Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

WOMEN (2% Trioxidil) 236ml | Hoitoaine naisten ohuille hiuksille

Tuotemerkki Foligain®

34.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Hiustenlähteminen ja oheneminen naisilla on yleisempi ongelma kuin voisi kuvitella ja usein tähän kannattaa alkuun lähteä hakemaan apua luonnollisista tuotteista. Koska tuotteita on markkinoilla useita, voi olla vaikeaa löytää paras hoitoaine hiustenlähtöön, mutta Foligain Hair Regrowth hoitoaine on tutkitusti tehokas tuote, joka voi sopia juuri omille hiuksille. Foligain Hair Regrowth hoitoaine on erityisesti naisten hiustenlähtöä varten valmistettu tuote. Se saa hiuksista kevyet ja tuuheat ainutlaatuisella Trioxidil yhdisteellä, joka vahvistaa, ravitsee ja kasvattaa hiuksia. Hoitoaine hoitaa sekä hiuksia, että päänahkaa Trioxidilin, biotiinin ja jojoba öljyn kolmoisyhdisteellä. Muut syvävaikutteiset luonnonmukaisista kasviperäisistä uutteista saatavat aineet ehkäisevät hiustenlähtöä ja edistävät terveen hiuksen kasvua naisilla.

  • Naisten hiusten kasvua edistävä hoitoaine
  • Ravitsee hiuksia, kasvattaa volyymia, tuo kiiltoa ja ennaltaehkäisee hiustenlähtöä
  • Kevyt hoitoaine joka ei tee hiuksista rasvaisia tai raskaita
  • Stimuloi päänahkaa ja karvatuppea
  • Ainutlaatuinen kolmoisyhdiste on kehitetty ennaltaehkäisemään naisten hiustenlähtö ja hiusten ohentuminen
  • Saa hiuksista paksummat ja terveemmät
  • Suojaa hiusrajaa
  • Ravitsee ja kosteuttaa sekä hiuksia, että päänahkaa
  • Ei sisällä parabeenejä, sulfaatteja tai ftalaatteja.
  • Ei ole testattu eläimillä

Foligain Hair Regrowth hoitoaine hiustenlähtöön on ainut tuote joka käyttää Trioxidilia ehkäistäkseen hiustenlähtöä naisilla ja sen monimutkainen yhdistelmä on pitkälle kehitetty, käyttäen ainoastaan ainesosia jotka ravitsevat hiuksia ja päänahkaa, saaden niihin uutta eloa. Foligain on kehittänyt hoitoaineen avuksi jos kyseessä on naisten kaljuuntuminen, ohentuneet hiukset, tai muut vastaavat hiustenlähtöön liittyvät ongelmat. Samalla Foligain Hair Regrowth hiustenlähtö hoitoaine saa hiuksista terveemmät, paksummat ja vahvemmat.

Lue lisää

Mitä Foligain Hair Regrowth hoitoaine hiustenlähtöön saa aikaan?

Foligain Hair Regrowth hiustenlähtö hoitoaine Trioxidilla on tarkoitettu tuomaan apua hiustenlähtöön naisille ja kehitetty erityisesti tätä tehtävää varten. Sen Trioxidil kolmoisvaikutteinen yhdistelmä toimii suojaavana kerroksena hiuksen ympärillä, auttaen niitä säilyttämään kosteuden ja ravintoaineet. Lisäksi se toimii hiusten ohentumista ehkäisevänä yhdistelmänä ja auttaa hiuksia kasvamaan ja paksuuntumaan. Sen tärkeät proteiinit kasvattavat hiuksia ja ruokkivat päänahkaa, jotta karvatupen toiminta pysyy normaalina, luoden terveemmät ja vahvemmat hiukset.

Useiden vuosien kokemuksella Foligain on kehittänyt Foligain Hair Regrowth hoitoaineen, minkä tehtävänä on ehkäistä hiustenlähtö ja hiusten ohentuminen naisilla. Sen ainesosat vaikuttavat syvälle päänahkaan ja taistelevat niitä tekijöitä vastaan, jotka aiheuttavat ohenevat hiukset naisilla, edistäen tervettä hiustenkasvua ja saaden hiukset näyttämään nuorekkaimmilta ja terveemmiltä. Sen ainesosien kaava antaa päänahalle oikeat työkalut toimia optimaalisella teholla ja ylläpitää ravintoaineita, joita hiukset tarvitsevat kasvaakseen vahvoiksi ja kauniiksi. Käyttämällä Foligain Hair Regrowth hoitoainetta, voidaan pysäyttää naisten hiustenlähtö ja se voikin olla paras hoitoaine hiustenlähtöön juuri omalle kohdalle. Jos siis ongelmana on hiustenlähtö, kasvatus hoitoaine on hyvä keino aloittaa ongelman hoitaminen.

Miten Foligain Hair Regrowth hoitoaine hiustenlähtöön toimii?

Foligain Hair Regrowth hiustenlähtö hoitoaine 2 % Trioxidilla sisältää ainesosia, jotka on kehitetty erityisesti estämään hiusten ohentuminen naisilla. Naisten hiustenlähtö on yllättävän yleinen ongelma, joka vaikuttaa sekä itsevarmuuteen että itseluottamukseen. Hiusten tuuhennus ei silloin riitä yksinään, vaan tarvitaan järeämpiä keinoja, kuten hoitoaine hiustenlähtöön. Kolmoisvaikutteinen yhdistelmä Trioxidilia ja muita aineita tuo apua hiustenlähtöön naisille, stimuloiden päänahan verenkiertoa ja luoden paremman ympäristön karvatupille, jolloin ne voivat tehokkaasti muodostaa uutta hiusta. Ainesosien on myös tutkittu vaikuttamaan DHTn haitallisiin vaikutuksiin, mitkä ovatkin yleinen syy kun ongelmana on naisten hiustenlähtö. Ainutlaatuinen Troxidilin, proteiinien ja kasviperäisten uutteiden yhdistelmä on mainio hiusten kasvatus hoitoaine, joka tuo eloa vanhoille hiuksille ja edistää uusien hiusten kasvua, ehkäisten hiustenlähtöä. Useat käyttäjistä ovatkin itä mieltä, että se on paras hoitoaine hiustenlähtöön, sillä sen avulla ennaltaehkäistään ja pysäytetään ohenevat hiukset naisilla.

Arginiini, sitrulliini ja ornitiini
Ovat kaikki tärkeitä aineita päänahassa ja auttavat hiusten kasvua, sekä terveiden hiustuppien ylläpitoa.

Aminohapot ja proteiinit
Ovat tärkeitä rakennusaineita hiuksille ja auttavat vahvistamaan hiusta, tehden niistä kauniit ja kiiltävät.

Kasviperäiset uutteet
Ovat terveellisiä ja luonnollisia ravitsevia ainesosia, jotka auttavat tehostamaan hiustenkasvua ja ravitsevat päänahkaa. Uutteissa on käytetty esimerkiksi neilikkaa ja moringaa, sekä muita kasviperäisiä aineita.

Tulehdusta ehkäisevät aineet
ginseng, jojoba öljy, mustaherukkaöljy ja emuöljy auttavat ylläpitämään päänahan kosteuden ja ehkäisemään ärsytystä, sekä tulehduksia.

On tärkeää ottaa huomioon, että Foligain pyrkii tuomaan mahdollisen tehokkaan hiustenlähtöä ehkäisevän hoitoaineen kaikkien saataville, mutta alkuun tämä voi hetkeksi vauhdittaa hiustenlähtöä. Se johtuu vanhojen ja kuolleiden hiusten lähtemisestä, uusien, terveiden hiusten tieltä. Näin Foligain Hair Regrowth hoitoaine voi muuttaa hiuksista pidemmällä käytöllä vahvemmat, terveemmät, paksummat ja kestävämmät.

Käyttöohjeet Foligain Hair Regrowth hoitoaineelle

Foligain Hair Regrowth on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu hoitoaine hiustenlähtöön naisille. Shampoon käytön jälkeen hoitoaine hiustenlähtöön tulee levittää hiuksiin ja hieroa sitä 60 sekunnin ajan. Tämän jälkeen hiukset tulee huuhdella runsaalla vedellä.

Vaikka ennaltaehkäisevä hiustenlähtö hoitoaine sisältääkin suurimmaksi osaksi vain luonnollisia tuotteita, tulee aineluettelo käydä lävitse, jotta mahdollisilta allergisilta reaktioilta vältytään.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi