Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Foligain Conditioner for Men

236 ml Hoitoaine | Miehille 2% Trioxidil hoitoaine oheneville hiuksille

Yhteenveto

Eksklusiivisen, kolmivaikutteisen Trioxidil™ yhdistelmän ansiosta Foligain-hoitoaine on suunniteltu erityisesti hiusten ohenemiseen miehille. Kliinisesti tutkittujen ainesosien huolellisesti valitun yhdistelmän ansiosta, tämä stimuloiva hoitoaine voi auttaa ravitsemaan ja hoitamaan hiuksia sekä päänahkaa. Helppokäyttöinen, kuten mikä tahansa hiustenhoitoaine, mutta Foligain hiustenhoitoaine voi auttaa sinua saavuttamaan enemmän kuin vain pehmeät ja kiiltävät hiukset.

  • Suunniteltu hennoille ja harveneville hiuksille
  • Kevyt hoitoaine tuomaan tuuheutta ja täyteläisyyttä
  • Kosteutta hiukseen lukitseva teknologia
  • Eksklusiivinen Trioxidil™ kolmivaikutteinen yhdistelmä
  • Käytä yhdessä Foligain Shampoon kanssa
  • Ei parabeeneja, sulfaatteja tai ftalaatteja

Foligain tuotteiden uniikki Trioxidil™ - kolmivaikutteinen koostumus varmistaa sen, että Foligain-hoitoaine ei ainoastaan auta hoitamaan hiusten pituutta, vaan myös hiustuppia ja päänahkaa, tarjoten kokonaisvaltaisesti hiusta stimuloivan hoitoaineen. Kolmivaikutteinen koostumus toimii kolmella rintamalla helpottaakseen ohenevien hiusten ulkonäköä ja vaikutuksia, sekä antaakseen miehille ohenevien hiusten mukana heikentyneen itseluottamuksen takaisin.

26.99€

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Ohenevat hiukset miehillä Thinning hair in men

Noin 85% miehistä kokee jonkinlaista hiusten ohenemista 50 ikävuoteen mennessä, joten se on varsin yleinen vaiva, jonka kanssa useimmat meistä ovat joutuneet tai joutuvat kamppailemaan. Hiusten oheneminen voi johtua useista eri tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa jokaiseen meistä eri tavalla. Alla on lueteltuna joitain tärkeimpiä syitä

Ohenemisen syitä

Shy Foligain Range Info male
  • Perinnöllisyys
  • Stressi
  • Hormonit
  • Proteiinin puute

Osa näistä hiusten ohenemisen taustalla olevista syistä voi johtua puhtaasti elämäntavoista, kuten stressaavasta työtilanteesta tai tupakoinnista. Näihin elämäntapatekijöihin voidaankin pienellä vaivalle tehdä muutoksia niin, että aiheuttajia voidaan vähentää ja jopa poistaa elämästämme. Puolestaan tekijöihin, kuten genetiikkaan ja hormoneihin ei useinkaan voida vaikuttaa, vaikkakin myös ne voivat osaltaan aiheuttaa hiusten ohenemista. Tämä johtuu siitä, että genetiikalla ja hormoneilla on vaikutus kehon testosteronipitoisuuksiin.

5-alfa-reduktaasi entsyymi on vastuussa terveen testosteronin muuttamisesta niin kutsutuksi dihydrotestosteroniksi (DHT). Sanotaan että DHT:lla voi olla keskeinen rooli harvenevien hiusten aiheuttajana, sillä se voi aiheuttaa hiustuppien kutistumista ja estää niiden kasvua. Tästä syystä aineet, joita voidaan pitää DHT-salpaajina, ovat kasvattaneet suosiotaan hiusten ohenemisen vastaisessa kamppailussa, ja DHT- ja 5-alfa-reduktaasipitoisuuksien tasapainottamisen uskotaan edistävän tervettä hiusten kasvua.

Foligain hoitoaine miehille Foligain Conditioner for Men

Tämä erityisesti miesten oheneville hiuksille suunniteltu, stimuloiva hoitoaine sisältää kolmivaikutteisen Trioxidil™ yhdistelmän, joka on eksklusiivista eritoten Foligain-tuotesarjan tuotteille. Hiusalan asiantuntijoiden suunnittelema Trioxidil ™ -koostumus hyödyntää kliinisesti testattuja bioaktiivisia ainesosia ja liposfäärin mikroemulsioteknologiaa hoitaakseen hiuksia ainutlaatuisella yhdistelmällä, joka toimii kolmella tavalla

Vahvempi hiustuppi

Vahvempi hiustuppi
Luonnollinen koostumus tarjoaa hyödyllisiä proteiineja, jotka voivat auttaa vahvistamaan ja elvyttämään hiuksia.

Matrix Vitality

Uutta elinvoimaa
Huolellisesti valitut bioaktiiviset ainesosat työskentelevät hoitaakseen ohenevia hiuksia auttaen vahvistamaan hiustuppia sisältäpäin.

Lukitsee kosteuden
Auttaa tukemaan päänahan terveyttä lukitsemalla sisään ravintoaineet ja kosteuden, niin se on valmis terveille hiuksille.

Ainesosat Ingredients

Foligain hoitoaine miehille koostuu erityisestä sekoituksesta huolellisesti valittuja ainesosia, jotka tekevät tästä hiuksia stimuloivasta hoitoaineesta niin ainutlaatuisen. Jokainen ainesosa on valittu tuotteeseen niiden hyödyllisten ominaisuuksien sekä harmonisesti toimivan kolmivaikutteisen kokonaisuuden takia.

Apilan kukkauute
Apilan kukkauute
Myös nimellä Trifolium Pratense tunnettu apila tunnetaan siitä, että se on luonnollinen isoflavanoidin lähde. Yksi näistä isoflavanodeista on Biochanine-A, josta on tullut hyvin tunnettu ainesosa miesten kosmetiikassa.
Biotiini
Biotiini
Tunnetaan myös nimellä B7- vitamiini, biotiini on ravinne, joka auttaa ylläpitämään hiusten, kynsien ja ihon terveyttä. Biotiini on yksi tunnetuimmista vitamiineista ja sitä käytetään monessa hiuksille suunnatuissa lisäravinteissa ja hoitotuotteissa.
Soija proteiini
Soija proteiini
Luonnollisen proteiinin lähteenä soija on erinomainen ainesosa sekä iholle että hiuksille. Proteiinirikas ruokavalio on aina hyödyllinen keino vahvistaa ja tuuheuttaa hiuksia. Soija on myös täynnä isoflavanoideja, jotka auttavat tunnetusti vahvistamaan ja tukemaan hiuksia.
Korean Ginsengin juuriuute
Korean Ginsengin juuriuute
Usein Amerikan tai Siperian ginsengiin sekoitettu Panax kasvaa Korean ja koillis-Kiinan alueilla. Vaikka Korean Ginsengia on käytetty sen lukuisten hyötyjen vuoksi, hiuksille ja päänahalle sillä on sanottu olevan elinvoimaisuutta tuovia ominaisuuksia. Se voi myös auttaa stimuloimaan päänahkaa hiuksille terveellisten kasvuolosuhteiden edistämiseksi.
Takiaisen juuriuute
Takiaisen juuriuute
On tunnetusti täynnä A-vitamiinia ja välttämättömiä rasvahappoja, isotakiainen voi ollakin hyödyllinen hiuksille ja päänahalle. Välttämättömät rasvahapot eivät ainoastaan ravitse päänahkaa, vaan auttavat myös verenkierrossa ja solujen kasvussa. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä hiustupelle ja voi edesauttaa luomaan kasvualustan hiusten hyvinvoinnille.
Jojoba siemenöljy
Jojoba siemenöljy
Sisältää runsaasti ihoa ravitsevaa E-vitamiinia. Jojobaöljy on suosittu ainesosa luonnollisessa ihonhoidossa, se tunnetaan sen ihoa kosteuttavasta vaikutuksesta ja se voi olla erittäin hyödyllinen ainesosa päänahan kosteuttamiseen. Öljy voi myös ravita hiustuppea ja tukea hiusjuurten kasvua.

Foligian Trioxidil hoitoaine koostuu useasta luonnollisesta ja ihoa rakastavasta ainesosasta, jotka ovat käyneet läpi huolellisen testauksen ja tuotekehityksen. Tämän hoitoaineen ainutlaatuinen koostumus on rakennettu vain parhaiden raaka-aineiden pohjalle eikä se sisällä lainkaan parabeeneja, sulfaatteja tai phalaatteja. Mikä parasta tuotetta ei ole testattu eläimille.

Täydellinen ainesosaluettelo / Ingredients

Aqua, Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Butylene Glycol, Dextran, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Polysorbate 80, Glycerin, Hydrolyzed Jojoba Esters, Citric Acid, Propylene Glycol, Panax Ginseng Root Extract, Arginine, Acetyl Tyrosine, Arctium Majus (Burdock) Root Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Ornithine HCl, Citrulline, Glucosamine HCl, Biotin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Emu Oil, Phenoxyethanol, Fragrance.

Käyttöohje

Hiusten pesun jälkeen levitä pieni määrä Foligain Trioxidil hoitoainetta käsiin ja hiero päänahkaan 60 sekunnin ajan. Huuhtele hiukset runsaalla vedellä. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi yhdistä hoitoaine muihin Foligain tuotteisiin. Löydät Foligain valikoimasta: shampoot sekä ravitsevat Trioxidil sprayt ja hiusravinteet.

Foligain Conditioner for Men 236 ml Hoitoaine | Miehille 2% Trioxidil hoitoaine oheneville hiuksille

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(11)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

90.00% pohjautuen 13 Tuotearvostelut

Verified Purchase

En ole vastaavia tuotteita aikaisemmin käyttänyt, mutta vastaavan tuoteperheen shampoon kanssa käytettynä tuntuu antaneen hieman tukevuutta hiuksiin.

a asiakas
Verified Purchase

Todella hyvä hoitoaine. Ei ärsytä tai polta ihoa

K Kirk
Verified Purchase

Erittäin hyvä!

S Saara
Verified Purchase

Tehokas hoitoaine hiustenlähtöön

M Mark
Verified Purchase

Olen nyt käyttänyt tätä viikon ja tuntuu että vähän ois jo kasvua, pitää vielä käyttää muutaman viikon ajan että pystyy varmasti sanomaan että toimiiko tämä.

P Pauliina
Verified Purchase

Innolla ja jännityksellä odotan että mitä tästä seuraa, ostin vaimon rohkaisemana.

N Nimetön
Verified Purchase

Oloni alkaa jo olemaan itsevarmempi, toimii.

L Leena
Verified Purchase

Helppo ottaa mukaan esimerkiksi matkoille.

R Riitta
Verified Purchase

Tilaus on täällä, kiitän ja kumarran!! Hiuksen alkoivat lähteä kolmekymppisenä mutta toivon että tästä tulisi joku apu.

A A
Verified Purchase

Kiitos! Tyttöystäväkin kiittää.

T T
Verified Purchase

Tyytyväinen asiakas.

A A
Verified Purchase

Apu hiustenlähtöön, kiitos. Suvussani on hiustenlähtöä ja omani ovat jo harventumassa, tää todella auttaa.

R R
Verified Purchase

Tilaus on täällä, kiitän ja kumarran!! Hiuksen alkoivat lähteä kolmekymppisenä mutta toivon että tästä tulisi joku apu.

L Liisa

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä