• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Hair-Plus

60 Kapselia | Hiusravinne ohuita hiuksia ja hiustenlähtöä vastaan

maxmedix

39.95€

Näytä lisää

Hair-Plus on hiustenlähtöön ja ohuille hiuksille suunniteltu uusi innovatiivinen ja täysin luonnonmukainen hiusravinne. Hair-Plus stimuloi hiustupin juurta ehkäisten hiusten ohenemista ja edistäen niiden kasvua. Mullistava uusi tuote on suunniteltu sekä miehille että naisille tehostamaan hiustenkasvua solutasolla. Hair-Plus auttaa sinua saamaan paksummat ja vahvemmat hiukset ilman kaljuuntumisen pelkoa!

 • Näkyvästi vähemmän hiustenlähtöä jo ensimmäisen käyttökuukauden jälkeen
 • Mahdollistaa 78% hiustenkasvun vain 3 kuukauden käytön jälkeen
 • Auttaa saavuttamaan paksummat ja kuohkeammat hiukset
 • Pidentää hiuksen keski-ikää
 • Palauttaa hiuksiesi elinvoimaisuuden
 • Tuuhentaa hiuksiasi
 • Vähentää hiustenlähtöä
 • Soveltuu sekä miehille että naisille
 • Säästä 6kk tilauksesta -30%

Hair-Plus hiusravinteen raaka-aineena toimii herneenverso (AnaGain™ Nu) -komponentti. Versot sisältävät runsaasti bioaktiivisia ainesosia, jotka stimuloivat hiustenkasvua ja tasapainottavat hiusten luonnollista elinkaarta antaen niille runsaasti uutta elinvoimaa. Useat eri tutkimukset ovat päätyneet tulokseen, että Hair-Plus uudelleenaktivoi 78% menetetyistä hiuksista ja edesauttaa hiustupin solujen parantumista kasvattaen hiuksiasi aivan uudella tavalla.

Lue lisää

Mitä on Hair-Plus Hiusravinne?

Joka päivä tutkijat löytävät uusia kasveja, jotka voivat ainesosillaan auttaa meitä erinäisissä vaivoissa. Mibelle Biokemia on löytänyt yhteyksiä herneenversojen elinkaaresta sekä hiustenlähdöstä vedoten siihen, että kasvin elpymisvoima on mahdollisesti ratkaiseva tekijä ohuiden sekä elottomien hiusten hoidossa.

Miksi juuri herneenverso? Herneenversot sisältävät runsaasti phyto -ravintoaineita, jotka ovat tiiviisti pakkautuneet versoon ja elintärkeitä etenkin kasvin kehitykselle sen kasvun alkuvaiheessa. Kliiniset tutkimustulokset osoittavat, että samat ainesosat voivat toimia myös vastaiskuna hiustenlähtöön. Phyto-ravintoaineet suojelevat kasvia myös erinäisiä tauteja, UV-säteilyä sekä ympäristön saasteita vastaan.

Hair-Plus haluaa hyödyntää tätä biologista löytöä käyttämällä parhaimpia saatavilla olevia phyto-ravintoaineita. Raaka-aineet mahdollistavat hiusten kasvun jopa 78%. Tuote täydentää hiuksen luonnollista elinkaarta ja pidentää sen kasvuaikaa.

Biossay tutkimustulokset

Geenien asiantuntijaa pyydettiin analysoimaan tuloksia, jossa AnaGain™Nu -komponenttia käytettiin kahden viikon ajan. Tulokset näyttivät seuraavaa: Noggin 56% kasvua ja FGF-7 85% kasvua. Tämä todistaa että AnaGain™ Nu stimuloi hiustuppeja niin, että uusien hiusten on mahdollista kasvaa terveinä takaisin.

Bioassay Study Results

Clinical Study Results

Kliinisen tutkimuksen tulokset

AnaGain™ Nun vaikutuksia mitattiin kliinisessä tutkimuksessa, johon osallistui 21 hiustenlähdöstä kärsivää vapaaehtoista kahden kuukauden ajan. 100mg AnaGain™ Nuta otettiin päivittäin heidän toivomaansa juomaan sekoitettuna. Hiustenlähtöä tarkkailtiin kolme peräkkäistä päivää heti tutkimuksen alussa, ensimmäisen kuukauden jälkeen sekä kahden kuukauden jälkeen.

 • AnaGain™ Nu näytti tilastollisesti toimivansa tehokkaasti hiustenlähtöä vastaan. Ensimmäisen kuukauden tulokset näyttivät -34% ja toisen kuukauden -37% hiustenlähdössä.
 • Paransi näkyvästi hiusten tuuheutta.
 • Vapaaehtoiset huomasivat hiustenlähdön vähentyneen ja toivoivat voivansa jatkaa hoitoa.

Hair-Plus lisäravinne sopii sekä miehille että naisille, jotka kärsivät ohuista hiuksista. Tuote stimuloi ja tasoittaa hiustenkasvua sekä tasapainottaa päänahan ihoa. Suosittelemme tuotetta niille jotka menettävät vähintään 100 hiusta päivässä.

Tuotteen innovatiivinen koostumus sekä uusi näkökulma hiustenlähtöön ovat tuoneet Hair-Plussalle Beyond Beauty kauneuspalkinnon hehkuttaen vuoden innovatiivisinta raaka-ainetta.

Kuinka Hair-Plus Hiusravinne toimii?

Hair-Plus lisäravinne stimuloi hiusten kasvulle ja hyvinvoinnille tärkeitä molekyylejä ihon pintanahassa. Nämä samat molekyylit ovat keskeisessä asemassa ratkottaessa hiustenkasvun ongelmia. Jotta pintakerros saadaan aktivoitua ovat seuraavat kaksi ainesosaa tärkeässä roolissa:

 • NOG: NOG-proteiini auttaa hiusta pidentämään sen kasvuaikaa aina varhaisesta kasvusta hiuksen putoamiseen saakka. NOG -proteiini toimii etenkin lihasten, luiden sekä hiusten rakennusaineena.
 • FGF7: FGF7 on fibroblast solutyyppi, joka stimuloi hiustenkasvua sekä edesauttaa niiden lisääntymistä.

Hair-Plus hiusravinne tehostaa etenkin Noggin sekä FGF7 vaikutusta pintaverenkierrossa. Niiden avulla hiuksillasi on mahdollisuus kasvaa elinvoimaisina aina hiusjuuresta latvaan saakka. Hair-Plus mahdollistaa tuuheammat ja paksummat hiukset. Se pidentää hiuksen elinkaarta ja edesauttaa hiuksiasi kasvamaan terveellisessä ja ravitussa päänahassa. Hiuksesi ovat entistä notkeammat ja elinvoimaisemmat, sekä niiden keratiinipitoisuus on korkea, mikä suojaa hiuksiasi haitalliselta UV-säteilyltä sekä muilta ulkoisilta haitoilta.

Käyttö

Ota kaksi kapselia päivässä (100mg). Käyttäjät ovat raportoineet selkeitä muutoksia kuukauden suositeltavan käyttömäärän jälkeen. Hair-Plus suosittelee hiusravinteiden käyttöä vähintään kolmen kuukauden ajan, jotta tulokset olisivat mahdollisimman optimaaliset.

Ainesosat

Bambu-uute (bambusa arundinacea, 75% silica): Bambu-uute auttaa etenkin mineraalien imeytymisessä. Runsaasti silikonia sisältävä bambu vahvistaa hiuksiasi tuoden niihin ekstravolyymia, ravintoaineita sekä tehden niistä silkinpehmeät.
AnaGain™ Nu (Luomu herneenverso): AnaGain™ Nu Vähentää hiustenlähtöä aktivoimalla ihon pintasoluja. Uudelleen aktivoimalla hiustuppia AnaGain™ Nu ei ainoastaan kasvata hiuksiasi, vaan mahdollistaa niille suotuisan kasvuympäristön ja takaa sinulle tulevaisuudessa paksut ja kuohkeat hiukset.
Sinkkioksidi: Sinkkioksidi on luonnollinen antibakteeri, joka suojaa hiuksia toimimalla suojana UV-säteilylle. Liika UV-säteily vaurioittaa hiustuppia ja hiustenlähdön ehkäisemiseksi on tärkeä suojata hiusjuuri mahdollisilta ulkoisilta haitoilta. Sinkkioksidi rauhoittaa myös päänahkaa.
Kupariglukonaatti: Kupariglukonaatti imee itseensä tehokkaasti ravintoaineita ja on oiva lisä taisteluun hiustenlähtöä vastaan. Se toimii myös luonnollisena väriaineena ja voimakkaan pigmenttipitoisuutensa vuoksi voi vähentää harmaiden ja valkoisten hiusten näkyvyyttä. Kupariglukonaatti ravitsee päänahkaasi ja parantaa hiustesi elinikää.
B8-vitamiini: B8-vitamiini on ainoa biovitamiini ja erittäin tehokas sellainen. Se on elintärkeä solujen korjaamiselle sekä aminohappojen muodostumiselle. Thrichologistikemisteille B8-vitamiini on ollut puheenaiheena jo pitkään, sillä se vahvistaa hiusta ennennäkemättömällä tavalla mutta tekee sen tehokkaasti ja luonnonmukaisesti.

Turvallista käyttää

Hair-Plus on täysin luonnonmukainen hiusravinne ilman sivuvaikutuksia. Kuten kaikkien lisäravinteiden kanssa, pyydämme kuitenkin kuluttajia tarkistamaan tuotteen ainesosat tarkasti ja testaamaan omat allergiansa ennen tuotteen käyttöönottoa. Jos olet epävarma, voitko käyttää Hair-Plus lisäravinetta, olethan yhteydessä lääkäriisi etukäteen. Noudata aina pakkauksessa suositeltua päiväannosta.