Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Trichoceutical Mousse 222ml | Volume muotovaahto - Rakennetta ohuisiin hiuksiin

Tuotemerkki HAIRGENESIS®

31.95€

Näytä lisää

HairGenesis Trichoceutical muotovaahto tuo hiuksiisi erittäin voimakasta pitoa tehden niistä samalla tuuheamman näköiset. Viimeisin Trichoceutical teknologia asettaa tämän muotovaahdon kilpailijoidensa edelle – tuote on helppokäyttöinen sekä taistelee hiustenlähtöä vastaan. Sekä miehet että naiset kärsivät hiustenlähdöstä ja osittaisesta kaljuuntumisesta: muotovaahto auttaa sinua saamaan nuorekkaat ja tuuheat hiuksesi takaisin ja nauttimaan elämästäsi aivan uudella tavalla!

 • Kontrolloi villeimmätkin hiukset
 • Tuuheuttaa hiuksia
 • 100% luonnonmukainen
 • Takaa parhaimman lopputuloksen
 • Huolehtii hiuksistasi
 • DHT –estäjä
 • Toimii parhaiten yhdessä muiden HairGenesis tuotteiden kanssa
 • Säästä -25% kuuden tuotteen pakkauksesta ilmaisella toimituksella

HairGenesis Trichoceutical muotovaahto tuo lisävolyymia hiuksiisi lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Muotovaahto sallii sinun muotoilla hiuksesi täydellisesti sekä vahvistaa ja elvyttää ne uudelleen. Käytä yhdessä HairGenesis Trichoceutical vahvistavien tablettien, HairGenesis Trichoceutical aktivoivan seerumin sekä muiden HairGenesis tuotteiden kanssa.

Lue lisää

Mitä on HairGenesis Trichoceutical muotovaahto?

HairGenesis Trichoceutical muotovaahto on tulevaisuuden muotovaahto, joka pitkäaikaisessa ja säännöllisessä käytössä tuuheuttaa hiuksiasi ja auttaa hiustenlähdössä. Pitkän tutkimustyön tuloksena olemme huomanneet, että tulehtunut hiusjuuri on vaurioituneiden hiusten ja siten hiustenlähdön suurin ongelma. HairGenesis Trichoceutical muotovaahto hyödyntää tätä tietoa ja parantaa säännöllisessä käytössä tulehtunutta hiusjuurta. Voit olla rauhassa tietäen että hiuspohjasi kuntoutuu ja nuorentuu uuden muotovaahdon avulla!

Kuinka tuote voi auttaa juuri minua?

HairGenesis Trichoceutical muotovaahto on täydellinen juuri sinulle, jos haluat taistella ohuita hiuksia vastaan ja saavuttaa jälleen paksut ja kuohkeat hiukset menettämättä kuitenkaan tyyliäsi! Enää sinun ei tarvitse peitellä ohuita hiuksiasi, vaan voit nauttia elämästä ja antaa hiuksillesi maksimaalista tuuheutta ja muotoa.

Kuinka tuote toimii?

HairGenesis Trichoceutical muotovaahto on uusin ja innovatiivisin HairGenesis tuote, joka imeytyy luonnollisesti hiustyveen raviten sitä sisältäpäin. Tuote taistelee hiusjuuren tulehdusta vastaan ja auttaa sinua saavuttamaan entistä tuuheammat ja paksummat hiukset.

Kuinka käytän tuotetta?

HairGenesis Trichoceutical muotovaahto on monikäyttöinen ja helppo muotoilutuote. Parhaimmat tulokset saat annostelemalla vaahdon märkiin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja kun käytät sitä yhdessä HairGenesis Trichoceutical vahvistavien tablettien, HairGenesis Trichoceutical aktivoivan seerumin sekä muiden HairGenesis tuotteiden kanssa. Saavuttaaksesi täydellisen tuuheuden kampaa ensin hieman muotovaahtoa kaikkialle hiuksiisi hiusjuuresta latvaan ja muotoile sitten haluamallasi tavalla!

 • Purista pieni määrä tuotetta käsiisi. Tuotteen liiallinen käyttö voi tehdä hiuksistasi paakkuiset.
 • Levitä vaahto hiusten puolivälistä latvaan asti kevyesti, jotta hiustesi luonnollinen tekstuuri ja lainehtivuus säilyvät.
 • Parhaimman lopputuloksen saat, jos levität tuotetta taaimmaisiin hiuksiin pää ylösalaisin. Päällimmäisiin hiuksiin voit levittää tuotetta normaalisti.

Ainesosat

HairGenesis Trichoceutical vaahto vähentää hiustenlähtöä ja koostuu luonnollisista ainesosista ilman synteettisten tuotteiden epämieluisia sivuvaikutuksia. Luonnollisuutensa vuoksi HairGenesis Trichoceutical muotovaahdon käyttö on turvallisempaa kuin kauppojen kemikaalipohjaisten muotovaahtojen. Voit lukea lisää tärkeimmistä vaikuttavista ainesosista sekä niiden yksittäisistä hyödyistä alla olevasta listasta.

 • Pygeum-uute
  Pygeum uutetta saadaan Afrikassa kasvavan puun kuoresta ja sen ravintoaineet estävät tehokkaasti DHT –hormonia, joka on yksi hiustenlähdön yleisimmistä syistä.
 • Dimethyl isosorbide
  Dimethyl isosorbide on raaka-aine, joka aktivoi muita ravintoaineita imeytymään päänahkaan paremmin ärsyttämättä kuitenkaan ihoasi.
 • Polysorbaatti 60
  Polysorbaatti 60 on luonnonmukainen ainesosa, jota on pitkään käytetty korjaamaan hiustupen ongelmakohtia.
 • D3-Vitamiini
  D3-vitamiinin puutostila johtaa usein hiustenlähtöön.

Tieteellinen tutkimus

Hiustenlähtöön keskittyneet viimeaikaiset tutkimukset ovat auttaneet meitä ymmärtämään paremmin, mistä syistä niin moni kärsii hiustenlähdöstä sekä ohuista hiuksista, ja miten voisimme tehokkaasti löytää ratkaisuja tähän ongelmaan. HairGenesis on kehittänyt Trichoceutical muotovaahdon toimimaan tehokkaana apuna ohuiden hiusten ja ennenaikaisen kaljuuntumisen ehkäisemiseksi.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi