Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Gold Max for Men -kapselit

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Haluatko kasvattaa halujasi, suurentaa erektiosi kokoa ja parantaa suorituskykyäsi? Luonnolliset ja supertehokkaat Gold Max for Men (450 mg) –kapselit voidaan tarvittaessa ottaa antamaan seksielämälle lisäpotkua. Hienointa Gold Max -kapseleissa on niiden käyttömukavuus: ota yksi tabletti 45 minuuttia ennen yhdyntää saadaksesi halutun lopputuloksen, jonka vaikutus voi kestää jopa 36 tuntia.

 • Yksi myydyimmistä tuotteistamme
 • Todettu ylläpitävän vahvan erektion ja yleisen seksuaalisen suorituskyvyn
 • Alkaa vaikuttamaan jo 45 minuutissa
 • Voi kestää jopa 36 tuntia
 • Lisää intensiteettiä orgasmiin
 • Huomaamaton ja helppo käyttää
 • Täysin luonnollisista ainesosista
 • Nopea ja hienovarainen toimitus

Tehosta erektiosi voimakkuutta ja kestoa Gold Max –kapseleilla. Tämä luonnollinen potenssilääke auttaa ylläpitämään tervettä erektiota jopa 36 tuntia, ja voit ottaa sen aina tarvittaessa. Se on yksi parhaista lisäravinteista, joita käytetään seksuaalisen suorituskyvyn ja kestävyyden parantamisessa. Monet asiakkaistamme palaavat säännöllisesti ostamaan näitä sinisiä kapseleita.

Lue lisää

Mikä on Gold Max ja mitä se voi tehdä minulle?

Gold Max for Men sisältää ainesosia, joiden tiedetään olevan luonnollisia halujen ja erektion parantajia, ja jotka voivat antaa seksielämääsi vauhtia, jos ja kun sitä tarvitset. Kapselit on valmistettu luonnollisista ainesosista, elimoiden ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Gold Max for Men ei vain auta ylläpitämään pitkäaikaisempaa erektiota ja kadehdittava libido, vaan sen myös uskotaan auttavan monia ihmisiä saavuttamaan voimakkaampia orgasmeja, tehden seksielämästäsi parempaa kuin koskaan ennen!

Kuinka se toimii??

Tämän tuotteen mekaniikka on hyvin yksinkertainen. Kapselin aineisosat auttavat tuomaan enemmän verta penikseesi, mikä auttaa saavuttamaan vahvemman erektion pidemmäksi aikaa.

Miten sen otan?

Ota yksi Gold Max -kapseli päivässä tarpeen mukaan. Huomaathan, että aika, jolloin tuloksia alkaa näkyä, voi vaihdella. Älä ota enempää kuin kaksi kapselia 24 tunnin sisällä.

Koska voin nähdä tuloksia?

Gold Maxin menestyksen salaisuus piilee sen nopeassa vaikutusajassa. Siinä missä muut tuotteet vaativat pitkäkestoista käyttöä päiviä tai jopakuukausia, useimmat Gold Maxin käyttäjät saavuttavat näkyviä tuloksia jo 45 minuutin kuluttua kapselin otosta. Monet tyytyväiset asiakkaat ovat raportoineet jopa nopeammista vaikutusajoista, vaikka tulokset voivat tosin vaihdella henkilöittäin.

Mitä ainesosia tuote sisältää?

Epimedium Sagittatum 96 mg, kanelinkuori 70 mg, Codonopsis pilosula 57 mg, Angelica Archangelica 8:1 22 mg, Poria Cocus, Mushroom 4: 1 58 mg, Lingusticum Root 50mg, Glycyrrhiza Gabra 9mg. Kapselin ainesosat: Pharmaceutical liivate, glyseriini, vesi, väriaineet E133, paakkuuntumisenestoaine E470b, E551. Täydellinen luettelo ainesosista pakkauksen mukana.

Onko tuotteella haittavaikutuksia?

Gold Max on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista, joilla ei ole raportoitu olevan haittavaikutuksia. Kaikki ainesosat on valittu paitsi niiden tehokkuuden vuoksi taaten ihanteellisen ja turvallisen vaihtoehdon lääkepohjaisille ratkaisuille.

Miten voin tilata omani?

Gold Max –kapseleiden tilaamine on yksinkertaista, turvallista ja huomaamatonta. Aloita ostoksesi nyt valitsemalla "Lisää ostoskoriin" -painiketta.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (82.86% pohjautuen 7 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Erittäin hyvä, vaikutus kestää pitkään.
 • * Tämä tuote tosiaan toimii. Ei valittamista!
 • * Todella tehokas. Olin positiivisesti yllättynyt miten hyvin tämä toimii!!!!!!!!!!
 • * hyvä palvelu kiitos
 • * Olen syönyt näitä noin puoli vuottaa ja palaan aina uudelleen. Hyvä tuote, hyvä palvelu.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi