Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Gold Max Daily Blue

60 kpl | Seksuaalista halua tukevat tabletit miehille - Luontaistuote

Yhteenveto

Gold Max-tuotemerkki on ollut markkinoilla Euroopassa pitkään ja se on saavuttanut suosiota miesten keskuudessa. Se on täydellinen ravintolisä miehille, jotka haluavat lisävarmuutta makuuhuoneeseen. Päivittäin nautittava ravintolisä sisältää kuusi toisiaan tukevaa ainesosaa - ja annostus on helppo: ota vain kaksi kapselia päivässä! Vaikkei tämän kapselin vaikutus olekaan välitön, on siitä saatava kohennus mieskuntoon huomattava silloin, kun tilanne sitä vaatii. Kapselin sisältämä 450mg sekoitus tehokkaita ainesosia takaa, että vaikutus näkyy aamuin ja illoin.

  • Nauti kaksi kapselia päivässä ja olet aina valmiina.
  • Tehokas 450mg sekoitus luonnollisia ainesosia
  • Luotettu tuotemerkki maailmalla
  • Tuotteen säilyvyys on varmistettu vakuumipakatulla korkilla
  • HACCP sertifioitu
  • Gluteeniton
  • GMP
33.99€

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mikä aiheuttaa alhaista seksuaalista halukkuutta miehillä?

Toiset sanovat, että vaiva on ainoastaan pään sisällä ja toiset väittävät, että vaiva voi olla myös fyysinen. Tosiasia on, että ongelma voi johtua molemmista syistä. Alhainen mieshormonitaso voi vaikuttaa, kun myös alkoholin liikakäytöllä voi olla vaikutusta. Liikunnalla voi olla myös sekä positiivinen että negatiivinen vaikutus, liiallinen tai liian vähäinen liikunta voi vaikuttaa vaivaan kuin vaivaan. Joskus kyseessä voivat olla psykologiset tekijät kuten: stressi, depressio tai vaikeudet parisuhteessa. Psykologiset tekijät vaikuttavat miehen kiihottumiseen. Suurin osa miehistä kamppailee vastaavien vaivojen kanssa jossain kohtaa elämäänsä. Usein asialle voi kuitenkin itse tehdä jotain.

Mitä Gold Max-kapselit ovat?

Gold Max-kapseleiden ainutlaatuinen sekoitus aminohappoja, mineraaleja ja vitamiineja auttavat sinua saavuttamaan enemmän voimaa, kestävyyttä ja mielenhallintaa. Mineraalit on valittu huolella niiden imeytymiskyvyn perusteella, näin lisäravinne on helppokäyttöinen, tasapainoinen ja miellyttävä käyttää päivittäin. Tämä nimenomainen tuote on miehille, jotka haluavat olla aina valmiina. Nauti kapselit päivittäin ja voit nauttia eduista yöllä, päivällä, viikolla tai viikonloppuna.

Kenelle Gold Max Kapselit Ovat?

Gold Max kapselit ovat suunniteltu miehille jotka kokevat seksuaalisten halujensa vähentyneen tai miehille ketkä haluavat kohottaa seksuaalisuuttaan entisestään. Kapselit auttavat sinua saavuttamaan parhaan potentiaalisi kumppanisi kanssa. Kapseleiden vaikutus takaa että olet valmiina suoriutumaan oikealla hetkellä milloin vain, jolloin sinä ja kumppanisi voitte nauttia yhdessä intiimistä hetkestä.

Avainainesosat

l-kysteiini
L-kysteiini tunnetaan myös N-asetyyli-L-kysetiininä (NAC), se on aminohappo josta saadaan energiaa ja tukea, kun keho on rasituksen alla. Kehomme valmistaa L-kysetiiniä kahdesta aminohaposta Seriinistä ja Metioniinistä. Kaiken tämän lisäksi tarvitsemme tukea B6-vitamiinista. Viimeaikaiset tutkimukset alleviivaavat NAC ravintolisän ja mahdollisen miehisen suorituskyvyn yhteyttä. Lue lisää tästä.
B6- vitamiini symboli
Tunnetaan myös nimellä pyridoksiini, B6 - vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka kuuluu vitamiinien B ryhmään. Tämä vitamiini vaikuttaa hermoston normaaliin toimintaan, psykologisiin toimintoihin ja voi lisäksi vähentää väsymystä ja uupumusta. Se auttaa tuottamaan mielihyvähormonia ja välittäjäaineita, jotka säätelevät mielialaa ja keskittymiskykyä.
Sinkkiglukonaatti symbli
Sinkkiglukonaatti on glukonaatin sinkkisuolahappo, ja siitä on tullut yksi suosituimmista ravintolisien ainesosista. Tämä johtuu siitä, että se imeytyy nopeavaikutteisesti ja siitä saatavat edut tulevat nopeasti esille. Sinkki on monen biologisen prosessin kulmakivi. Se auttaa kehoa ylläpitämään normaaleja mieshormonitasoja miehillä, ylläpitää lisääntymiskykyä ja auttaa soluja suojautumaan hapettumisen epätasapainolta.
d3 -vitamiini symboli
D3 - vitamiini tunnetaan myös kolekalsiferolina, ja se on yksi parhaista D- vitamiinin muodoista, sillä se imeytyy nopeasti ja sen ominaisuudet on hyvät. Se muun muassa ylläpitää normaalia lihaksiston ja luuston rakennetta. Se on pääasiallinen vitamiini energian, voiman ja tehon ylläpitoon, sillä se tukee veren normaalia kalsiumtasapainoa.
Magnesium symboli
Magnesiumbisglysinaattagnesium on magnesiumin parhaita muotoja ravintolisiin, sillä se on vakaa ja hyvin imeytyvä. Se on mineraali, jota pidetään yhtenä tärkeimpänä terveydellemme. Puhdas magnesium on kuitenkin hyvin epävakaata. Magnesiumin ja mieshormonitasojen yhteyttä on selvitetty useissa tutkimuksissa. Lue lisää täältä.

Tuotteen täydellinen ainesosaluettelo: asetyyli-L-kysteiini, sinkkiglukonaattidehydraatti, magnesiumbisglysinaatti, natriumseleniitti, D3-vitamiini, B6-vitamiini.

Näin käytät ravintolisää

Ota yksi kapseli aamulla ja yksi kapseli illalla. Yksi purkki Gold Max Daily-kapseleita sisältää 60 kapselia, joka riittää yhden kuukauden ajaksi. Koska tuote sisältää vain luonnollisia ainesosia, ei sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Tarkista kuitenkin ettet ole allerginen millekään valmisteen ainesosalle.

Gold Max Daily Blue 60 kpl | Seksuaalista halua tukevat tabletit miehille - Luontaistuote

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(8)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

76.36% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Olen käyttänyt noin kuukauden ja huomaan tosiaan vaikutuksen. En ole käyttänyt muita kapseleita lisänä, mutta houkuttelisi kokeilla goldmaxin toisten kapseleliden kanssa, jos se oikeasti tuplaisi vaikutuksen, kuten tuotteessa kuvaillaan.

j jarimatti
Verified Purchase

olen tarvittaessa käyttänyt gold maxia ja olin iloinen kun huomasin että nyt on daily versiotakin saatavilla Suomeen. Tilasin heti 3 kk.

M M.K.-58
Verified Purchase

Hyvin toimii (Y)

V Valtteri
Verified Purchase

Kunhan muistaa ottaa niin toimii, itsellä ainakin

O Otto
Verified Purchase

Vaikka näyttää vähän humpuukilta niin ei kyllä sitä ole, itse huomannut ainakin eroja

O Oskari
Verified Purchase

Gold Max on kyllä aina ollut luotettava ja sama pätee tähänkin tuotteeseen

J Jerry
Verified Purchase

Nopea toimitus ja tuote kuten pitääkin.

H Helena
Verified Purchase

Hyvät ja laadukkaat kapselit, kiitos.

H Hannele
Verified Purchase

Tilaus oli helppo tehdä ja tuli ajallaan.

L Lissu
Verified Purchase

Helppo nielaista.

N Nessu

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä