Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Hiuspaketti

Yhdistelmäpakkaus | Hairgenesis-paketti

Yhteenveto

Tämä kätevä paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset vaurioituneiden, hienojen tai ohenevien hiusten hoitamiseen! Hairgenesis-sarja sisältää 4 ainutlaatuista hiustenhoitotuotetta, joista jokainen huolehtii hiuksistasi. Paketti sisältää myös kliinisesti todistettua trichoceutical-tekniikkaa, joka ravitsee ja hoitaa hiuksiasi ja auttaa sinua palauttamaan itseluottamuksesi!

  • Hairgenesis Shampoo
  • Hairgenesis Conditioner
  • Hairgenesis-seerumi
  • Hairgenesis-tabletit

Mitä hiuspaketti pitää sisällään?

Hiuspaketin käyttöohjeet

Näin saat kaiken hyödyn irti paketista:

Hairgenesis Shampoo: Hiustesi pituudesta riippuen lisää runsas annos shampoota hiuksiin ja hiero hellävaroen päänahkaan sormillasi. Jätä huksiin 1-2 minuutiksi ennen kuin huuhtelet shampoon pois lämpimällä vedellä. Käytä 3-4 kertaa viikossa.

Hairgenesis Conditioner: Shampoon jälkeen hiero hoitoainetta märkiin hiuksiin, keskittyen etenkin latvoihin ja hiuksesi pitkiin osuuksiin. Jätä 1-2 minuutiksi ja pese lämpimällä vedellä. Käytä vähintään 1-2 kertaa viikossa.

Hairgenesis-seerumi: Levitä pieni määrä seerumia suoraan päänahkaan ja hiero kevyesti sormenpäillä keskittyen oheneviin tai vaurioituneisiin kohtiin. Käytä päivittäin ennen nukkumaanmenoa, jotta ainesosat voivat toimia yön yli.

Hairgenesis Tablets: Etkö halua kkäyttää Hairgenesis-tuotteita hiuksiisi? Siinä tapauksessa nämä helposti nieltävät tabletit ovat kätevä vaihtoehto sinulle! Ota yksi tabletti päivässä aamiaisen jälkeen vesilasillisen kanssa. Suosittelemme ottamaan tabletin samaan aikaan joka päivä.

Jokainen Hairgenesis-tuote on kliinisesti testattu, joten niitä on turvallista käyttää ilman tunnettuja sivuvaikutuksia. Suosittelemme, että luet ainesosaluettelon henkilökohtaisten allergeenien välttämiseksi. Ota yhteys lääkäriisi, jos käytät mitään lääkkeitä päänahalle. Ei sovellu alle 18-vuotiaille.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä