Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Hair No More System

Karvanpoistovoide, sopii myös intiimialueelle

Skin Doctors

26.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Skin Doctors Hair No More karvanpoisto paketti on kaksivaiheinen menetelmä ihokarvojen poistoon. Pakkaus sisältää hellävaraisen voiteen ja suihkeen, joiden avulla voit poistaa sinnikkäimmätkin ihokarvat. Karvanpoistovoide on kuin geeli, joka poistaa ihokarvat. Spray puolestaan estää uusien karvojen kasvamisen, hidastamalla karvojen uudelleenkasvua

  • Sisältää kaksi luonnollista hoitomenetelmää
  • Karvanpoistovoide poistaa tehokkaasti ei-toivotut ihokarvat
  • Hair no more soveltuu myös intiimialueen karvanpoistoon
  • Kehitetty estämään karheiden ja paksujen karvojen takaisin kasvun
  • Vaikuttaa alle 10 minuutissa
  • Ei tarvetta paristoihin, täyttöpakkauksiin tai ravintolisiin

Skin Doctors Hair No More karvanpoisto paketti on kaksivaiheinen menetelmä, joka jättää ihosi sileäksi ja pehmeäksi alle 10 minuutissa. Hair No More -hoidon avulla voit säästää aikaa ja vaivaa.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Voide & spray
Koko: 120 ml & 2x100 ml

*Koska kehomme ovat kaikki erilaisia, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen.

Mikä on Skin Doctors Hair No More Karvanpoisto Paketti?

Ihokarvojen poistoon tarkoitettu tuote sisältää kaksi hoitomenetelmää, jotka yhdessä poistavat tehokkaasti ei-toivotut ihokarvat, ja estävät niiden uudelleenkasvun. Kaksivaiheinen hoitomenetelmä on nopeavaikutteinen ja helposti levittyvä, ja sinun on sen avulla mahdollista päästä eroon paksusta ja karheastakin karvoituksesta ilman paristoja kuluttavia laitteita, laserhoitoja tai ravintolisiä. Skin Doctors Hair No More -voide ja suihke vaikuttavat alle 10 minuutissa, jättäen ihosi sileäksi ja pehmeäksi.

Miten Skin Doctors Hair No More Karvanpoisto Paketti toimii?

Skin Doctors Hair No More karvanpoistaja on kaksitehoinen hoitomenetelmä, joka on erityisesti kehitetty poistamaan ihokarvat kivuttomasti. Karvanpoisto paketti sopii kaikille ihotyypeille, ja poistaa karheimmat ja tummimmatkin ihokarvat. Hoitomenetelmä liuottaa ihokarvoja muodostavia proteiineja, ja kirjaimellisesti sulattaa karvat pois iholta muutamassa minuutissa. Tämän jälkeen karvatupet irtoavat iholta helposti.

Hoitomenetelmän toisen vaiheen aikana Skin Doctors Hair No More –suihke läpäisee ihohuokoset ja karvatupet, katkaisten niiden luonnollisen kasvuprosessin. Takaisin kasvava karvoitus myös näyttää ohuemmalta ja vaaleammalta.

Miten tuotetta käytetään?

Skin Doctors Hair No More -hoitomenetelmän suorittamiseen kuluva aika vaihtelee karvan määrän ja paksuuden mukaan. Anna tuotteen vaikuttaa 2-3 minuuttia kasvoilla, ja 4-5 minuuttia muualla kehossa. Poista tämän jälkeen pieni osa voidetta pakkauksen mukana tulevalla lastalla. Poista voide ja ihokarvat kostealla pyyhkeellä ja huuhtele iho huolellisesti.

Huuhdeltuasi ihosi perusteellisesti, levitä välittömästi runsaasti suihketta hoidettavalle alueelle. Hiero tuotetta ihollesi, kunnes se on täysin imeytynyt. Toista menetelmä 4-5 kertaa viikossa estääksesi karvojen takaisinkasvun, sekä vähentääksesi ihoärsytystä ja sisäänkasvaneiden ihokarvojen määrää.

Onko tuotteilla sivuvaikutuksia?

Skin Doctors Hair No More -tuotteilla ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Mikäli epäilet olevasi yliherkkä tuotteille, suosittelemme, että testaat tuotteen soveltuvuuden itsellesi levittämällä pienen määrän valmistetta käsivartesi sisäpinnalle. Hair No More -tuotteet eivät sovellu nenän, korvien, nännien, peräaukon tai sukupuolielinten karvoituksen poistoon.

Mitä ainesosia tuote sisältää?

Voiteen sisältämä aktiivinen ainesosa on nimeltään kalsium tioglykolaatti, joka liuottaa keratiiniproteiineja, ilman kuumotuksen tunnetta tai ärsytystä. Suihkeen sisältämiin aktiivisiin ainesosiin kuuluvat urea, jota käytetään karvatupen aineenvaihdunnan hidastamiseen, sekä salisyylihappo, joka liuottaa ihokarvan proteiineja. Muita tuotteen sisältämiä ainesosia ovat muun muassa hypericum, Arnica, taikapähkinä ja soijapeptidi, joilla on ihoa rauhoittava ja parantava vaikutus.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (93.33% pohjautuen 3 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.91% pohjautuen 225 )

  • * Hyvä tuote. Toimii niin kuin lupaa. Suosittelen.
  • * Todella kätevä! Sileä lopputulos. Olen tyytyväinen!!!!
  • * Saan "finnejä" sheivailusta... tai taitavat olla sisäänkasvaneita karvoja. Todella kipeitä ja rumia. Tämän kanssa ei ole sitä ongelmaa.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi