ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Skin Doctors Hair No More

120 ml Spray | Karvankasvua ehkäisevä suihke

Päässämme olevat hiukset voivat olla huomattavan viehättävät - mutta ei-toivotuille alueille toistuvasti ilmaantuvat karvat saattavat tuntua epämiellyttäviltä, noloilta ja itsetuntoa vahingoittavilta. Sileää, pehmeää ja täysin karvatonta pintaa toivovat saattavat löytää itsensä vahaliuskojen ja partaterien parista, mutta Skin Doctors tarjoaa sinulle vaihtoehdon. Kymmentä uskomatonta luonnollista ainesosaa käyttävä Hair No More -suihke on kehitetty yhtä tarkoitusta varten... vihje löytyy sen nimestä!

  • Auttaa hillitsemään karvojen kasvua
  • Sisältää hamamelista, pajunkuorta ja soijaa
  • Erittäin helppo ja nopea käyttää
  • Toimii hyvin nykyisen kauneudenhoitosi osana
  • Raikas, virkistävä mintuntuoksu
  • Ei sisällä lainkaan parabeenejä

Sinun täytyy itse kokeilla rakenteeltaan kevyttä ja helposti suihkuttamisen jälkeen imeytyvää Hair No More :a voidaksesi arvostaa täysin sitä, kuinka uskomattoman nopea, helppo ja kätevä se voi olla! Ihanteellisen hygieenisesti ja puhtaasti suljettu suihkepullo tekee sen tuhlaamisesta tai alikäytöstä lähes mahdotonta. Voit yhdistää sen täydellisesti nykyiseen kauneudenhoitomenetelmääsi, ja ajan myötä saatat tulla siihen johtopäätökseen, että se on kaipaamasi vastaus karvanpoistotarpeisiisi.

19.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Kivinen tie kauneuteen

Sileästä, silkkisestä ja karvattomasta ihosta on tullut eräs ensimmäisistä ulkoisista viehättävyyden merkeistä - kasvava joukko ihmisiä on huolissaan karvojen ilmaantumisesta ei-toivotuille alueille, joten ei ole ihme, että yhä useammat ja useammat haluavat poistaa ne. Poistaminen voi olla epämukavaa ja kallista - ja ellei turvauduta enemmän tai vähemmän dramaattiseen ja kalliiseen karvojen poistoon laserilla, se ei kestä ikuisesti! Kuinka mahtavaa olisikaan vähentää karvankasvua vähitellen, samalla rauhoittaen ja hoitaen ihoa sekä pehmentäen itse karvoja?

Hair No More

Skin Doctors päätti tuoda sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun karvankasvupulmiisi, ja alkoi tutkia ja yhdistellä kymmentä uskomatonta aktiivista ainetta. SInun tarvitsee ainoastaan levittää ja hieroa tätä raikkaantuoksuisesta nestemäistä suihketta ihollesi saadaksesi sen kaikki hyödyt. Se perustuu luonnosta peräisin oleviin kasviperäisiin raaka-aineisiin, ja antaa sinulle luonnollisen ja iholle hellän menetelmän, joka pyrkii ainutlaatuiseen tasapainoon kosteuttamisen ja kuorinnan välillä. Propyleeniglykoli varmistaa, että jokainen ihon kerros vastaanottaa näitä kallisarvoisia kasviaineita, ja huomaat sen vaikuttavan hyvin tuntiessasi kevyttä kihelmöintiä ihollasi. Voit pian tuntea sen silkkisen ihon, jota olet odottanut.

Ravitse

Ravitse
Erityinen joukko raaka-aineita on valittu ammattimaisesti pyrkimyksenä rauhoittaa ja ravita syvältä ihoasi, joka saattaa menettää tärkeitä rasvoja karvanpoiston aikana. Risiiniöljy, soijaproteiini ja urea ovat arvostettuja intensiivisten ihoa kosteuttavien ominaisuuksiensa vuoksi.

Elvytä

Elvytä
Jokaista hiustuppea on käsiteltävä minkä tahansa karvanpoistomenetelmän yhteydessä. Kuorivat yhdisteet poistavat kuolleen ihon ja mahdollistavat helpomman karvojen vähentämisen; tämä mielessä pitäen salisyylihappoa on yhdistetty kiinteyttävään pajunkuoreen, raikastavaan mentholiin ja supistavaan hamamelikseen.

Rauhoita

Rauhoita
On täysin välttämätöntä ihollemme, että suojaamme ja rauhoitamme sitä karvanpoistomenetelmämme jokaisella askeleella. Mäkikuisma, jota on pitkään perinteisesti käytetty palamisesta ja naarmuuntumisesta ärtyneelle iholle, toimii myös erinomaisesti yhdessä arnikin kanssa. Tämä auttaa rauhoittamaan punoittavien pattien kivuliaisuutta.

Ainesosaluettelo

Vesi (Aqua), Propylene Glycol, Urea, Hamamelis Virginiana (Hamamelis) Kuori/Lehti/Oksauute, Sodium Citrate, Hydrolysed Soy Protein, Salicylic Acid, Menthol, Arnica Montana (Arnikki) Kukkauute, Hypericium Perforatum (Mäkikuisma) Kukka/Lehti/Versouute, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Imidazolidinyl Urea.

Suihkeen käyttö

Skin Doctors:in Hair No More on kehitetty ihanteelliseksi ja välttämättömäksi lisäksi karvanpoistosettiisi. Suihkuta sitä ihollesi tavanomaisen karvanpoistomenetelmäsi jälkeen siten, että peität ihon pinnan huolellisesti mutta kevyesti, ja hiero kunnes se imeytyy täysin. Suosittelemme erityisesti suihkuttamaan Hair No More :ia heti vahauksen jälkeen, sillä avautuneet karvatupet antavat sille parhaan tilaisuuden imeytyä.

Ohjeita

Hair No More on valmistettu käyttäen ensiluokkaisia, nerokkaita ja tunnettuja raaka-aineita, joiden ei tiedetä aiheuttavan mitään sivuvaikutuksia. Kuten minkä tahansa muun uuden ihotuotteen suhteen, suosittelemme kuitenkin, että luet huolellisesti läpi ainesosaluettelon ja tarkistat sen sopivuuden mahdolliset henkilökohtaiset allergiasi huomioiden. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan ulkoisesti.

Lue lisää
Skin Doctors Hair No More 120 ml Spray | Karvankasvua ehkäisevä suihke

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

65.00% pohjautuen 4 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Olen käyttnyt tuotetta vasta vähän aikaa, joten en tiedä tehoaako tuote karvan kasvuun, mutta se näyttäisi kuitenkin rauhoittavan ihoa ajelun jälkeen ja tekee ihosta sileän tuntuisen.

M Mona
Verified Purchase

Ehkäisee kyllä ihanasti karvan puskemista, jalat on pysyneet sileinä paljon pitempään.

K Katariina
Verified Purchase

Hieman kallis spray, mutta antaa huomattavasti paremmat tulokset kuin mikään muu vastaava tuote.

S Sari
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös