• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Hair-Plus

60 kpl | Luonnollinen Ravintolisä Hiusten kasvuun
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Hiukset ovat tärkeä osa ulkomuotoa - sinun tarvitsee ainoastaan katsoa markettien hyllyjä ja löydät riveittäin erilaisia tuotteita hiusten hoitoon! Kun emme tunne enää itseämme tyytyväisiksi peiliin katsoessa, myös itsevarmuus katoaa ja näky saa meidät tuntemaan itsemme epävarmoiksi. Maxmedix on nyt kehittänyt vallankumouksellisen ravintolisän Hair-Plus kapselit auttaakseen sinua oheneviin hiuksiin liittyvissä ongelmissa.

 • Ihanteellinen hennoille ja ohuille hiuksille
 • Perustuu vallankumouksellisiin tutkimuksiin
 • Innovatiivinen AnaGain™ & Bambu-uute
 • Tehoaineena Biotiini, Kupari ja Sinkki
 • Sisältää DNA-mikrosirutekniikan
 • Gluteeniton & sopii kasvissyöjille

Viisi aktiivisesti vaikuttavaa ainesosaa - joista kaksi on kasviuutteita, kaksi mineraalipohjaista ja yksi huolella valittu vitamiini. Nämä ainesosat toimivat yhteistyössä ja jokainen on valittu niiden hiuksia hellivien ominaisuuksien vuoksi. Juuri tästä syystä Hair-Plus tarjoaa ainutlaatuisen sisällön ravinteita. Olet varmasti kokeillut erilaisia tuotteita - mutta Maxmedix on löytänyt oikean tavan lähestyä hiusjuuria!

Huoli Ohenevista Hiuksista

Tuuheat, täyteläiset ja säkenöivät hiukset ovat yksi nuoruuden elinvoiman merkeistä - mutta toisille tämän ylläpitäminen on vaikeaa. Myös sukupuolien välillä on eroja ja tekijöitä, jotka vaikuttavat hiuksiin. Miehillä kaljuuntuminen on hyvin yleistä, joskin myös naiset voivat kärsiä tästä. Yleisesti naiset kärsivät enemmän hiustenlähdöstä, jotka johtuvat muun muassa kilpirauhasen ongelmista, lääkkeistä, fyysisestä ja psyykkisestä stressistä. Nämä tekijät ovat todennäköisesti vuorovaikutuksessa ja pahentavat usein toisiaan. Se mikä yhdistää miehet ja naiset hiuksiin liittyvissä ongelmissa ja huolissa, on hiustenlähdön vaikutus itsevarmuuteen ja onnellisuuteen. Hiustenlähtö ja oheneminen voi vaikuttaa myös jopa mielenterveyteen. Tästä syystä on tärkeää löytää juuri oikea apu!

Uskomaton AnaGain™

Tämä uskomaton aktiivinen ainesosa on markkinoiden uusin tulokas hiustenhoitoon liittyvissä tuotteissa. Tämä uskomaton ainesosa, Herneenverso (AnaGain) käyttää tätä yhdistettä ehkäisemään kasvia sairauksilta, UV-valolta ja saasteilta kunnes se saavuttaa kypsyyden. Tästä syystä myös tiedemiehet kiinnostuivat yhdisteestä ja ajattelivat, että miksi ainesosa ei voisi olla hyödyllinen myös ihmiskeholle - ja näin he löysivät kultasuonen!

Vapaaehtoiset ovat osallistuneet omaehtoiseen, kahden kuukauden kestäneelle tutkimusjaksolle, jonka aikana järjestettiin kaksi mittausjaksoa, jossa päivittäin irronneiden hiusten määrä laskettiin. Jokainen kerta osoitti merkittävän muutoksen irronneissa hiuksissa ja keskimääräisesti hiuksia irtosi -34% vähemmän kuukauden jälkeen ja kahden kuukauden jälkeen -37%. Lisäksi 86% kokivat vähemmän hiustenlähtöä ja 76% kokivat haluavansa jatkaa tuotteen käyttöä. AnaGain™ - tulet takuulla nauttimaan tästä markkinoita johtavasta tehoaineesta!

Loistava Bambu-uute

Tämä kasvi on niin ikoninen, että se tunnistetaan kaikkialla maailmassa - se ei pelkästään ole pandojen ravinnonlähde vaan se on myös korvaamaton raaka-aine kiinalaisessa kulttuurissa ja perinteessä. Maailman yksi nopeimmin kasvavista kasveista, joista osa lajikkeista on tehnyt kasvuennätyksen kasvaessaan 91 cm päivässä! Lisäksi bambu on erittäin kestävä ja joustava. Bambun uskomattomat ominaisuudet perustuvat sen sisältämään piihin, silikan hapettuneeseen versioon. Tätä runsaasti löytyvää ainesosaa tavataan joka puolella, ja myös ihmiskehossa! Tieteelliset tutkimukset osoittavat silikan olevan hyödyllinen erityisesti hiustenlähdön ehkäisyssä.

Hair-Plus Koostumus

Bambu-uutteen ja AnaGain™ ainesosan yhdistäminen ei riittänyt Maxmedixille - he halusivat tuoda käyttöösi vahvimman hiuksia ravitsevan tuotteen! Tehoaineena tuotteessa on lisäksi Sinkki ja Biotiini sekä B7-vitamiini joiden kaikkien tiedetään sisältävän elintärkeitä mikroravinteita, jotka vuorovaikuttavat lukuisten entsyymien kanssa ympäri kehoa. Molempien tiedetään edistävän terveiden hiusten kuntoa. Lisäbuustia hiuksille tuo Kupari, jonka tiedetään vaikuttavan hiusten väriin. Kaikki nämä viisi aktiivista ainesosaa toimivat yhdessä edistäen hiusten terveyttä. Et voisi toivoa parempaa lähestymistapaa toivoa ohenevien ja irtoavien hiusten hoitoon!

Täydellinen Ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat: Bamboo Extract (75% Silika), AnaGain™ (Luomu Herneenverso), Sinkkioksidi, Kupariglukonaatti, D-Biotin. Kapselin kuori: HPMC. Täyteaine: (Riisijauho) Rice Flour. Sakeuttamisen estoaine (Magnesiumstearaatti, Siliconidioksidi).

Enjoying Hair-Plus

Saadaksesi parhaimman hyödyn näistä viidestä vaikuttavasta aineesta, ota Hair-Plus kapseleita kaksi päivässä aina samaan aikaan. Ota kapselit veden kanssa. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme pitkäaikaista ja säännöllistä käyttöä. On huomioitavaa olla myös kärsivällinen ravintolisän käytön aikana, sillä hiusten uudelleen kasvussa saattaa kestää jonkin aikaa ennen kuin täydelliset tulokset ovat nähtävissä.

Lisätietoja

Jokainen Maxmedix laboratorion kehittämä tuote, on suunniteltu edistämään kehon hyvinvointia silmällä pitäen. Kannattaa kuitenkin lukea huolellisesti läpi ainesosaluettelo mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden vuoksi. Mikäli käytät lääkkeitä, käyt läpi lääketieteellisiä hoitoja, olet raskaana tai imetät, konsultoi lääkäriä ennen käyttöä.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 4.5

86.67% pohjautuen 3 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Hiukseni näyttävät paremmalta mutta olin toivonut vielä enemmän tuloksia

  H Harry small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Hiukseni ovat paremmassa kunnossa kun aikaisemmin

  D David small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Olen käyttänyt tuotetta säännöllisesti kahden purkin verran. Hiuksia lähtee huomattavasti vähemmän pestessä ja harjatessa. Suosittelen!

  SK Sanna-Maiju K trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.