Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Foligain Conditioner for Men

236 ml Hoitoaine | Miehille 2% Trioxidil hoitoaine oheneville hiuksille

Yhteenveto

Eksklusiivisen, kolmivaikutteisen Trioxidil™ yhdistelmän ansiosta Foligain-hoitoaine on suunniteltu erityisesti hiusten ohenemiseen miehille. Kliinisesti tutkittujen ainesosien huolellisesti valitun yhdistelmän ansiosta, tämä stimuloiva hoitoaine voi auttaa ravitsemaan ja hoitamaan hiuksia sekä päänahkaa. Helppokäyttöinen, kuten mikä tahansa hiustenhoitoaine, mutta Foligain hiustenhoitoaine voi auttaa sinua saavuttamaan enemmän kuin vain pehmeät ja kiiltävät hiukset.

  • Suunniteltu hennoille ja harveneville hiuksille
  • Kevyt hoitoaine tuomaan tuuheutta ja täyteläisyyttä
  • Kosteutta hiukseen lukitseva teknologia
  • Eksklusiivinen Trioxidil™ kolmivaikutteinen yhdistelmä
  • Käytä yhdessä Foligain Shampoon kanssa
  • Ei parabeeneja, sulfaatteja tai ftalaatteja

Foligain tuotteiden uniikki Trioxidil™ - kolmivaikutteinen koostumus varmistaa sen, että Foligain-hoitoaine ei ainoastaan auta hoitamaan hiusten pituutta, vaan myös hiustuppia ja päänahkaa, tarjoten kokonaisvaltaisesti hiusta stimuloivan hoitoaineen. Kolmivaikutteinen koostumus toimii kolmella rintamalla helpottaakseen ohenevien hiusten ulkonäköä ja vaikutuksia, sekä antaakseen miehille ohenevien hiusten mukana heikentyneen itseluottamuksen takaisin.

Ohenevat hiukset miehillä Thinning hair in men

Noin 85% miehistä kokee jonkinlaista hiusten ohenemista 50 ikävuoteen mennessä, joten se on varsin yleinen vaiva, jonka kanssa useimmat meistä ovat joutuneet tai joutuvat kamppailemaan. Hiusten oheneminen voi johtua useista eri tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa jokaiseen meistä eri tavalla. Alla on lueteltuna joitain tärkeimpiä syitä

Ohenemisen syitä

Osa näistä hiusten ohenemisen taustalla olevista syistä voi johtua puhtaasti elämäntavoista, kuten stressaavasta työtilanteesta tai tupakoinnista. Näihin elämäntapatekijöihin voidaankin pienellä vaivalle tehdä muutoksia niin, että aiheuttajia voidaan vähentää ja jopa poistaa elämästämme. Puolestaan tekijöihin, kuten genetiikkaan ja hormoneihin ei useinkaan voida vaikuttaa, vaikkakin myös ne voivat osaltaan aiheuttaa hiusten ohenemista. Tämä johtuu siitä, että genetiikalla ja hormoneilla on vaikutus kehon testosteronipitoisuuksiin.

5-alfa-reduktaasi entsyymi on vastuussa terveen testosteronin muuttamisesta niin kutsutuksi dihydrotestosteroniksi (DHT). Sanotaan että DHT:lla voi olla keskeinen rooli harvenevien hiusten aiheuttajana, sillä se voi aiheuttaa hiustuppien kutistumista ja estää niiden kasvua. Tästä syystä aineet, joita voidaan pitää DHT-salpaajina, ovat kasvattaneet suosiotaan hiusten ohenemisen vastaisessa kamppailussa, ja DHT- ja 5-alfa-reduktaasipitoisuuksien tasapainottamisen uskotaan edistävän tervettä hiusten kasvua.

Foligain hoitoaine miehille Foligain Conditioner for Men

Tämä erityisesti miesten oheneville hiuksille suunniteltu, stimuloiva hoitoaine sisältää kolmivaikutteisen Trioxidil™ yhdistelmän, joka on eksklusiivista eritoten Foligain-tuotesarjan tuotteille. Hiusalan asiantuntijoiden suunnittelema Trioxidil ™ -koostumus hyödyntää kliinisesti testattuja bioaktiivisia ainesosia ja liposfäärin mikroemulsioteknologiaa hoitaakseen hiuksia ainutlaatuisella yhdistelmällä, joka toimii kolmella tavalla

Ainesosat Ingredients

Foligain hoitoaine miehille koostuu erityisestä sekoituksesta huolellisesti valittuja ainesosia, jotka tekevät tästä hiuksia stimuloivasta hoitoaineesta niin ainutlaatuisen. Jokainen ainesosa on valittu tuotteeseen niiden hyödyllisten ominaisuuksien sekä harmonisesti toimivan kolmivaikutteisen kokonaisuuden takia.

Foligian Trioxidil hoitoaine koostuu useasta luonnollisesta ja ihoa rakastavasta ainesosasta, jotka ovat käyneet läpi huolellisen testauksen ja tuotekehityksen. Tämän hoitoaineen ainutlaatuinen koostumus on rakennettu vain parhaiden raaka-aineiden pohjalle eikä se sisällä lainkaan parabeeneja, sulfaatteja tai phalaatteja. Mikä parasta tuotetta ei ole testattu eläimille.

Täydellinen ainesosaluettelo / Ingredients

Aqua, Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Butylene Glycol, Dextran, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Polysorbate 80, Glycerin, Hydrolyzed Jojoba Esters, Citric Acid, Propylene Glycol, Panax Ginseng Root Extract, Arginine, Acetyl Tyrosine, Arctium Majus (Burdock) Root Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Ornithine HCl, Citrulline, Glucosamine HCl, Biotin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Emu Oil, Phenoxyethanol, Fragrance.

Käyttöohje

Hiusten pesun jälkeen levitä pieni määrä Foligain Trioxidil hoitoainetta käsiin ja hiero päänahkaan 60 sekunnin ajan. Huuhtele hiukset runsaalla vedellä. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi yhdistä hoitoaine muihin Foligain tuotteisiin. Löydät Foligain valikoimasta: shampoot sekä ravitsevat Trioxidil sprayt ja hiusravinteet.

Ostetaan usein yhdessä

Foligain Conditioner for Men
Foligain Conditioner for Men

236 ml Hoitoaine | Miehille 2% Trioxidil hoitoaine oheneville hiuksille

28.99€

+
Foligain Hius & Päänahan Mikroneulaus
Foligain Hius & Päänahan Mikroneulaus

Laite | Rolleri hiuspohjan mikroneulaukseen

21.99€

+
Trioxidil 10% Miehille
Trioxidil 10% Miehille

59 ml Spray | Hiustenlähtö ja kaljuuntuminen

37.99€

1 Tuote(tta)

28.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(11)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

90.00% pohjautuen 13 Tuotearvostelut

Verified Purchase

En ole vastaavia tuotteita aikaisemmin käyttänyt, mutta vastaavan tuoteperheen shampoon kanssa käytettynä tuntuu antaneen hieman tukevuutta hiuksiin.

a asiakas
Verified Purchase

Todella hyvä hoitoaine. Ei ärsytä tai polta ihoa

K Kirk
Verified Purchase

Erittäin hyvä!

S Saara
Verified Purchase

Tehokas hoitoaine hiustenlähtöön

M Mark
Verified Purchase

Olen nyt käyttänyt tätä viikon ja tuntuu että vähän ois jo kasvua, pitää vielä käyttää muutaman viikon ajan että pystyy varmasti sanomaan että toimiiko tämä.

P Pauliina
Verified Purchase

Innolla ja jännityksellä odotan että mitä tästä seuraa, ostin vaimon rohkaisemana.

N Nimetön
Verified Purchase

Oloni alkaa jo olemaan itsevarmempi, toimii.

L Leena
Verified Purchase

Helppo ottaa mukaan esimerkiksi matkoille.

R Riitta
Verified Purchase

Tilaus on täällä, kiitän ja kumarran!! Hiuksen alkoivat lähteä kolmekymppisenä mutta toivon että tästä tulisi joku apu.

A A
Verified Purchase

Kiitos! Tyttöystäväkin kiittää.

T T

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä