Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

HairMax

Rajaa hakua

Siitä lähtien, kun LaserComb voitti Time Magazinen 'Vuoden Keksintö' –palkinnon vuonna 2000, ovat tuhannet miehet ja naiset löytäneet laitteesta ratkaisun hiustenlähtöön. LaserComb on ainoa FDA:n hyväksymä tuote miesten ja naisten hiustenlähtöön ja HairMax jatkaa voittokulkuaan alansa markkinajohtajana.
Siitä lähtien, kun LaserComb voitti Time Magazinen 'Vuoden Keksintö' –palkinnon vuonna 2000, ovat tuhannet miehet ja naiset löytäneet laitteesta ratkaisun hiustenlähtöön. LaserComb on ainoa FDA:n hyväksymä tuote miesten ja naisten hiustenlähtöön ja HairMax jatkaa voittokulkuaan alansa markkinajohtajana.

HairMaxin 93 %:n onnistumisasteen vuoksi ei ole ihme, että miehet ja naiset ympäri maailman ovat kääntyneet HairMax LaserComb tuotteiden puoleen

HairMax laserkampa

HairMax - Vahva brändi hiusten uudelleen kasvuun

Et aina tarvitse kalliita ja kivuliaita leikkauksia voidaksesi nauttia kattavammista ja paksummista hiuksista. Älykkäät ja luotettavat laitteet voivat saavuttaa samat tulokset rasittamatta lompakkoasi.

Se on vallankumouksellinen ratkaisu hiustenlähtöön ja sitä voidaan käyttää mukavasti omassa kotona. HairMax LaserComb taistelee menestyksekkäästi hiustenlähtöä vastaan ja edistää hiusten uudelleenkasvua auttaen sinua palauttamaan terveemmät ja paksumman näköiset hiukset. Tämä patentoitu laser-laitteiden valikoima käyttää uusinta teknologiaa, joka ei ainoastaan kannusta hiuksia kasvamaan uudelleen, vaan stimuloi myös karvatuppea ehkäisten hiusten putoamista.

Tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailman

93 %:n menestysaste riittää osoittamaan, kuinka tehokas ja innovatiivinen HairMax on. Tämä luku ei ole vain markkinointiväite valmistajalta, vaan monien vuosien tutkimuksen tulos. Onnistuneet kliiniset ja tieteelliset tutkimukset korostavat tätä tulosta. HairMax toimii helposti ja erittäin tehokkaasti. Innovatiivinen tekniikka stimuloi päänahkaa edistäen hiusten kasvua. Näin sekä miehet että naiset ovat muuttaneet elämäänsä ja parantaneet itsetuntoaan iloiten paksummista ja kattavammista hiuksista.

Hiusjuuren rakenne ja hiustuppi

Menestys piilee jatkuvissa innovaatioissa

Kun HairMax LaserComb lanseerattiin se sai valtavasti median huomiota ja jatkoi nousuaan suosioon. Lukemattomat miehet ja naiset voivat odottaa näkyviä tuloksia runsaammista hiuksista vain muutamassa kuukaudessa.

Sen sijaan, että he tyytyisivät menestykseensä, HairMax asiantuntijat ovat tutkineet ja kehittäneen laserkampaa edelleen tuottaen useita muita innovatiivisia tuotteita.

Kahden vuoden takuu

Kaikki HairMax LaserComb tuotteet tulevat kahden vuoden takuun kanssa. HairMax tiimi tietää, että heidän tuotteet todella toimivat. Vahva positiivinen asiakaspalaute on osoittanut, että asiakkaat ovat nauttineet täydellisemmistä hiuksistaan. Tuotevalikoima pysyy edelleen ensimmäisenä valintana monille ihmisille kaikkialla maailmassa, mitä tulee luonnolliseen hiusten kasvuun. Kaikki laitteet valmistetaan Yhdysvalloissa ja myydään yli 150 maassa.

Tutkimustuloksia HairMax kammasta

Maksimaalista turvallisuutta ja tehokkuutta

Haluatko optimaalisen hiusten kasvun, mutta olet huolissasi turvallisuudesta? Tämä ei ole ongelma HairMax-mallien kanssa! Innovatiiviset laitteet ovat käyneet läpi lukuisia kliinisiä kokeita ja ovat myös FDA-hyväksyttyjä laitteita hiustenkasvun uusimiseen.

Sinulla on valinnanvapaus - Kolme HairMax LaserComb mallia

Vaikka kaikkien kolmen laitteen teho ovat vakuuttava ja ainutlaatuinen, on niissä keskenään joitakin eroja. Näitä ovat esimerkiksi lasermoduulien määrä, mikä vaikuttaa tulosten näkymisnopeuteen. Mitä enemmän moduuleja LaserCombissa, sitä nopeammin voit odottaa näkeväsi täyteläisemmät ja paksummat hiukset. Riippumatta siitä, minkä mallin valitset, hiuksesi nauttivat sen eduista. Valitse siis omasi alla olevasta listasta.

HairMax Prima mallit
Edut Prima 7 Ultima 12 LaserBand 82
Lasermoduulit 7 12 82
Kliiniset tutkimukset osoittamaan tehon
FDA-hyväksytty
Langaton toimivuus
Ei sivuvaikutuksia
Piippaus/Värinätoiminto Piippaus & Värinä Piippaus & Värinä Piippaus & Värinä
Virtalähde Ladattavat akut Ladattavat akut Ladattavat akut
Arvioitu hoitoaika 15 minuuttia 8 minuuttia 90 sekuntia
Sisäinen virta-adapteri
2 Vuoden takuu
Hinta Ei saatavilla (ovh. 295 €) Ei saatavilla (ovh. 499 €) Ei saatavilla (ovh. 795 €)
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi