ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Foligain

Hiustenlähtö ei katso sukupuolta tai ikää. Hiustenlähdön taustalla voi olla useita eri syitä, hiusten harveneminen ja harmaantumaan voi tapahtua eri tavoin. Hiustenlähtö, kaljuuntuminen ja harmaantuminen voi vaikuttaa suuresti itsetuntoon, siksipä Foligain on luonut ainutlaatuisen valikoiman laadukkaita vaahtoja ja kapseleita voittamaan nämä ongelmat.
Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Hiusten uusiintumismekanismi on syklistä, mutta joskus tämä prosessi voi häiriintyä. Hiustenlähtö ei katso sukupuolta ja voi alkaa jo hyvin nuorella iällä, sen voi laukaista hyvin erilaiset tekijät. Olipa kyseessä miesten tai naisten hiustenlähtö on Foligain jo vuosien ajan pyrkinyt kehittämään laadukkaita tuotteita torjumaan sekä naisten että miesten kohtaamaa hiustenlähtöä. Valikoimasta löydät tehokkaat shampoot, hoitoaineet ja nanoxidil pohjaiset tuotteet hiustenlähdön hoitoon.

Miehille hiustenlähtö on usein perinnöllistä, kun taas naisilla se osittain usein johtuu ulkoisista tekijöistä, kuten vitamiininpuutoksesta, sairaudesta, jne. Jotkut miehet alkavat menettää hiuksiaan jo 20-vuotiaana. Tämä voi olla hyvin stressaavaa ja ahdistavaa. Miehille hiustenlähtö alkaa, kun keho tuottaa liikaa mieshormonia, dihydrotestosteronia (DHT). Kun tätä hormonia on kertynyt liikaa päänahan soluihin, voi se johtaa hiustenlähtöön.

Sanotaan, että noin puolet kaikista yi 50-vuotiaista miehistä kokevat hiustenlähdön ongelmaksi, ja vaikka hiustenlähdöstä kärsiminen on hyvin yleistä, iskee se silti usein yllättäen ja äkillisesti. Hiusten menettäminen voi usein olla stressaavaa, sillä hiukset muodostavat suuren osan ulkonäöstä. Mutta asiasta ei tarvitse olla huolissaan, sillä apua on saatavilla. Viime vuosien aikana Foligain on kehittänyt valikoiman vallankumouksellisia tapoja ehkäistä hiustenlähtöä ja edistää uusien hiuksien kasvua.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.