Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

HairMax Activator for Density - Suihke

HairMax

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Tuuheampien ja terveempien hiusten saavuttamisen ei tarvitse olla vain unelmaa. HairMax Activator suihke lisää volyymia aktivoiden karvatupet uudelleen, pysäyttäen hiustenlähdön ja edistäen uudelleenkasvua. Seerumi koostuu ainesosista, jotka ovat osoittautuneet tehokkaiksi hiustenlähdön hoidossa. Ne ovat täysin luonnollisia ja hellävaraisia päänahalle.

  • HairMax Activator voi antaa hiuksille enemmän runsautta
  • Voi pysäyttää hiustenlähdön ja stimuloida karvatuppia uuteen kasvuun
  • Vähentää DHT:n tuotantoa
  • Sisältää tärkeitä ravintoaineita ja antioksidantteja
  • Yksinkertaisesti suihkuta hiuksiisi, hiero ja huuhtele
  • Soveltuu kaikenlaiseen hiustenlähtöön
  • Niasiiniamidi edistää päänahan yleistä terveyttä

HairMax Activator sisältää muun muassa antioksidantteja ja niasiiniamidia. Nämä aineet voivat vähentää hiustenlähtöä sekä aktivoida karvatuppea ja päänahkaa tuottamaan uutta karvankasvua. HairMax Activator suihke on erittäin helppokäyttöinen. Suihkuta hiuksiisi pesun jälkeen, hiero päänahkaan, ja huuhtele. Jo muutaman viikon päästä voit nähdä ensimmäisiä tuloksia.

Lue lisää

Mikä on HairMax Activator?

Saavuta terveet ja täyteläiset hiukset takaisin tällä tehokkaalla seerumilla. HairMax Activator on kehitetty erityisesti harveneville hiuksilla ja se on täynnä ravintoaineita, antioksidantteja ja DHT:n salpaajia, jotka ovat tärkeitä ainesosia hiustenlähdön pysäyttämisessä ja uuden hiusten kasvun aktivoinnissa. Hiustenlähtö voi siis olla hoidettavissa. Kokeile ja näe itse!

HairMax Activatorin tuomat hyödyt

Tämä suihke sisältää arvokkaita ainesosia, jotka elvyttävät karvatuppia ja päänahan verenkiertoa luoden optimaaliset olosuhteet hiusten uudelleenkasvulle. Alla on lueteltu HairMax Activator suihkeen aktiiviset ainesosat:

DHT:n salpaajat: DHT on lyhenne dihydrotestosteronista, jonka liiallinen tuotanto johtaa usein hiustenlähtöön, sillä se vaurioittaa ja heikentää karvatuppia. DHT-salpaajat voivat vähentää tämän hormonin muodostumista, niin että hiukset voivat kasvaa terveinä takaisin.

5-alfa reduktaasin estäjät: R5-alfa reduktaasi muuntaa testosteronin DHT:ksi. Lääkärit suosittelevat usein reduktaasin estäjiä perinnöllisen (androgeenisen) hiustenlähdön hoitoon. Juuri tästä syystä ne sisältyvät myös HairMax Activator suihkeeseen.

Niasiiniamidi: B3-vitamiini koostuu niasiiniamidista ja niasiinista. Koska vitamiinin puutos voi aiheuttaa hiustenlähtöä, niasiiniamidi on lisätty HairMax suihkeeseen kompensoimaan tätä puutosta.

Antioksidantit: Ne parantavat hiusten elastisuutta antaen hiuksille luonnollista vastustuskykyä ja voi siten ehkäistä hiusten murtumista. Antioksidantit ovat elintärkeitä hiusten palauttamisessa.

Kuinka käyttää seerumia?

Suhkauta HairMax Activator suihketta kosteisiin hiuksiin ja hiero seerumia noin 30 sekunnin ajan. Huuhtele aine hiuksistasi ja vältä aineen joutumista silmiin.

Mitkä ovat sen ainesosat?

HairMax Activator koostuu ainesosista, jotka edistävät hiusten kasvua ja tuoden hiuksille runsautta. Sen toiminta perustuu kasviperäisiin ainesosiin, ja on siksi hyvin hellävarainen päänahalle ja hiuksille. Tämän vuoksi sinun ei tulisi huomata mitään sivuvaikutuksia. Tarkista kuitenkin kaikki HairMax suihkeen ainesosat ennen käyttöä, välttääksesi allergisia reaktioita.

Aineosat: Vesi, Silicone Quaternium-2 Panthenol Succinate, PPG-26 -Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, Panthenol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Glycerin, Serenoa Serrulata (Saw Palmetto) Fruit Extract, Centella Asiatica (Gotu Kola) Leaf Extract, Thermus Thermophilus Ferment, Niacinamide, Algae Extract, Silanediol Salicylate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Fragrance, Sodium Dilauramidoglutamide Lysine, Butylene Glycol, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Triethanolamine.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (90% pohjautuen 2 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

  • * Käytän tätä aina hiusten pesun jälkeen. En pese hiuksiani kovin usein. Hyvä tuote!
  • * Olen aiemmin ostanut HairMax laserkamman ja ollut todella tyytyväinen. TIlasin tämän kokeeksi, jos vaikka saisi tuloksia vielä nopeammin.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi