Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Hair Loss Supplement

Hiusravinne

Foligain®

38.95€

Näytä lisää

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Foligain kapselit ovat ainutlaatuinen ravintolisä, joka toimii edistäen hiustenkasvua ja ehkäisten hiustenlähtöä. Jokainen kapseli on valmistettu luonnollisista ainesosista, jotka ovat kliinisesti testattu ja kehitetty parantamaan hiusten laatua.

  • Voi sekä estää hiustenlähtöä että edistää paksumpien ja terveempien hiusten kasvua
  • Tuotteen ainesosat ovat tunnettuja niiden kyvystä ehkäistä DHT:tä, mikä on pääasiallisin hiustenlähdön aiheuttaja
  • Jokainen pullo sisältää 120 helppokäyttöistä kapselia, jotka aloittavat heti toimintansa
  • Ottamalla kaksi kapselia päivässä voit nähdä tuloksia jo 3 kuukauden sisällä
  • Tilaa meidän huomaamattoman lähetyspalvelun kautta ja kukaan ei tiedä, että olet aloittanut hiustenlähdön hoidon

Foligain-sarjan tuotteet hiustenlähtöön ovat auttaneet monia miehiä ja naisia voittamaan ongelmansa palauttaen heidän terveen ja elinvoimaisen hiusten kasvun. Kapselit ovat suunniteltu toimimaan jo ensimmäisestä käyttöpäivästä alkaen tarjoten nopeita ja tehokkaita tuloksia.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Kapselia
Kesto: 60 Päivää
Annostelu: 2 päivässä
Koko: 120 kapselia

Mitä ovat Foligain kapselit ja miten ne toimivat?

Foligain ravintolisät hiustenlähtöön on kehitetty kliinisesti testatuista ainesosista, jotka on valikoitu niiden hiustenlähtö ehkäisevien ja hiuksia hoitavien ominaisuuksien vuoksi. Foligain toimii estäen DHT:n pääsyn ja se sisältää myös sinkkiä ja biotiinia, joita keho tarvitsee tuottaakseen vahvat ja elinvoimaiset hiukset.

Milloin voin nähdä tuloksia?

Useat käyttäjät ovat nähneet merkittäviä eroja hiusten määrässä viikkojen kuluttua aloituksesta, kun ovat ottaneet kapseleita säännöllisesti kaksi kapselia päivässä. Näkyviä tuloksia hiusten kasvussa on yleensä saavutettavissa ensimmäisen kolmen kuukauden kuluessa hoidon aloituksesta. Pidempiaikaiset hyödyt saavutetaan yleensä 6-8 kuukauden kuluttua sekä naisilla että miehillä. Huomaathan, että tulokset vaihtelevat henkilöstä toiseen. Jotkut ihmiset voivat saavuttaa tuloksia nopeammin kuin toiset, riippuen siitä, millä tasolla kaljuuntuminen jo on.

Onko tuotteella haittavaikutuksia?

Foligain ravintolisillä ei ole todettu olevan sivuvaikutuksia tai käyttöön liittyviä haittavaikutuksia. On kuitenkin tärkeää, että käyt tarkasti läpi tuoteselosteen välttääksesi allergisia reaktioita. Jos olet tällä hetkellä reseptilääkityksellä, suosittelemme neuvottelemaan lääkärisi kanssa ennen Foligain hiustenlähtöhoidon aloittamista.

Mitä kapselit sisältävät?

Ainesosia, kuten Beta Sitosteroli ja Saw Palmetto käytetään estämään hiustenlähtöä, kun taas folfaatti, sinkki, kupari ja biotiini mahdollistavat uuden hiusten kasvun, sillä näitä aineita keho tarvitsee hiusten tuotantoon. Muita Foligain kapseleiden ainesosia ovat: niasiini, B6-vitamiini, Folaatti Triglutamaatti, Pantothenik Acid, Lodine, Ginkgo, Biloban lehti, sahapalmun uute, nokkonen, beta-sitosteroli, tauriini, Jaborandin lehdet ja amerikkalaisen ginseng-juuren uutteet.

Miten ostan Foligain-kapseleita?

Parasta Foligain-kapseleissa on se, että ne alkavat toimia heti ensimmäisestä kapselista lähtien. Tilaa kapselisi jo tänään ShytoBuy.fi:stä ja voit jo pian aloittaa hiustenlähdön hoidon. Tarjoamme huomaamaton toimituksen valitsemaasi osoitteeseen.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (90% pohjautuen 4 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.91% pohjautuen 225 )

  • * Käyttänyt yli puoli vuotta. Sellainen tunne, että hiukset vahvistuneet
  • * hiukseni kasvavat nopeammin kuin koskaan ennen
  • * Olen erittäin tyytyväinen. Olen käyttänyt nyt noin puoli vuotta ja aion käyttää edelleen
  • * Huomasin vaikutuksen noin 3 kk käytön jälkeen...
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi