Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

HairGenesis Volyymisuihke - Trichoceutical Rakennetta ohuille hiuksille antava hiussuihke, 103 ml

Tuotemerkki HAIRGENESIS®

31.95€

Näytä lisää

HairGenesis Instant Volume™ volyymisuihke on 100% luonnollinen hiussuihke ohuille ja elottomille hiuksille. Suihke tuuheuttaa hiuksia tyvestä luoden niistä paksumman oloiset ja kuohkeammat. Tuote sisältää yksiä maailman erityisimpiä ja luonnonmukaisimpia ainesosia, joiden on todettu auttavan etenkin hiustenlähdön sekä ohuiden hiusten kanssa painiskelevia. Tieteellinen trichologia –tutkimus on läpimurto ohuiden ja elottomien hiusten hoidossa, ja se on avannut uusia mahdollisuuksia selättää monia aikuisia vaivaavat hiusongelmat.

 • Ravitsee hiuksiasi
 • Tehokas dihydrotestosteronin (DHT) estäjä
 • Luonnollinen ja kemikaalivapaa koostumus
 • Avittaa hiusten kasvua sekä tuo niihin lisävolyymia
 • Suunniteltu käytettäväksi HairGenesis tuotesarjan kanssa.
 • Säästä kuuden tuotteen paketista -25% ilmaisella toimituksella.

Kuohkeat ja paksut hiukset eivät ole enää vain rikkaiden julkisuudenhenkilöiden saavutettavissa, eivätkä ne vaadi enää loputtomia kampaamo- ja salonkikäsittelyjä. HairGenesis Instant volyymisuihke on luotu juuri sinulle, joka haluat tuuheat sekä elinvoimaiset hiukset nopeasti ja vaivattomasti. Tuote soveltuu sekä miehille että naisille!

Lue lisää

Mitä on Instant Volume™ volyymisuihke 3.7 oz (SPR)?

Tämä hiussuihke on suunniteltu juuri sinulle ja sisältää samoja aktiivisia aineosia kuin muutkin asiakkaidemme suosimat HairGenesis tuotteet. Nopea suihkaus tuo aivan uudenlaista rakennetta hiuksiisi luoden vaikutelman tuuheista, paksuista ja elinvoimaisista hiuksista. Tuotetta voit käyttää päivittäin missä ja milloin sinulle parhaiten sopii ja voit ottaa sen korvaamaan tavanomaisen hiuslakkasi osana hiusten muotoilua.

Kuinka tuote auttaa juuri minua?

Ohuet hiukset vaivaavat sekä miehiä että naisia ja kaikki me tavoittelemme muotilehtien paksuja ja tuuheita hiuksia. HairGenesis auttaa toteuttamaan nämä unelmasi! Vuosien tutkimustyön tuloksena voimme vihdoin kertoa, että ongelmaasi saattaa olla ratkaisu. Käytä HairGenesis hiussuihketta kuten normaalia hiuslakkaa ja nauti sen erikoisominaisuuksista. Paksut ja kuohkeat hiukset voivat olla hetkessä sinun.

Kuinka tuuheuttava hiussuihke toimii?

Upouusi teknologia taistelee hiustenlähdön keskeisiä ongelmakohtia vastaan. Tuote on jo asiakkaidemme suosikki ja helppo yhdistää muihin sarjamme hiustenhoitotuotteisiin. Nanoteknologiansa avulla suihke kohdistaa vaikuttavat ainesosansa suoraa hiustuppiin luomalla kevyen, päällystävän kerroksen hiusten päälle. Efekti tuo hiuksiisi tekstuuria ja saa elottomatkin hiukset näyttämään paksummilta hoitaen samalla hiusjuurta.

Kuinka käytän tuotetta?

Käytännöllisyys ja tehokkuus ovat nykymaailmassa tärkeitä. HairGenesis Instant volyymisuihketta voit käyttää osana päivittäistä hiustenhoitorutiiniasi kuten mitä tahansa hiuslakkaa. Käytä tuuheuttavaa suihketta osana HairGenesis tuotesarjaa korvaamaan normaalin hiuslakan haittavaikutukset.

 • Aloita muotoilemalla hiuksesi normaalisti.
 • Suihkuta lakkaa noin 5cm etäisyydeltä joko kaikkialle hiuksiisi tai niihin kohtiin, joihin haluat luoda lisätuuheutta.
 • Suihkeen asetuttua hiuksiisi, anna tuotteen kuivua noin minuutti, jotta myös kosteat alueet kuivuvat.
 • Voit käyttää tuotetta myös muotovaahdon tavoin ja suihkuttaa sitä hiuksiisi juuri ennen muotoilemista.
 • Volyymisuihke on täysin vesiliukoinen ja sen voi helposti pestä pois.

Ainesosat

Thioctic -antioksidantti, Carnisol -karnitiini ja LSESr -uute toimivat kaikki kolme yhdessä hiustenlähdön keskeisiä ongelmia vastaan.

Aloe Vera: Aloe Veraa saadaan Aloe kasvin lehdestä. Sen on todettu pehmentävän, rauhoittavan ja viilentävän päänahkaasi luoden hiuksille otollisen ympäristön kasvaa.
Sitruunaruohoöljy: Sitruunaruohoöljyä tuotetaan Aloe Veran tavoin myös kasvien lehdistä. Sitruunaruohon tuoksu on voimakas ja trooppinen ja se kestää raikkaana pidempään kuin muut tuoksut. Sitruunaruohon on todettu laskevan tulehdusarvoja ja takaavan siten hyvän ja terveen päänahan hiustenkasvulle.
Makadamiapähkinäöljy: Makadamiapähkinäöljy toimii luonnollisena kosteuttajana ja voimauttavana elixiirinä. Öljy suojaa hiuksia aina tyvestä latvaan saakka luoden kauniit, pehmeät ja silkkiset hiukset hellävaraisesti.
Iltahelokkiöljy: Iltahelokkiöljy on erittäin suosittu luontaistuoteöljy ja yksi terveysruokakauppojen suosituimmista tuotteista. Sen on kuitenkin todettu auttavan myös erinomaisesti taistelemaan ohuita ja elottomia hiuksia vastaan!

Tieteellinen tutkimus

“The Human Hair Cycle” -tieteellinen tutkimus, joka julkaistiin The Journal of Investigative Dermatologyn puolesta auttoi meitä ymmärtämään, kuinka tärkeää micro-foaming teknologia on hiustesi hyvinvoinnille. Teknologia mahdollistaa tärkeiden ravintoaineiden imeytymisen hiustuppeihin paremmin ja siten parantaa tuuheuttavien tuotteiden tehokkuutta. Micro-foaming on nyt osa myös HairGenesis volyymisuihketta!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi