Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

HairGenesis Kuivashampoo - Trichoceutical Volyymia antava kuivashampoo ohuille hiuksille, 102 ml

Tuotemerkki HAIRGENESIS®

29.95€

Näytä lisää

HairGenesis® Trichoceutical® kuivashampoo oheneville hiuksille sisältää täysin luonnonmukaisen koostumuksen ainesosia, jotka pyrkivät estämään hiusten ohenemista sekä miehillä että naisilla. Vaikka usein hiusten lähtö näyttäytyy eri tavoin sukupuolesta riippuen, ovat syyt hiusten ohenemisen taustalla samat. Kuivashampoo onkin täten kehitetty vähentämään hiustuppien luonnollista vahingoittumista, mikä on yksi merkittävimmästä hiusten lähdön syistä ja se käyttää uutta vallankumouksellista teknologiaa, jotta juuri sinä voisit saavuttaa tuloksia tuuheampien hiusten puolesta!

 • Edistää hiusten normaalia kasvua ja auttaa saavuttamaan terveemmän näköiset hiukset vaivattomasti
 • Volume kuivashampoo antaa rakennetta ohuisiin hiuksiin
 • Sekoitus luonnollisia ainesosia
 • Sisältää DHT estäjiä
 • Ravitsee ja kosteuttaa päänahkaa

HairGenesis® Trichoceutical® kuivashampoo auttaa ehkäisemään hiustenlähtöä ja edistää hiusten kasvua, se sisältää yhdistelmän täysin luonnollisia aineksia sekä DHT estäjiä, ja samalla shampoo ravitsee ja kosteuttaa päänahkaa.

Lue lisää

Mitä on HairGenesis® Trichoceutical® kuivashampoo oheneville hiuksille?

HairGenesis® Trichoceutical® kuivashampoo on tehokkaasti toimiva uusi kuivashampoo, joka yhdistää viimeisintä HairGenesis® hiustenlähtöä käsittelevää tutkimusta ja teknologiaa jolloin se voi olla apu kohti terveempiä hiuksia. Kuivashampoon uudenlainen toimitusjärjestelmä sallii hiustuppien imeä paremmin yhdistelmän ja se voikin auttaa niin osittaiseen kaljuuntumiseen ja hiusten ohenemiseen kuin hiusten lähtöön. Lisäksi se saa hiuksesi tuntumaan ja näyttämään raikkaammilta ilman hiusten pesua suihkussa.

Miten kuivashampoo auttaa juuri minua?

Yli 65% miehistä ja yli 50% yli 65-vuotiaista naisista kärsii osittaisesta kaljuuntumisesta. Vaikka hiustenlähdön ja ohentumisen ongelmat ovat näinkin yleisiä, yrittävät monet sitä myös peitellä. Useiden vuosien tutkimuksella HairGenesis® on onnistunut kehittelemään edistyksellisen kuivashampoon, jonka tarkoituksena on avustaa hiusten kasvua. HairGenesis® Trichoceutical® kuivashampoolla voit taistella hiusten lähtöä vastaan sen piilottelun sijaan ja se onkin todettu olevan erittäin menestyksekäs vertailevissa kokeissa ja tehokkaampi kuin kilpailevat tuotemerkit.

Kuinka kuivashampoo toimii?

HairGenesis® Trichoceutical® volume kuivashampoo hyödyntää uusia kehitysaskelia, jotta terapeuttinen yhdistelmä pääsee vaikuttamaan suoraan hiustuppiin, jolloin päästään iskemään ongelman ytimeen. Päänahan hiustuppien tulehtuminen on tunnestusti yksi ensisjaisista myötävaikuttajista, mitä tulee hiustenlähdön alkamiseen ja etenemiseen. HairGenesis® tuotteet onkin suunniteltu ehkäisemään tätä tulehtumista.

Miten käytän HairGenesis® Trichoceutical® kuivashampoota?

Vaikka kuivashampoon käyttäminen saattaa vaikuttaa suoraviivaiselta, on kaikkien sen suotuisten etujen saavuttaminen kuitenkin asia erikseen. Useat vain suihkuttavat ja harjaavat kuivashampoon pois, mikä voi olla huono hiuspohjallesi ja vähentää HairGenesis® koostumuksen tehokkuutta. Näillä vinkeillä voit pienentää tuotteen kertymistä päänahkaan ja tehostaa sen vaikutuksia:

 • Aloita hieromalla tuotetta hiusrajaasi, pitämällä purkkia muutamien senttien päässä päänahasta. Tämän tulisi kestää vain muutamia sekunteja koska pidempi aika voi johtaa tuotteen kasaantumiseen.
 • Erottele hiuksesi osioihin ja suihkuta tuotetta hiuksiin pitäen huolen, että sitä on tasaisesti kaikkialla.
 • Ota osioita saman suuntaisesti jakauksesi kanssa ja nosta niitä paljastaen hiusten juuret ja suihkuttaen kuivashampoota näihin.
 • Käyttäen käsiäsi, hiero shampoota läpikotaisin hiuksiisi ja ravistele niitä.
 • Lopulta harjaa hiuksesi poistaaksesi ylimääräisen kuivashampoon, ja voit taas tuntea hiustesi raikkauden.

Kuivashampoon ainesosat

HairGenesis® Trichoceutical® kuivashampoo oheneville hiuksille sisältää edistyksellisen yhdistelmän tarkoissa suhteissa koostettuja luonnonmukaisia ainesosia. HairGenesis® onkin kilpailijoitansa edellä juuri sen koostumuksen takia ja tärkeimpiä aktiivisia ainesosia ovat:

 • Isopropyylialkoholi, joka on yleinen aines hiustenhoitotuotteissa useasta syystä ja HairGenesis® Trichoceutical® kuivashampoossa sen hyötynä on tehostaa muiden aineiden imeytymistä hiustuppeihin.
 • Sitruunaruohoöljy Aasiasta, Afrikasta, Australiasta ja trooppisilta saarilta löytyvästä sitruunaruohosta juonnettuna voi auttaa vähentämään tulehtumista ja täten edistää hiusten kasvua.
 • Hyaluronihappo, Iltahelokkiöljy, Pygeum -kasvin kuoriuute, lysiini, D3-vitamiini ja muut luonnonmukaiset ainekset auttavat ehkäisemään hiusten ohenemista ja edistävät hiusten normaalia kasvua.

Alta voit löytää tarkan ainesosaluettelon:

Vesi, isopropyylialkoholi, Sodium Laureth Sulfate, Panthenol, bergamottiöljy, sitruunaruohoöljy, hyaluronihappo, LSESr, iltahelokkiöljy, lesitiini, Polysorbate 60, Dimethyl Isosorbide, Beta-Cyclodextrin, Pygeum -kuoriuute, African Star Grass -uute, vihreän teen uute, PEG 16 Macadamia Glycerides, lysiini, karnitiini, lipoiinihappo, D3-vitamiini, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, sorbiinihappo, aromi, FDC Yellow#6.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi