttävämpää.

Vältä liian voimakasta pumppaamista, äläkä toista käsittelyä liian usein, sillä tämä voi aiheuttaa kipua tai turvotusta. Jos luulet käyttäneesi laitetta liian paljon, lopeta käsittely välittömästi, koska ylipumppaaminen saattaa johtaa verisuoniston vaurioitumiseen. Jos kärsit fyysisestä vaivasta tai sinulle on äskettäin tehty kirurginen toimenpide, ota yhteys lääkäriisi ennen laitteen käyttämistä. Älä ylitä suositeltua päivittäistä käyttömäärää.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (90% pohjautuen 2 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Handsome up on hyvä penispumppu
  • * käytin tätä noin 4-5 kertaa viikossa parin kuukauden ajan, ja voin kyllä sanoa näkeväni selkeitä eroja "miehisyydessäni"
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi