Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Foligain Trioxidil Shampoo Hiustenlähtöön Miehille Trioxidil® 2% 236ml

Tuotemerkki Foligain®

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Foligain Hair Regrowth hiustenlähtö shampoo miehille sisältää 2 % Trioxidilia joka syväpuhdistaa ja nuorentaa hiuksia, lisäten voimaa, tuuheutta ja kiiltoa. Hiustenlähtö shampoo tuo tarvittavat ravintoaineet hiuksille ja päänahkaan, jolloin Trioxidilin DHT estäjät, bioteeni, vitamiinit ja tehokkaat kasviperäiset uutteet vahvistavat ja paksuntavat hiuksia.

 • Luotu ratkaisemaan miesten hiustenlähtö
 • Syväpuhdistava hiustenlähtö shampoo, joka stimuloi bioaktiiveilla
 • Sisältää 2 % Trioxidilia, jonka kolmivaikutteinen toiminta edistää hiusten kasvua ja saa näkyvää muutosta aikaan
 • Trioxidilin ainesosien on kliinisesti tutkittu toimivan tehokkaammin kuin Minoxidilin
 • Tehtävänä kaljuuntumisen estäminen nopeasti ja tehokkaasti
 • Korjaa ohentuneet hiukset paksummiksi ja tuuheimmiksi.
 • Tehokas DHT estäjä
 • Luonnollinen hiustenlähtö hoito, joka kosteuttaa ja ravitsee myös päänahkaa
 • Kliinisesti tutkitut ainesosat
 • Ei parabeenejä, sulfaatteja, sekä ftalaatteja

Foligain Trioxidil Shampoon avulla hiusten harveneminen hidastuu ja uudet hiukset kasvavat nopeammin, mikäli hiusten kasvua edistävä shampoo on säännöllisessä käytössä. Useiden miesten mielestä Foligain Hair Regrowth onkin paras shampoo hiustenlähtöön.

Lue lisää

Mitä Foligain Hair Regrowth shampoo hiustenlähtöön saa aikaan?

Miesten hiustenlähtö on yleinen vaiva ja kaljuuntumisen estäminen ei ole yksinkertaista. Tämän aiheutuu usein kun terveellinen testosteroni muuttuu DHTksi, jolloin karvatuppi kutistuu ja hiusten kasvuvaiheet pienenevät. DHT estäjä, jota löytyy Foligain Hair Regrowth shampoosta, on avaintekijä kun halutaan ratkaista miesten hiustenlähtö ongelmat. Lisäksi tarvitaan oikeanlaiset ainesosat vauhdittamaan päänahan verenkiertoa, mikä myöskin on toimiva hiustenlähtö hoito. Ja tietenkin hiustenlähtö shampoo sisältää myös ainesosia, jotka antavat ravintoaineita karvatupelle, saaden uudet hiukset terveiksi.

Foligain Hair Regrowth shampoo miehille sisältää Foligain yrityksen ainutlaatuisen Trioxidil yhdistelmän, joka säännöstelee solujen ravintoaineiden saantia, vahvistaa soluväliaineen proteiineja ja kontrolloi tulehdusten syntyä. Se myös korjaa DHTn aiheuttamia tuhoja ja valmistaa hiusta kasvuvaiheeseen. Muut vahvistavat aineet kuten biotiini, argiini, treoniini ja muut uutteet vilkastavat päänahan verenkiertoa ja parantavat sen terveyttä.

Miten Foligain Hair Regrowth shampoo tuo apua hiustenlähtöön miehille

Miesten hiustenlähtö on ongelma, mihin voidaan saada edullisesti apua luonnollisten tuotteiden avulla. Foligain Hair Regrowth shampoo on useiden mielestä paras shampoo hiustenlähtöön, sillä sen tarkoituksena on estää miesten kaljuuntuminen ja saada tukasta tuuheampi, paksumpi ja terveempi. Tämä toteutetaan usealla taktiikalla:

 • Foligain tuotteet, kuten miesten hiustenlähtö shampoo, ovat ainoat jotka sisältävät Trioxidiliä jonka kolmivaikutteinen, hiusten ohenemista vastustava yhdistelmä on hiustenhoidon ammattilaisten suunnittelema. Sen bioaktiivisten ainesosien on kliinisesti todistettu elvyttävän hiuksia ja päänahan terveyttä.
 • Paksummat, tuuheammat ja täyteläisemmät hiukset saadaan aikaan ottamalla käyttöön ennaltaehkäisevä hiustenlähtö shampoo. Tärkeiden proteiinien toimivuuden tehostaminen takaa sen, että jokainen hius on vahvempi ja saa terveen kiillon. Kun karvatuppi saa oikeanlaista proteiinia riittävästi, kasvaa hiuksista terveet ja eloisat.
 • Hiusten kasvun nopeuttaminen on yksi Foligain Hair Regrowth shampoon tärkeimmistä ominaisuuksista ja siihen pyritään luomalla paras mahdollinen ympäristö hiusten kasvulle. Päänahan kosteuttaminen ehkäisee ärsytystä ja takaa ravintoaineiden kulkeutumisen. Tämä luo terveellisen pohjan uusien hiusten kasvulle.

Foligain Hair Regrowth hiustenlähtö shampoon käyttö

Foligain Hair Regrowth shampoo hiustenlähtöön miehille kannattaa ottaa osaksi hiustenpesua mahdollisimman usein, jotta hiusten vahvistaminen onnistuu ja hiusten ohentuminen saadaan pysäytettyä. Hiusten kasvun nopeutuminen riippuu täysin siitä, minkälaisista ongelmista kaljuuntuminen johtuu ja miten nopeasti karvatuppi, sekä päänahka reagoi hoitoon, eli säännöllinen ja pitkäkestoinen, ennaltaehkäisevä hiustenlähtö hoito on paras ratkaisu. Näkyvää muutosta voidaan havaita jo muutamien viikkojen käytöllä, jolloin esimerkiksi hiusten harveneminen voi vähentyä ja hiusten kunto muuttua kiiltävimmiksi ja paksummiksi.

 • Kastele hiukset vedellä.
 • Lisää Foligain Hair Regrowth hiustenlähtö shampoo hiuksiin ja päänahkaan, hieroen 1 – 2 minuutin ajan.
 • Anna shampoon vaikuttaa 3 – 4 minuutin ajan, jotta ainesosat pääsevät imeytymään.
 • Huuhtele hiukset vedellä.
 • Käytä 3 – 5 kertaa viikossa
 • Kun kyseessä on hiustenlähtö, hoito kannattaa aloittaa aikaisin. Optimaalisen tuloksen saamiseksi Foligain Hair Regrowth shampoo miehille kannattaa lisätä saman sarjan hoitoaineeseen, jolloin ne yhdessä tulevat entistä parempaa hiusten kasvua ja voivat tuoda tuloksia nopeammin.

Tuote on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön ja silmiin joutuessa se tulee huuhdella vedellä pois. Säilytys tulee tapahtua lasten ulottumattomissa. Jos Foligain Hair Regrowth shampoo miehille aiheuttaa punoitusta, ärsytystä tai muuta huolestuttavaa reaktiota, tulee kääntyä terveydenalan ammattilaisen puoleen.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi