ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Hampaiden valkaisu

Kuinka monta kahvikupillista nautit päiväsi lomassa? Hektiset elämäntapamme voivat johtaa hampaiden värjäytymiseen, muuttaen niiden väriä pikkuhiljaa selkeästi tummemmiksi. Tupakointi, kahvin, teen, virvoitusjuomien sekä viinin juonti, tupakointi, ja jopa tiettyjen hedelmien syönti ovat yleisimpiä syitä hampaiden ikäviin värjäytymiin ajan saatossa.

Valloittavan valkoinen, mutta samalla luonnollinen jenkkihymy on monien tavoittelema ihanne, ja useat meistä kaipaisivat lisää itsevarmuutta leveään hymyynsä. Puhdas ja valkoinen hymy voi luoda paremman ensivaikutelman, ja luultavasti juuri tämän vuoksi erilaisten hampaidenvalkaisutuotteiden suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana. Tarjolla on muun muassa valkaisevia hammastahnoja, geelejä, valkaisuliuskoja, suuvesiä ja erilaisia valkaisukittejä. Oletko jo miettinyt, millä keinolla voisit palauttaa valkoisen hymysi?

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Ajansaatossa hampaiden väri voi kokea muutoksen, hampaiden valkoisuuteen vaikuttaa myös erilaiset nautintoaineet kuten kahvi, viini, virvoitusjuomat sekä jotkin ruoka-aineet. Tupakointi voi myös tahrata ja värjätä hampaita ikävästi. Valkoinen jenkkihymy luo usein kivan ensivaikutelman ja tästä syystä erilaisten hampaiden valkaisu tuotteiden suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Tarjolla on muun muassa valkaisevia hammastahnoja, geelejä, valkaisuliuskoja, suuvesiä ja erilaisia valkaisukittejä. Oletko jo kokeillut millä keinolla saat valkoisen hymyn takaisin.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.