ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Skin Doctors Hair No More System - Karvanpoistopakkaus - 2 x Poistovoide + 1 x Kasvunehkäisysuihke
Skin Doctors Hair No More System - Karvanpoistopakkaus - 2 x Poistovoide + 1 x Kasvunehkäisysuihke

Skin Doctors Hair No More System

Karvanpoistopakkaus

Yhteenveto

Sileän, karvattoman ihon tavoittelu on - huolimatta sen vaikeudesta, aikaavievyydestä ja kalleudesta - tehnyt karvanpoistosta ohittamattoman osan monia kauneudenhoitorutiineja. Skin Doctors on sen vuoksi tuonut yhteen Hair No More System :ssä kaksi loistavaa tuotetta, tavoitteenaan tyydyttää täysin tarpeesi kokonaisvaltaisen lähestymistavan avulla. Kasvua ehkäisevä suihke ja poistovoide toimivat yhdessä täydellisessä, suurenmoisessa harmoniassa.

  • Täydellinen menetelmä helppoon karvanpoistoon
  • Voide on iholle hellävarainen ja vahva
  • Neste keskittyy pitkäaikaisiin tarpeisiin
  • Kumpaakin voi käyttää kasvoilla tai vartalolla
  • Miehet ja naiset nauttivat yhtä lailla
  • Uskomattoman nopea ja helppo käyttää

Skin Doctors kehitti Hair No More System :in yksi tavoite mielessään - ja vihje on sen nimessä! Tavoitteenaan kuoria, kosteuttaa ja rauhoittaa, he käyttivät voiteessa E-vitamiinia sekä aloe veraa, ja suihkeessa kasviperäisiä ainesosia kuten arnikkia, mäkikuismaa sekä hamamelista. Alkoipa karvojen ilmestyminen aiheuttaa sinulle huolta missä tahansa tilanteessa tai paikassa, Hair No More System on kätesi ulottuvilla auttaakseen sinua niiden suhteen.

Etsimäsi tuote ei ole enää saatavilla, valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista.

Kärsimistä kauneuden eteen

Maailmassa, joka pyörii yhä enemmän ja enemmän ulkonäkömme ympärillä, sileästä ja karvattomasta ulkonäöstä on tullut kauniin vartalon ruumiillistuma. Suosittuihin keinoihin tämän silkkisen ulkomuodon saavuttamiseksi kuuluvat ajelu, vahaus, nyppiminen, epilointi ja jopa laserilla tapahtuva karvanpoisto - huolimatta siitä, että nämä maksavat meille rahaa, aikaa sekä fyysistä mukavuutta! Siitä huolimatta, karvattoman ihon satiininpehmeä tunne on kieltämättä miellyttävä kosketukselle, mistä syystä niin monet meistä altistavat ihonsa toistuvasti mahdollisesti haitallisille karvanpoistomenetelmille. Onkin melko varmaa, että moni olisi mielissään kokonaisvaltaisesta, täydellisestä karvanpoistomenetelmästä.

Kermaista upeutta

Haavaumien, kipeän punoituksen sekä sisäänkasvaneiden karvojen myötä, jotka kaivavat maata jalkojen alta sileyden ylläpitämiseen pyrkiviltä toimiltamme, ei yllätä, että seuraavan täydellisen karvanpoistomenetelmän löytämisestä on tullut kuuma takaa-ajo. Voiteen käytöstä on tullut suosittua sekä rikkaiden ja kuuluisien että tavallisten kaduntallaajien keskuudessa, ja niissä käytetään emäksisiä aineita, jotka reagoivan turvallisesti karvojen kanssa. Ne rikkovat karvan keratiinirakenteen säästääkseen meitä normaalitilassa olevan karvan poistamiselta, jättäen jäljelle nestemäisen rakenteen, joka on yksinkertaisesti pestävissä pois. Iho jää karvattomaksi eivätkä sähköiset laitteet, vahaus tai partaterä vahingoita sitä.

Hair No More

Skin Doctors jos kuka ymmärtää kaikenlaisten ihotyyppien monitahoiset vaatimukset - ja tämä pätee vieläkin enemmän ihoon, jolta on poistettu karvat. Tässä prosessissa on aina elintärkeiden öljyjen menettämisen vaara, ja Skin Doctors on, päättäväisenä tavoitteenaan poistaa nämä huolet, sisällyttänyt tunnetusti kosteuttavaa Aloe Veraa ravitsemaan ja säilyttämään ihosi pinnan pehmeyden. He ovat lisänneet myös E-vitamiinia, tarkoituksenaan suojata ja suojella ihoasi.

Suihkeen vahvuutta lisää se, että se sisältää lukuisia kasviuutteita, kuten hamamelistä, soijaa, arnikkia sekä mäkikuismaa. Näitä käytetään täydellisen harmonisen tasapainon aikaansaamiseen kuorivien ja ravitsevien ainesosien välille. Käyttämällä molempia tuotteita tahdistetusti voit lähestyä karvapulmiasi sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä yhtäaikaisesti. Saatat olla askeleen lähempänä silkkistä tunnetta, jota olet odottanut.

Ainesosaluettelo

Voide: Vesi (Aqua), kaliumtioglykolaatti, sorbitoli, setearet-20, urea, setearyylialkoholi, kalsiumhydroksidi, vaseliini, isopropyylimyristaatti, tuoksu (parfum), magnesiumalumiinisilikaatti, PEG-20-stearaatti, tokoferyyliasetaatti, allantoiini Hydroksietyyliselluloosa, tetrasodium-EDTA, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) -lehtomehu, natriumhydroksidi, parafiini, titaanidioksidi (CI 778891), bentsyylisalisylaatti, bentsyylibentsoaatti, eugenoli, sitronelloli, geranioli, linalooli, butyylifenyylimetyyli.

Suihke: Vesi (Aqua), propyleeniglykoli, urea, Hamamelis Virginiana (Hamamelis) Kuori / Lehti / Oksauute, natriumsitraatti, hydrolysoitu soijaproteiini, salisyylihappo, mentoli, Arnica Montana (Arnikki) Kukkauute, Hypericium Perforatum (Mäktiisma) / Versouute, Alba (Paju) Kuoriuute, PEG-40-hydrattu risiiniöljy, ksantaanikumi, imidatsolidinyyliurea.

Hair No More -voiteen ja -suihkeen käyttö

Tämä kaksiosainen menetelmä kehitettiin poistamaan ei-toivottuja karvoja miellyttävästi sekä auttamaan karvojen ilmaantumisen ehkäisyssä. Käyttääksesi tätä kevyttä mutta voimakasta voidetta, peitä käsiteltävä alue tasaisesti paksulla kerroksella. Anna sen vaikuttaa ilman hieromista enintään 5 minuuttia kasvoilla käytettäessä, ja enintään 8 minuuttia muilla vartalosi alueilla. Huuhtele voide pois viileällä vedellä.

Voit käyttää ehkäisevää suihketta välittömästi voiteen poiston jälkeen varmistettuasi, että iho on kuiva. Suihkuta iholle sumuna, ja hiero kunnes tuote imeytyy täysin. Jos haluat käyttää suihketta herkille alueille, suihkuta sitä ensin pumpulilapulle ennen levittämistä. Suosittelemme, että käytät sitä voiteesta riippumattomasti parhaan mahdollisen hyödyn saavuttamiseksi joka päivä viikon ajan, ja sen jälkeen jatkossa kaksi kertaa viikossa.

Ohjeita

Hair No More System on ainutlaatuisesti kehitetty menetelmä, joka tarjoaa vaihtoehdon riskialttiille, mahdollisesti iholle rankoille kemikaaleille. Tästä huolimatta, kaikkien iho on yksilöllinen ja saattaa reagoida eri tavalla, joten lue huolellisesti ainesosaluettelo ja ohjeet varmistaaksesi, että tuote sopii sinulle. On myös suositeltavaa suorittaa ihoaluetesti molemmille tuotteille 24 tuntia ennen ensimmäistä käyttöä, sekä välttää saippuan, antiperspiranttien, parfyymien ja muiden supistavien aineiden käyttöä 24 tuntia voiteen käytön jälkeen.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(61)
4 Tähteä
(32)
3 Tähteä
(6)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

90.20% pohjautuen 99 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Käsittelyn jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja pehmeältä

T Tyytyväinen A
Verified Purchase

Tulosten näkymisessä voi kestää jonkun aikaa, mutta ajan kanssa se kyllä toimii.

R Rita
Verified Purchase

Todella kätevä! Sileä lopputulos. Olen tyytyväinen!!!!

M Maria H.
Verified Purchase

Saan "finnejä" sheivailusta... tai taitavat olla sisäänkasvaneita karvoja. Todella kipeitä ja rumia. Tämän kanssa ei ole sitä ongelmaa.

T Tiia
Verified Purchase

Todella mahtava pakkaus karvanpoistoon, ostin aluksi pelkän sprayn mutta yhdessä nämä on aivan erinomaiset. Täytyy tilata lisää kunhan bikinikausi alkaa>

R Ritva
Verified Purchase

Nopea toimitus ja paketti tuli ajoissa perille. Hinta oli myös kohdallaan.

P Petra
Verified Purchase

Varsin mielenkiintoinen tuote, eipä tällaista ole tullut ennen vastaan. Toimii odotusten mukaisesti, joten iso plus!

T Tuula
Verified Purchase

Helppo käyttää eikä ärsytä ainakaan minun ihoa.

K Kaarina
Verified Purchase

Karvani ovat vaaleita, mutta haluan niistä silti eroon ja tää combo näyttäisi auttavan.

M Maija
Verified Purchase

I have used this product for many years and it is effective for hair removal. Odour of the removal cream is a little strong .

H Hassan

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä