Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Foligain.SR - Shampoo Hiustenlähtöön Shampoo hiustenlähtöön

Foligain®

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Foligain Shampoo hiustenlähtöön varmistaa hiusten terveen kasvun. Tuotteen sisältämät korkean suorituskyvyn ainesosat tekevät Foligain Shampoosta tehokkaan välineen hiustenlähtöä vastaan.

Shampoo sisältää yhdisteitä, jotka estävät DHT:n syntymisen. Foligain ehkäisee myös hiustenlähtöä, ja mahdollistaa käyttäjälleen terveen päänahan.

  • Foligain Shampoo on tutkitusti todistettu
  • Aegura tarjoaa ravinteet hiustenkasvuun
  • Edistää karvatupen ja päänahan hyvinvointia
  • Voidaan käyttää yhdessä muiden Foligain tuotesarjan tuotteiden kanssa. Foligain Shampoo ja Minoksidiili vaahto on toimiva yhdistelmä hiustenlähdön ehkäisyyn!

Foligain Shampoo on käynyt läpi tiukan tutkimus ja testaus prosessin. Kliinisissä kokeissa on varmistettu tuotteen laatu. Foligain Shampoon tehtävänä on tarjota paras hoitoaine hiustenkasvuun sekä edistää päänahan ja karvatupen terveyttä.

Lue lisää

Foligain on shampoo, jonka tarkoituksena on uudistaa hiuksia. Se on tehokas ratkaisu hiustenlähtöön. Foligain Shampoo tarjoaa tarvittavat ainesosat terveeseen hiustenkasvuun. Tuote toimii ensisijaisesti parhaiten heikoille ja hauraille hiuksille.

Foligain Shampoon vaikuttavat ainesosat ovat tieteellisesti muotoiltu argiini HCL, Senna ja treoniini. Nämä ainesosat lisäävät päänahan verenkiertoa, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä karvatupen kasvulle. Shampoossa vaikuttavat ainesosat myös lisäävät hiustenkasvua ja ehkäisevät hiustenlähtöä.

Kuinka Foligain Shampoo toimii?

Foligain Shampoo on hoito kaljuuntumiseen. Viralliselta nimeltään androgeeniseen hiustenlähtöön. Shampoo on yksinkertainen tapa taistella hiustenlähtöä vastaan. Sen tehtäviin lukeutuu lisäksi karvatupen terveyden edistäminen sekä hiustenkasvun stimuloiminen. Foligain Shampoo tarjoaa kaikille hiustyypeille helppoa hallittavuutta ja pehmeyttä.

Ketkä voivat käyttää tuotetta?

Foligain Shampoo on tarkoitettu sekä miehille että naisille. Tarkoituksena on ehkäistä alkaneita hiustenlähtö ongelmia sekä helpottaa hiustenkasvua. Foligainin avulla voit korvata aiemmin käyttämäsi shampoot. Voit yhdisttä hiustelähdön hoitoon muita Foligain sarjan tuotteita. Hiusten pesu Foligian Shampoolla, ennen minoksidiili vaahdon tai nesteen levitystä on tehokas tapa maksimoida hiustenlähdön ehkäisy.

Kuinka voin ostaa Foligain Shampoota?

Aloita hiustenlähdön ehkäiseminen jo tänään Foligain Shampoon avulla. Tehokkaimman hoidon saavuttamiseksi, suosittelemme käyttämään shampoota yhdessä Foligain.CW Hoitoaineen kanssa. Sinun tarvitsee lisätä vain tuote ostoskoriin, ja täyttää tarvittavat tiedot kuljetusta varten.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (80% pohjautuen 1 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

  • * Toimii aika hyvin.. ainakin minun hiuksille.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi