Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

HairGenesis Hiusravinne oheneville hiuksille - Trichoceutical Hiusten kasvua edistävä hiusvitamiini, 30 kpl

Tuotemerkki HAIRGENESIS®

39.95€

Näytä lisää

HairGenesis® Trichoceutical® hiusravinne on hiustenlähtöön auttava suun kautta otettava tabletti, joka pyrkii paksuntamaan hiuksiasi hilliten sekä naisten että miesten hiusten ohentumista. Vaikka ulkonäölliset seuraukset hiusten ohenemisesta ovat sukupuolesta riippuen erilaiset, ovat ilmiöön vaikuttavat tekijät kuitenkin samat. HairGenesis® Trichoceutical® hiusravinnetabletit on kehitelty uutta vallankumouksellista teknologiaa käyttäen ja sen vaikutukset kohdistuvat suoraan hiustuppiin vähentäen luonnollista vahingoittumista, joka on yksi avaintekijöistä hiustenlähdölle. Tämä edistyksellinen koostumus voi auttaa sinua saamaan takaisin tuuheat, nuorekkaat hiuksesi!

  • Edistää tervettä hiustenkasvua
  • Lisää volyymia hiuksiin
  • Ravitsee hiuksia sisältäpäin
  • Luonnollisista ainesosista valmistettu hiusvitamiini
  • Päästäksesi optimaalisiin tuloksiin, käytä tuotetta yhdessä muiden HairGenesis®-sarjan tuotteiden kanssa

Viimeaikaiset tutkimukset suun kautta otettavien ravinnetablettien tehokkuudesta hiustenlähtöä vastaan ovat osoittaneet huikeita tuloksia ja HairGenesis® Trichoceutical® hiusravinne onkin hyötynyt näistä tuloksista ja sen pyrkimyksenä on auttaa hiusten ohentumisen ja lähdön ongelmiin. HairGenesis® Trichoceutical® hiusravinne auttaa juuri sinua taistelemaan ohenevia hiuksia vastaan! Parhaat tulokset saavuttaaksesi käytä yhdessä muiden HairGenesis® -tuotteiden kanssa. Kuuden tuotteen paketista säästät nyt 25% ilmaisen toimituksen kanssa.

Lue lisää

Mitä ovat suun kautta otettavat hiusravinnetabletit?

HairGenesis® Trichoceutical® hiusravinne on uusi pehmeä geelitabletti, joka yhdistää viimeisintä HairGenesis® hiusten ohenemista käsittelevää tutkimusta ja teknologiaa, mikä voi auttaa sinua kohti terveempiä ja paksumpia hiuksia. Huippuluokkainen annostelusysteemi mahdollistaa luonnonmukaisten ainesosien paremman imeytymisen hiustuppeihin. HairGenesis® Trichoceutical® hiusravinne voi auttaa ehkäisemään miehillä laikuittaista kaljuuntumista ja hiusten ohentumista yhtälailla kuin naisilla hiustenlähtöä. Lisäksi nämä pehmeät geelitabletit on suunniteltu helposti nieltäviksi.

Miten HairGenesis® Trichoceutical® hiusravinnetabletit auttavat juuri minua?

Yli 50% kaikista yli 65-vuotiaista naisista kärsii hiustenlähdön aiheuttamasta hiusten ohentumisesta ja hiustenlähdöstä ja yli 65% kaikista miehistä kokee osittaista kaljuuntumista elämänsä aikana. Vaikka hiustenlähtö on näin yleistä, yrittävät monet sitä piilotella. Vuosikymmeniä kestäneellä tutkimuksella on HairGenesis® viimeaikaisten edistysten nojalla onnistunut kehittämään voimakkaan tabletin edistämään hiusten kasvua. Täten voit keskittää energiasi taisteluun hiustenlähtöä vastaan, sen sijaan että joutuisit sitä piilottelemaan!

Miten hiusravinnetabletit toimivat?

Suun kautta otettava HairGenesis® Trichoceutical® hiusvitamiini hyödyntää tieteellisiä edistysaskelia kohdistaen tehonsa hiustuppeihin iskien ongelman ja kirjaimellisesti myös hiusten juureen. Oleellinen tekijä hiusten lähdön puhkeamisella ja etenemiselle on päänahan hiustuppien tulehtuminen. HairGenesis® Trichoceutical® hiusravinne sisältää luonnollisia ainesosia pyrkien vähentämään ja estämään tällaista tulehtumista.

Miten käytän HairGenesis® Trichoceutical® hiusravinnetabletteja?

HairGenesis® Trichoceutical® hiusravinnetabletit on suunniteltu otettavaksi suun kautta päivittäisenä ravintolisänä. Näitä helposti nieltäviä geelitabletteja olisi hyvä ottaa yksi tabletti päivittäin ja joka päivä samaan aikaan, ellei terveysalan ammattilainen ole toisin määrännyt.

Hiusravinteen ainesosat

HairGenesis® Trichoceutical® hiusravinnegeelitablettien sisältämä tehokas yhdistelmä luonnollisia ainesosia auttaa vähentämään hiusten ohentumista ja tukee hiusten paksuuntumista. Yksinomaan luonnonmukaisten ainesosien hyödyntäminen asettaa HairGenesis® hiusravinteen muiden kilpailevien tuotteiden edelle! Tärkeimpinä pidetyt ainesosat ovat:

  • D-vitamiini, joka on erittäin yleinen mutta monella tapaa suotuisa vitamiini. D-vitamiinin puute voi ilmetä hiusten irtoamisena, joten tämän vitamiinin sisältyminen HairGenesis® hiusravinteeseen ehkäisee hiusten ohenemista usealla tavalla.
  • E-vitamiini, joka on vahva antioksidantti. E-vitamiini on tärkeä kehoa elvyyttäville toiminnoille ja sisäelinten ja kudosten suojaukselle, jolloin se toimii myös hyödyllisenä hiusten ohenemista vastaan tukien hiusten nuorentumista ja uudelleenkasvua.
  • Alkuperäinen Trichoceutical® -yhdistelmä toimii tervehdyttävänä sekoituksena luonnollisia ainesosia oikeissa määrissä, mikä pyrkii edistämään hiusten paksuuntumista ja vähentämään hiusten lähtöä.

Tarkemman ainesosaluettelon löydät alta:

D-vitamiini, E-vitamiini, kasvisterolit, Betacyclodextrin, asetyylikysteiini, Alpha lipoiinihappo, Saw Palmetto, berberiini HCL, resveratroli, genisteiini, kalsiumvetyfosfaatti, kasvisteariinihappo, selluloosa, Sodium Croscarmellose, Vegetable Magnesium Stearate, piidioksidi, titaanidioksidi.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi