Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Trioxidil 10% for Men

59 ml Spray | Liuos hiustenlähtöön ja kaljuuntumiseen

Yhteenveto

Foligain 10% Trioxidil™ -suihke on uusi ja intensiivinen miehille suunnattu hiustenhoitotuote, joka auttaa sinua saavuttamaan vahvemmat ja tuuheammat hiukset sekä taistelemaan hiusten ennenaikaista ohenemista vastaan. Erityisesti miesten hiustenlähtöön ja osittaiseen kaljuuntumiseen suunniteltu suihke sisältää tarkoin valittuja sekä tutkimuksissa tehokkaiksi todettuja raaka-aineita. Suihke auttaa ehkäisemään hiustenlähtöä innovatiivisella yhdistelmällään eri ainesosia, ja uniikki koostumus kohdistaakin tehonsa suoraan hiuksen juureen ja siten tarkennetusti juuri sinne, missä ongelman ydin on. Päivittäin vain muutamalla suihkauksella tätä tehosuihketta, olet jo askeleen lähempänä tervettä ja hyvinvoivaa hiuspohjaa sekä hiuksia.

  • Suunniteltu hoitamaan etenkin ohuita hiuksia
  • Edistää päänahan terveyttä ja hyvinvointia
  • Hellävarainen sekä kosteuttava uusi teknologia
  • Innovatiivinen sekoite tehoaa hiusten lähtöön kolmella eri tavalla
  • Sisältää Trioxidil™ -ravintoainetta, joka on eksklusiivisesti suunniteltu Foligainille
  • Tehokas ja helppokäyttöinen suihkepullo

Uniikki sekoite tekee Foligain 10% Trioxidil™ -suihkeesta tehokkaan hoitokeinon miesten hiustenlähtöä vastaan. Suihke kohdistaa tehonsa yhtä aikaa kolmeen eri hiustenlähtöön tavallisesti vaikuttavaan tekijään: se vahvistaa hiustuppeja sekä hiusjuurta, tehostaa ravintoaineiden pääsyä nopeammin hiukseen sekä uuden teknologiansa ansiosta lukitsee myös kosteuden hiuksiisi raviten niitä hellävaraisesti sisältäpäin. Nämä kolme tapaa hoitaa hiuksiasi ovat nyt yhdessä suihkepullossa! Tuote vahvistaa hiuksiasi siis mullistavasti ja tekee niistä voimakkaammat, hoitaen samalla myös hiustuppejasi ja ravitsemalla päänahkaasi tehokkaasti.

  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen
35.99€

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Miesten ohenevat hiukset

Ohenevat hiukset ovat suuri ongelma miesten keskuudessa ja useimmat tutkimustulokset osoittavat, että jopa 85% miehistä kärsii hiusten ohenemisesta tai hiuspohjan muista ongelmista ennen 50 ikävuottaan. Monet eri tekijät voivat vaikuttaa hiusten ohenemiseen sekä hiustenlähtöön, joista yleisimpiä ovat kuitenkin

Jotkut näistä asioista, etenkin geeniperimä sekä hormonit, vaikuttavat suuresti hiusten ohenemiseen ja ennenaikaiseen kaljuuntumiseen. Geenit sekä hormonit ovat niitä tekijöitä, jotka vaikuttavat miehen kehon testosteronin tuotantoon. Hiusten ohenemisen suurin syy löytyy kehon DHT-arvoista, jonka normaaliin tasapainoon vaikuttaa etenkin entsyymi nimeltä 5-alfa-reduktaasi. Tämä entsyymi vaikuttaa steroidihormoniin sekä sen toimintaan hiustupissa. DHT aiheuttaa etenkin hiustuppien pienentymistä, mikä taas estää hiusten normaalia kasvua ja johtaa siten usein hiusten ohenemiseen ja osittaiseen kaljuuntumiseen. Tästä syystä DHT-hormonia vastaan on syytä löytää ehkäisykeino, joka tasapainottaisi samalla entsyymi 5-alfa-reduktaasia, jotta hiuksesi voivat jatkaa kasvuaan normaalisti ja saavuttaa alkuperäisen paksuutensa ja terveytensä.

10% Trioxidilia™ sisältävä Foligain miehille

Tämä intensiivinen paikallinen suihke on suunniteltu taistelemaan hiustenlähtöä vastaan kolmella eri tavalla. Spray on suunniteltu etenkin niille miehille, jotka kärsivät ohenevista hiuksista sekä epätasapainoisesta päänahasta, jossa hiuksilla ei ole tervettä pohjaa kasvaa. Hiuseksperttien kehittämä Trioxidil Triple Action™ -yhdistelmä käyttää kliinisesti testattuja bioaktiivisia ainesosia suihkeessaan ja on uniikki lisä Foligain tuoteperheeseen ja erityisesti muihin Foligain hiustenhoitotuotteisiin. Mikroemulsioteknologia toimii seuraavalla kolmella eri tavalla raviten hiusta kokonaisvaltaisesti

Hiustupin vahvistaminen

Luonnonmukainen yhdistelmä ainesosia auttaa hiustuppiasi saamaan sille tarvittavan proteiinimäärän ja siten vahvistamaan ja voimaannuttamaan hiusta.

Hiuksen ravitseminen

Huolellisesti valitut bioaktiiviset ainesosat taistelevat hiusten ohenemista vastaan sekä auttavat vahvistamaan hiustuppeja sisältäpäin.

Lukitsee kosteuden hiukseen

Korjaa päänahan vaurioita sekä auttaa ravintoaineiden imeytymisessä päänahkaan pitäen ihon kosteana, jotta hiusten on helppo kasvaa elinvoimaisina takaisin.

Ainesosat

Uniikki yhdistelmä ainesosia tekee 10% Trioxidilia™ sisältävästä Foligain hiussuihkeesta erityisen tehokkaan. Jokainen ainesosa on tarkasti valittu sekä niiden hyvien ominaisuuksien perusteella että siksi, koska raaka-aineiden on katsottu vaikuttavan tehokkaasti juuri kolmeen hiustenkasvun kannalta oleelliseen vaiheeseen hyödyntäen Trioxidil™ -teknologiaa.

Acetyl Tetrapeptide-3 ikoni
Acetyl Tetrapeptide-3

Luonnonmukainen tetrapeptide, eli acetyl tetrapeptide-3 on ainesosa, jota löytyy useimmiten miesten kosmetiikasta. Tämä raaka-aine vaikuttaa etenkin ihon kosteustasapainoon ja edistää terveen ihon luonnollista tasapainoa ollen siten oleellinen osa päänahan terveyttä.

Kortteet kuva
Kortteet

Kortteet kuuluvat sanikkaisten sukuun ja niitä on usein käytetty yrittiteissä sekä luonnonmukaisissa juomissa. Yksi kortteiden hyvistä ominaisuuksista on niiden korkea mineraalipitoisuus etenkin Silica sekä Selenium -mineraaleissa. Silica vahvistaa erityisesti kynsiä ja hiuksia ja on siitä syystä oleellinen osa tervettä hiustenkasvua.

E-vitamiini pieni kuva
E-vitamiini

Yksi tunnetuimmista hyvinvointia edistävistä vitamiineista, E-vitamiini, auttaa etenkin hiusten- sekä ihonhoidossa. E-vitamiini on tunnettu sen rauhoittavista sekä kosteuttavista ominaisuuksista. Hiuksiin käytettäessä vitamiini ravitsee sekä hiusjuurta että itse hiuksia, auttaa sitomaan kosteutta hiuksiisi sekä ravitsemaan niitä sisältäpäin.

Apilankukkauute pieni kuva
Apilankukkauute

Toiselta nimeltään Trifolium Pratense, apilankukkauute on erinomainen lähde luonnollisille Isoflavone -molekyyleille. Sen aktiivisin ainesosa, Biochanine-A, on saavuttanut paljon suosiota viime aikoina, etenkin miesten terveydenhoidon tuotteissa sekä kosmetiikassa.

Aloe vera pieni kuva
Aloe vera

Aloe veraa käytetään etenkin palaneen tai muuten tulehtuneen ihon hoitoon, sillä siinä on paljon ihoa helliviä ainesosia. 100% luonnonmukainen aloe vera raikastaa ihoasi sekä kosteuttaa ja rauhoittaa sitä. Näistä syistä aloe vera onkin erinomainen keino hoitaa hiuksiasi ja pitää ne terveinä pitkään. Aloe vera on myös helposti imeytyvää, mikä tekee siitä miellyttävän ja helpon lisän hiustenhoidon rutiiniisi.

Herneen versot pieni kuva
Herneen versot

Herneet kuuluvat hernekasvien heimoon ja ne sisältävät paljon vitamiineja sekä isoflavoneita. Versot syntyvät heti kun herneen siemen itää ja ne ovat täynnä ihmisten elimistölle hyödyllisiä ravinteita sekä etenkin C-vitamiinia.

Risiiniöljy pieni kuva
Risiiniöljy

Risiiniöljy, toiselta nimeltään Ricinus communis, on erittäin ravintorikas ja kosteuttava öljyvalmiste. Risiiniöljy ei auta vain ihonhoidossa vaan toimii erinomaisesti myös päänahan sekä hiusten hyvinvoinnin parantamisessa. Risiiniöljy sisältää terveellistä risinoleiinihappoa sekä omega-6 -rasvahappoa, joista kumpikin on tärkeä osa päänahan hoitoa, etenkin kun halutaan aktivoida päänahan pintaverenkiertoa. Öljy ravitsee ja vahvistaa myös hiustuppoja tehokkaasti.

10% Trioxidilia™ sisältävä Foligain miehille sisältää runsaasti luonnonmukaisia aineosia, jotka ovat tarkoin valittuja hiusten hyvinvointiin erikoistuneen tutkimusryhmän puolesta. Olemme halunneet varmistaa tuotteen parhaimman mahdollisen laadun, ja erikoisyhdistelmä ainesosia suihkemuodossa on mainio hoitotuote hiustenlähdöstä kärsiville miehille. Suihke ei sisällä parabeneja, sulfaatteja tai ftalaatteja eikä sitä ole testattu eläinkokeilla.

Täydellinen luettelo ainesosista

Propylene Glycol, Aqua, Butylene Glycol, Dextran, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Polysorbate 80, Glycerin, Hydrolyzed Jojoba Esters, Citric Acid, Panax Ginseng Root Extract, Arginine, Acetyl Tyrosine, Arctium Majus (Burdock) Root Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Ornithine HCl, Citrulline, Glucosamine HCl, Biotin, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, Lactic Acid, Milk Protein, Copper Peptide, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Allantoin, Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract, Serenoa Serrulata (Saw Palmetto) Extract, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Lecithin, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Tocopherol (Vitamin E), Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Panthenol (Vitamin B5), Phenoxyethanol.

Kuinka käytän 10% Trioxidilia™ sisältävää Foligainia miehille?

Sprayn käyttö on helppoa. Suihkuta tuotetta neljä kertaa suoraan päänahkaan haluamallesi alueelle kaksi kertaa päivässä. Hiero seosta kevyesti sormenpäilläsi päänahkaan muutaman minuutin ajan, jotta se imeytyy varmasti kunnolla. Pese sitten kätesi huolellisesti vedellä ja saippualla. Seos olisi hyvä jättää vaikuttamaan päänahkaan noin neljäksi tunniksi, mutta voit antaa sen myös vaikuttaa aina seuraavaan pesukertaan asti. Parhaimmat tulokset saat yhdistelemällä tuotetta muihin Foligain tuotesarjan hoitoihin, etenkin shampooseen, hoitoaineeseen sekä lisäravinteisiin.

Trioxidil 10% for Men 59 ml Spray | Liuos hiustenlähtöön ja kaljuuntumiseen

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(7)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.45% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Kokemukseni on vielä ajallisesti lyhyt.En pysty syvällä rintaäänellä kehumaan.Pesun antama puhtausnäkö kärsii.Kuohkeus häviää,eli tulee mieli, kuin hiukset olisivat likaiset?

M MATTI L
Verified Purchase

Aion käyttää vielä uudestaan, hiukseni näyttävät paksuimmilta

G Gary
Verified Purchase

Unohdan välillä käyttää sitä, mutta olen huomannut tuloksia

J Joey
Verified Purchase

Erinomainen spray, kiitos.

L L
Verified Purchase

Vallan mainio spray. Peukku ylös

T Tuula
Verified Purchase

Ei pöllömpi spray

O Ossi
Verified Purchase

Iso peukku, huipputuote.

I Irkku
Verified Purchase

Kiitos!! Iso plussa. Tuun ostamaan jatkossakin.

N Nimetön
Verified Purchase

Kiitos!! Iso plussa. Tuun ostamaan jatkossakin.

L Leena
Verified Purchase

Kiitos

S Sofia

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä