Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

HairGenesis Aktivoiva seerumi - Trichoceutical Hiuspohjaa aktivoiva luonnollinen hiusseerumi, 50 ml

Tuotemerkki HAIRGENESIS®

38.95€

Näytä lisää

HairGenesis® Trichoceutical® aktivoiva seerumi oheneville hiuksille auttaa elvyttämään ohenevia hiuksia ja tuomaan takaisin täyden ja nuorekkaan hiuskuontalosi! Täysin uudet edistysaskeleet hiustenlähdön alalla ja luonnolliset parannuskeinot sen estämiseksi yhdistyvät tässä vaahtoavassa seerumissa, joka voi auttaa sinua taistelemaan hiustenlähtöä vastaan. Yleisen uskomuksen vastaisesti sekä naisten että miesten osittainen kaljuuntuminen johtuvat samoista tekijöistä, joten HairGenesis® Trichoceutical® seerumi voi auttaa jokaista hiustenlähdön ongelmista kärsivää yhtä lailla.

  • Pyrkii ehkäisemään hiustenlähtöä ja ohenemista
  • Pyrkii edistämään hiusten paksuuntumista ja ravitsemaan päänahkaa sekä elvyttämään hiuksiasi
  • Sisältää DHT estäjiä
  • Yhdistelmä täysin luonnollisia ainesosia
  • Toimii parhaiten yhdessä muiden HairGenesis® -tuotteiden kanssa
  • Säästät nyt 25% kuuden tuotteen paketista ilmaisella toimituksella

HairGenesis® Trichoceutical® Generation 7 aktivoiva seerumi on uuden sukupolven vaahto, joka on voimakkaampi ja tehokkaampi kuin edelliset tuotteet ja auttaa paremmin hiusten uudelleen kasvua. Luonnonmukaisen koostumuksensa takia ei aktivoivan seerumin käytöllä ole kielteisiä sivuvaikutuksia, kuten reseptilääkkeillä, mikä tekee tästä HairGenesis® -tuotteesta turvallisemman käyttää.

Lue lisää

Mitä on HairGenesis® Trichoceutical® aktivoiva seerumi?

HairGenesis® Trichoceutical® aktivoiva seerumi on täysin uusi vaahto, joka hierottaessa päänahkaan, jossa ilmenee hiusten ohenemista, auttaa tukemaan hiusten uudelleen kasvua ja paksuuntumista. Seerumia voivat käyttää niin naiset kuin miehetkin apuna hiusten ohenemista ja lähtöä vastaan. Tutkimuksen edistysaskeleet ovat johtaneet parempaan ymmärrykseen hiustenlähdöstä ja Generation 7 aktivoiva seerumi on uudelleen suunniteltu imeytymään paremmin hiustuppeihin ja auttamaan tehokkaammin pyrkimyksissä saavuttaa terveemmät ja tuuheammat hiukset.

Miten seerumi voi auttaa juuri minua?

HairGenesis® Trichoceutical® aktivoiva seerumi voi poistaa turhan tarpeen peitellä ohentuneita hiuksia peruukein. Seerumi on täysin luonnonmukainen ja lääkevapaa vaihtoehto, joka pyrkii suojaamaan ja elvyttämään hiuksiasi.

Miten aktivoiva seerumi toimii?

HairGenesis® Trichoceutical® seerumi saa inspiraationsa viimeisimmästä tutkimuksesta koskien hiusten lähtöä ja ainesosien teho kohdistuu suoraan hiustuppeihin. Hiustuppien tulehtuessa ja vaurioituessa, aktivoiva seerumi auttaa vähentämään tulehtumista kamppaillen hiusten ohentumista vastaan iskien ongelman ytimeen, hiusten juureen.

Miten käytän aktivoivaa seerumia?

HairGenesis® Trichoceutical® aktivoivaa seerumia tulisi käyttää päivittäin ennen nukkumaan menoa. Paina pumpusta vapauttaaksesi vaahtoa ja levitä tasainen kerros seerumia päänahkaan kohtiin, joissa hiukset ovat ohentuneet. Tämä tulisi tehdä päänahan puhdistuksen jälkeen, jonka voit yksinkertaisesti toteuttaa huuhtomalla vettä päänahkaan päästäksesi eroon liasta ja rasvasta. Parhaimmat tulokset saat käyttämällä tuotetta suun kautta otettavien HairGenesis® Trichoceutical® tablettien ja HairGenesis® Trichoceutical® aktivoivan shampoon kanssa yhdessä.

Aktivoivan seerumin ainesosat

HairGenesis® Trichoceutical® aktivoiva seerumi koostuu moninaisesta kokoelmasta luonnonmukaisia parantavia ainesosia. Nämä ainesosat yhdessä voivat auttaa edistämään hiusten nuorentumista ja saada ne kasvamaan uudelleen. Vain luonnollisia ainesosia sisältävä yhdistelmä aktivoivassa seerumissa tarkoittaa, ettei tuotteesta seuraa mitään tunnettuja negatiivisia sivuvaikutuksia, jolloin sen käyttöön liittyy paljon vähemmän riskitekijöitä kuin lääkeaineita sisältävillä parannuskeinoilla. Oleellisimmat ainesosat ovat:

  • D-vitamiini, jolla perinteisenä vitamiinina on paljon hyötyä hiusten lähdön ollessa yhteydessä D-vitamiinin puutteeseen. Seerumi auttaakin täten sinua taistelussa sekä puutostilaa, että siitä johtuvaa hiusten lähtöä vastaan.
  • Lysiini on orgaaninen yhdiste joka lisää kalsiumin sitoutumista ja kollageenin tuotantoa. Kollageeni on hiustuppien perusrakenteeseen kuuluva aines ja täten sen lisääntynyt tuotanto auttaa hiusten korjaantumisessa ja uudelleen kasvamisessa.
  • Pygeum on Afrikasta lähtöisin oleva puu, jonka kuorta on käytetty vuosisatojen ajan luonnollisissa parannusrohdoissa. Pygeum tunnetaan DHT estäjänä, jolloin hiustupet voivat tuottaa terveitä hiuksia.

Tarkan ainesosaluettelon löydät alta:

Vesi, Serenoa Serrulata -öljy, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Polysorbate 20, lesitiini, Beta-Cyclodextrin, Dimethyl Isosorbide, Polysorbate 60, D3-vitamiini, Iltahelokkiöljy, karnitiini, lysiini, lipoiinihappo, Hydrolysed Triticum Vulgare -proteiini, teepensaan lehtiuute, sitruunaöljy, rosmariiniöljy, PEG-16 Macadamia Glycerides, rohtopurasruohon siemenöljy, Pygeum -kuoriuute, Hypoxis Rooberi -uute, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, sorbiinihappo.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi