Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Hair Loss Supplement

120 kpl | Hiusravinne

Yhteenveto

Foligain kapselit ovat ainutlaatuinen ravintolisä, joka toimii edistäen hiustenkasvua ja ehkäisten hiustenlähtöä. Jokainen kapseli on valmistettu luonnollisista ainesosista, jotka ovat kliinisesti testattu ja kehitetty parantamaan hiusten laatua.

  • Voi estää hiustenlähtöä ja edistää paksumpien ja terveempien hiusten kasvua
  • Voi auttaa DHT:n ehkäisyssä, mikä on pääasiallisin hiustenlähdön aiheuttaja
  • Jokaissa pullossa 120 helppokäyttöistä kapselia
  • 2 kapselilla päivässä voit nähdä tuloksia jo 3 kuukaudessa
  • Tilaa huomaamattoman lähetyspalvelumme kautta

Foligain-sarjan tuotteet hiustenlähtöön ovat auttaneet monia miehiä ja naisia voittamaan ongelmansa palauttaen heidän terveen ja elinvoimaisen hiusten kasvun. Kapselit ovat suunniteltu toimimaan jo ensimmäisestä käyttöpäivästä alkaen tarjoten nopeita ja tehokkaita tuloksia.

  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Vegetaarinen

Mitä ovat Foligain-kapselit ja miten ne toimivat?

Foligain ravintolisät hiustenlähtöön on kehitetty kliinisesti testatuista ainesosista, jotka on valikoitu niiden hiustenlähtö ehkäisevien ja hiuksia hoitavien ominaisuuksien vuoksi. Foligain toimii estäen DHT:n pääsyn ja se sisältää myös sinkkiä ja biotiinia, joita keho tarvitsee tuottaakseen vahvat ja elinvoimaiset hiukset.

Milloin voin nähdä tuloksia?

Useat käyttäjät ovat nähneet merkittäviä eroja hiusten määrässä viikkojen kuluttua aloituksesta, kun ovat ottaneet kapseleita säännöllisesti kaksi kapselia päivässä. Näkyviä tuloksia hiusten kasvussa on yleensä saavutettavissa ensimmäisen kolmen kuukauden kuluessa hoidon aloituksesta. Pidempiaikaiset hyödyt saavutetaan yleensä 6-8 kuukauden kuluttua sekä naisilla että miehillä. Huomaathan, että tulokset vaihtelevat henkilöstä toiseen. Jotkut ihmiset voivat saavuttaa tuloksia nopeammin kuin toiset, riippuen siitä, millä tasolla kaljuuntuminen jo on.

Onko tuotteella haittavaikutuksia?

Foligain ravintolisillä ei ole todettu olevan sivuvaikutuksia tai käyttöön liittyviä haittavaikutuksia. On kuitenkin tärkeää, että käyt tarkasti läpi tuoteselosteen välttääksesi allergisia reaktioita. Jos olet tällä hetkellä reseptilääkityksellä, suosittelemme neuvottelemaan lääkärisi kanssa ennen Foligain hiustenlähtöhoidon aloittamista.

Mitä kapselit sisältävät?

Ainesosia, kuten beta sitosteroli ja saw palmetto käytetään estämään hiustenlähtöä, kun taas folfaatti, sinkki, kupari ja biotiini mahdollistavat uuden hiusten kasvun, sillä näitä aineita keho tarvitsee hiusten tuotantoon. Muita Foligain-kapseleiden ainesosia ovat: niasiini, B6-vitamiini, folaatti triglutamaatti, pantoteenihappo, ginkgo, biloban lehti, sahapalmun uute, nokkonen, beta-sitosteroli, tauriini, jaborandin lehdet ja amerikkalaisen ginseng-juuren uutteet.

Miten ostan Foligain-kapseleita?

Parasta Foligain-kapseleissa on se, että ne alkavat toimia heti ensimmäisestä kapselista lähtien. Tilaa kapselisi jo tänään ShytoBuy.fi:stä ja voit jo pian aloittaa hiustenlähdön hoidon. Tarjoamme huomaamaton toimituksen valitsemaasi osoitteeseen.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(7)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.00% pohjautuen 11 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Käyttänyt yli puoli vuotta. Sellainen tunne, että hiukset vahvistuneet

A Auli S
Verified Purchase

Olen syönyt tätä nyt vasta noin parisen viikkoa. Sen verran olen havainnut että hiuksiä lähtee vähemmän kuin aiemmin. Itsellä on ollut siis auvan valtava hiuskato ja lähes kaljuja kohtia päässä. Innokkaasti odotan mitä tapahtuu. Alkupäivinä kasvoihin ilmestyi muutama näppy jotka sitten katosivat eikä lisää ole tullut.

J Johanna K
Verified Purchase

Olen käyttänyt aiemmin. Hyvä tuote!

R Raimo G
Verified Purchase

Hiukset tuuhentuneet

S SELINA A
Verified Purchase

Hiukseni näyttävät terveemmiltä ja paksumilta. Aion ostaa uudestaankin

A Antero
Verified Purchase

hiukseni kasvavat nopeammin kuin koskaan ennen

S Susanna
Verified Purchase

Olen erittäin tyytyväinen. Olen käyttänyt nyt noin puoli vuotta ja aion käyttää edelleen

L LasseV
Verified Purchase

Huomasin vaikutuksen noin 3 kk käytön jälkeen...

K Kari-65
Verified Purchase

Helppokäyttöiset ja kätevät kapselit, en pidä sotkuisista voiteista

D Dan
Verified Purchase

Hiukseni ovat todella ohuet ja muutaman kuukauden käytön jälkeen olen nyt alkanut näkemään tuloksia, itsevarmuutenikin on palannut. Mainio tuote.

L Lauri

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä