Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

HairGenesis Elvyttävä shampoo - Trichoceutical Hiuspohjaa elvyttävä shampoo ohuille hiuksille, 222 ml

Tuotemerkki HAIRGENESIS®

31.95€

Näytä lisää

HairGenesis Trichoceutical elvyttävä hiusshampoo on kehitetty sekä miehille että naisille taistelemaan ohenevia hiuksia vastaan kosteuttamalla ja suojelemalla hiusta aina tyvestä latvaan. Tulehtuneiden hiustuppien on todettu olevan yksi ohuiden ja katkeilevien hiusten ydinongelmista, mutta tehokas ja luonnonmukainen HairGenesis Trichoceutical elvyttävä shampoo hyödyntää uutta Trichoceutical teknologiaa keskittyen juuri tulehtuneeseen hiusjuureen. HairGenesis Trichoceutical elvyttävä shampoo auttaa katkeilevien hiusten hoidossa ja muuttaa säännöllisessä käytössä hiuksesi jälleen nuorekkaan elinvoimaisiksi.

 • 100% luonnonmukainen ja kemikaalivapaa shampoo
 • Tuote saa hiuksesi näyttämään paksummilta ja kuohkeammilta
 • Tehokas dihydrotestosteronin (DHT) estäjä
 • Ravitsee ja syväpuhdistaa hiuksesi
 • Saavutat parhaimmat tulokset käyttämällä shampoota muiden HairGenesis tuotteiden kanssa
 • Säästä kuuden tuotteen paketista -25% ilmaisella toimituksella

Ohenevat hiukset ovat yleinen ongelma sekä miesten että naisten keskuudessa kaikkialla maailmassa. Jopa puolet aikuisista kärsii jossain vaiheessa elämäänsä ohuista, katkeilevista tai huonokuntoisista hiuksista. HairGenesis Trichoceutical elvyttävä shampoo on kehitetty ratkaisuksi juuri tähän ongelmaan ja se elvyttää hiuksesi aivan ennennäkemättömällä tavalla!

Lue lisää

Mitä HairGenesis elvyttävä shampoo on?

HairGenesis Trichoceutical elvyttävä shampoo on ainutlaatuinen shampoo, joka ravitsee ja suojaa vaurioituneita hiuksiasi sekä taistelee hiustenlähtöä vastaan. Uusi Trichoceutical teknologia on auttanut meitä ymmärtämään syitä hiustenlähtöön edistyksellisellä tavalla ja HairGenesis Trichoceutical elvyttävä shampoo kohdistaa ravintoaineensa suoraan solujen ongelmakohtiin eli hiustuppeihin. Elvyttävä HariGenesis Trichoceutical shampoo soveltuu sekä miehille että naisille, tuuheuttaen ja vahvistaen hiuksia sekä edistämällä niiden elinvoimaisuutta. HairGenesis Trichoceutical shampoo haastaa sinut nauttimaan elämästäsi aivan uudella tavalla!

Kuinka tuote toimii?

HairGenesis Trichoceutical shampoo ohuille hiuksille on suunniteltu sekä miehille että naisille selättämään hiustenlähdön ongelmakohdat ja se auttaa saavuttamaan nuorekkaat, tuuheat ja elinvoimaiset hiukset. Jopa 15 miljoonaa ihmistä kärsii olosuhteiden tuomasta hiusten ohenemisesta tai hiustenlähdöstä ja nyt vuosikymmenien tutkimustyön jälkeen me haluamme HairGenesis Trichoceutical shampoolla ratkaista nämä ongelmat. Elvyttävä shampoo ravitsee ja nuorentaa hiuksiasi, jotta sinun ei tarvitsisi enää peitellä vetääntyvää hiusrajaa.

Kuinka shampoo toimii?

HairGenesis Trichoceutical elvyttävä shampoo on tarkasti suunniteltu kohdistamaan ravintoaineensa suoraan hiustuppiin, josta hiuksia aktivoivat luonnollisesti vaikuttavat yhdistelmäaineet imeytyvät tehokkaasti päänahkaan sekä verenkiertoon. HairGenesis Trichoceutical elvyttävä shampoo vähentää hiusjuuren tulehdusta, joka on yksi suurimmista hiusten ohenemiseen johtavista tekijöistä ja siten palauttaa hiuspohjasi luonnollisen tasapainon.

Kuinka käytän HairGenesis Trichoceutical elvyttävää shampoota?

Käytä HairGenesis Trichoceutical elvyttävää shampoota vähintään 3-4 kertaa viikossa. Säännöllinen käyttö antaa hiuksillesi tarpeeksi aikaa parantua ja siten edesauttaa niitä kasvamaan elinvoimaisina takaisin. Suosittelemme käyttämään HairGenesis Trichoceutical elyyttävää shampoota HairGenesis Trichoceutical hiuksia voimaannuttavien tablettien sekä HairGenesis Trichoceutical aktivoivan seerumin kanssa. Shampoo toimii kuten muutkin markkinoiden shampoot ja seuraamalla alla olevia ohjeita saavutat toivottavat tulokset tehokkaasti.

 • Kastele hiukset läpimäriksi lämpimän veden alla.
 • Annostele pieni määrä shampoota kädellesi.
 • Levitä tuote kaikkialle hiuksiisi varmistaen, että shampoota on kaikkialla päänahassa.
 • Anna tuotteen vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele hiukset tämän jälkeen lämpimällä vedellä.

Ainesosat

HairGenesis Trichoceutical elvyttävä shampoo on yhdistelmä luonnonmukaisia ainesosia sekä uutta teknologiaa ja auttaa sinua elvyttämään hiuksesi! Ennennäkemätön ja innovatiivinen HairGenesis Trichoceutical shampoo on kilpailijoitansa edellä kemikaalivapaan koostumuksensa ansiosta. Tärkeimmät ainesosat löydät allaolevasta listasta.

 • Luonnonmukainen lysiini aminohappo: Lysiini edistää kalsiumin imeytymistä kehoon ja siten edesauttaa kollageenin tuotantoa. Kollageeni on hiustupin yksi tärkeimmistä rakenneaineista ja kun hiustuppi tuottaa terveen määrän kollageenia, kasvavat hiuksesikin nopeammin!
 • Pygeum -uute: Pygeum uutetta saadaan Afrikassa kasvavan puun kuoresta ja sen ravintoaineet estävät tehokkaasti DHT -hormoonia, jonka on todettu vahingoittavan hiustupin luonnollista tasapainoa.
 • Iltahelokkiöljy: Iltahelokkiöljy on ravintorikas iltahelokki kasvista tuotettu öljy. GLA -rasvahappoja sisältävä öljy on tehokas vastaisku hiustenlähtöön ja auttaa saavuttamaan luonnollisen hiustenkasvun ja terveellisen päänahan.

Tieteellinen tutkimus

Ohuet hiukset ovat valtava ongelma ja kysyntä tuuheiden ja paksujen hiusten saamiseksi on entistä suurempi. Viimeisimmät tutkimukset erilaisista lääkeaineista ja muista raaka-aineista ovat mahdollistaneet HairGenesis tuotteen kehittämisen ja auttaneet meitä löytämään tehokkaan hoidon luonnonmukaisista raaka-aineista.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi