Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

maxmedix HairGenesis TrichoCeutical Tabletit

30 kpl | Ravintolisä oheneville hiuksille

Yhteenveto

maxmedix HairGenesis® Trichoceutical® Tabletit ovat virkistävä ravintolisä, jonka stimuloivat ainesosat auttavat silloin, kun ongelmana on hiustenlähtö tai hiusten oheneminen. Tuote tuo helpotusta ensiluokkaisten luonnollisten ainesosiensa avulla, ja miehet ja naiset ympäri maailman luottavat näihin tabletteihin. Ainutlaatuinen Trichoceutical® -teknologia tekee näistä edistyksellisistä tableteista markkinoiden suosituimman.

 • Tarkoitettu hennoille & oheneville hiuksille
 • Kliinisesti tutkitut ainesosat & resepti
 • D- & E -vitamiinit & Serenoa Repens (sahapalmu)
 • Edistyksellinen Trichoceutical® -teknologia
 • Täydellinen yhdistelmä tooppisten Hairgenesis® -tuotteiden kanssa
 • Gluteeniton
 • GMP
 • Kliinisesti todistettu
 • Cruelty-Free
 • Osta 1 24.99€ 39.95€
 • Osta 2 44.98€ 49.98€ Säästät 10%
 • Osta 3 59.97€ 74.97€ Säästät 20%
  • Ilmainen toimitus

Mitä ovat HairGenesis® Trichoceutical® Tabletit?

HairGenesis Trichoceutical® Tabletit on luotu kehittyneen tutkimuksen avulla, ja Trichoceutical® -teknologiaa päivittäen. Hiusten kasvatus onnistuu valikoitujen ainesosien sekä kasviuutteiden avulla, ja tuotetta ovat käyttäneet lukuisat miehet ja naiset jotka etsivät apua hiustenlähtöön. Nämä ensiluokkaisen reseptin avulla luodut hiusvitamiinit sisältävät tioktihappoa, LSES, beeta-syklodekstriiniä sekä beeta-sitosterolia.

Kenelle HairGenesis® Trichoceutical® Tabletit ovat tarkoitettu?

Trichoceutical tabletit on tarkoitettu kaikille aikuisille jotka kokevat kärsivänsä ohenevista tai katkeilevista hiuksista, sekä ihmisille ketkä haluavat vahvistaa hiuksiaan entisestään. Tuote ehkäisee myös hiustenlähtöä ja voi auttaa hiustenlähdöstä kärsiviä ihmisiä.

Avainainesosat

D-vitamiini

D-vitamiini tukee kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä, ja osallistuu lukuisiin muihin elimistön toimintoihin. Sen tärkein muoto on D3-vitamiini eli kolekalsiferoli, jonka puutteen kehossa on tutkimuksissa huomattu liittyvän hiusten ohenemiseen.

Trichoceutical® -sekoitus

Trichoceutical® -sekoitus on ainutlaatuinen HairGenesis® -ainesosa, ja sen takia uniikki. Se on luotu fytosteroleiden, alfalipoiinihapon, sahapalmun sekä Resveratrolin yhdistelmästä. Jokainen sen sisältämä ainesosa on huolellisesti valittu estämään hiustenlähtöä.

E-vitamiini

E-vitamiinit on joukko yhdisteitä, johon sisältyvät sekä tokoferolit että tokotrienolit. Yksi E-vitamiinin suosituimmista käyttötarkoituksista on solujen suojeleminen oksidatiiviselta stressiltä. Tutkimukset ovat osoittaneet oksidatiivisen stressin liittyvän hiustenlähtöön.

Muut ainesosat

Fytosterolit (40% Beeta-sitosteroli), Beeta-syklodekstriini, N-asetyylikysteiini, Alfalipoiinihappo, Sahapalmu (Serenoa repens)(marja), Berberiini HCL (Berberis), Resveratroli (Polygonum Cuspidatum), Genisteiini (soijasta). Muut ainesosat: Di-kalsiumfosfaatti, Kasvisteariinihappo, Selluloosa, Natriumkroskarmelloosi, Kasvimagnesiumstearaatti, Piidioksidi, Titaanidioksidi.

Käyttöohje

Ota yksi tabletti päivittäin, aamiaisen jälkeen. Pakkaus sisältää 30 tablettia, joten se sisältää 1 kuukauden annokset. Jotta saisit parhaan mahdollisen tuloksen suosittelemme yhdistämään lisäravinteen käytön muihin HairGenesis® Trichoceutical® -tuotteisiin, kuten seerumiin, shampooseen sekä hoitoaineeseen. Vaikka tuloksia saattaa huomata jo 4-6 viikon kuluessa, suosittelemme käyttämään tuotetta kolmen kuukauden ajan ennen lopputuloksen arvioimista.

Tuote sisältää ainoastaan luonnollisia ainesosia, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Kliinisesti testatut tabletit sopivat sekä miehille että naisille. Kuten kaikki HairGenesis® -sarjan tuotteet, myös tämä ravintolisä sopii jatkuvaan sekä pitkäaikaiseen käyttöön. Pullo on sinetöity tuoreuden ja turvallisuuden takaamiseksi. Suosittelemme lukemaan ainesosalistan mahdollisten allergeenien varalta ennen tuotteen käyttöönottoa. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille. HairGenesis® Tabletit on tuotettu FDA-hyväksytyssä, farmaseuttisen tasoisessa tuotantoympäristössä, ja korkeimpien GMP-standardien alaisuudessa.

maxmedix HairGenesis TrichoCeutical Tabletit 30 kpl | Ravintolisä oheneville hiuksille

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

81.82% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Toimii hyvin mulla

R Rima
Verified Purchase

Huomaamaton tapa vahvistaa hiuksia, tyttöystäväni ei edes tiedä että käytän kapseleita.

T Terry
Verified Purchase

Erinomainen tuote! Todella helppokäyttöinen ja saa hiukset kasvamaan nopeammin

H Hannah
Verified Purchase

Hyvä tuote mutta unohdan usein ottaa niitä

D Drya
Verified Purchase

Jo 3 viikon jälkeen tuntuu tuloksia. kiitos myös nopeasta toimituksesta!

V Valentina
Verified Purchase

Kun tätä käyttää yhdessä muiden thricoceutical tuotteiden kanssa kuten minä niin oikeasti kyllä näkee tuloksia. Kohta voi jo lopettaa käytön kun alkaa olemaan hiukset taas hyvässä kunnossa

V Valeria
Verified Purchase

Olen ottanut tabletteja hieman yli viikon ja päänahan kutina on vähentynyt ja hiustenlähtö on huomattavasti vähempää nyt hiusten tarvitsee vain kasvaa takaisin.

S Stefanie
Verified Purchase

Käytän koko hair genesis sarjaa ja 2 kuukauden jälkeen on toiminut erittäin hyvin! Hieman kallis joten 4 tähteä

T Tanja
Verified Purchase

5 tähteä. Ostin enemmän kuin yhtä Hair Genesis tuotetta ja olen yllättynyt tuloksista 2 kuukauden jälkeen. Jätän arvostelun koska olen niin vakuuttunut tuloksista. En yleensä ikinä jätä arvosteluita

C Caroline
Verified Purchase

Erittäin hyvä tuote ja nopea toimitus

A Anonyymi

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä