Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Foligain Biotiini Tabletit

10000 mcg 60 kpl | Hiusten, ihon ja kynsien tueksi

Yhteenveto

Ihon, kynsien ja hiusten hoito vaativat jatkuvaa vaivannäköä, jotta voisit nauttia kauniista ja huolitellusta olosta. Foligain Biotiini Tabletit tuovat helpotusta urakkaan silloin, kun arjen kiireet painavat päälle etkä ehdi panostaa kauneudenhoitoon niin paljon kuin tahtoisit. Nämä nopeasti liukenevat imeskelytabletit auttavat tukemaan hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointia sisäisesti, ja jokainen kirsikanmakuinen tabletti tarjoaa tehokkaan 10,000 mcg annoksen biotiinia. Loistava ravintolisä sekä miehille että naisille! Anna biotiinin hoitaa kauneuttasi - tilaa jo tänään!

  • Helppokäyttöiset imeskelytabletit - kätevä kuljettaa mukana
  • Tukee hiusten, ihon ja kynsien normaalia hyvinvointia
  • Herkullinen kirsikan maku
  • 60 tablettia riittävät 2 kuukauden annoksiin, jokaisessa annoksessa 10,000 mcg biotiinia
  • Gluteeniton, laktoositon ja vegaaniystävällinen
  • Sekä miehille että naisille
  • Vegaaninen
  • Gluteeniton

Miksi Biotiini on hyvä valinta?

Useilla tekijöillä on vaikutusta ulkonäköömme, ja sitä kautta itsetuntoomme. Ihon sävy ja hiukset ovat niitä ulkoisia tekijöitä, joihin moni kiinnittää ensimmäisenä huomiota. Kaunis ja huoliteltu olemus välittyy lukuisien yksityiskohtien kautta, ja jättää meistä vaikutelman sekä tapaamisissa että valokuvien tai videon välityksellä.

Ikääntymisen myötä ohenevat hiukset ja ihon uurteet sekä rypyt alkavat näkyä, eikä näitä muutoksia ole aina miellyttävää huomata. Hiustenlähtö tai harvenevat hiukset voivat johtua monesta syystä kuten ruokavaliosta, ravintoaineiden puutteesta tai perinnöllisistä tekijöistä, mutta yhtä kaikki sillä voi olla vaikutusta itsetuntoon.

Foligain Biotiini Tabletit ovat luonnollinen ravintolisä, joka on luotu ylläpitämään hiusten, kynsien ja ihon normaalia hyvinvointia. Foligain-tabletit ovat todella kätevä lisä, sillä herkulliset kirsikanmakuiset imeskelytabletit liukenevat suuhun nopeasti, ilman vettä. Näin ne on helppo heittää laukkuun tai taskuun, ja napata vaikka tauon aikana töissä. Olemme varmoja, ettei markkinoilta löydy näin tehokkaasti liukenevaa biotiinilisää. Foligain säästää aikaasi silloin, kun et ehdi panostaa kauneudenhoitoon.

Tärkeimmät ainesosat ja niiden avainhyödyt

Biotiini

Biotiini on vesiliukoinen B-ryhmän vitamiini, joka osallistuu elimistön aineenvaihduntaan monin tavoin. Sen lisäksi, että biotiini auttaa pitämään huolta ihon, hiusten ja kynsien normaalista hyvinvoinnista, on sillä vaikutusta myös kehon energia-aineenvaihduntaan. Elimistön aktiivinen energiantuotanto on tärkeää myös painonhallinnan kannalta.

Kenelle Foligain Biotiini Tabletit on tarkoitettu?

Foligain Biotiini nopeasti liukenevat imeskelytabletit on tarkoitettu kaikille miehille ja naisille, jotka tahtovat pitää huoltaa hiusten, ihon ja kynsien hyvinvoinnista myös kiireen keskellä. Biotiini tuo käytännön apua silloin, kun kiire puskee päälle ja tarvitset nopeita ja helppoja ratkaisuja.

Biotiini voi myös stimuloida keratiinintuotantoa. Keratiini on hiusten ja ihon tärkein rakenneproteiini, josta muodostuvat esimerkiksi lihas- tai ihokudosten ulommaiset kerrokset. Elimistö tuottaa tätä proteiinia suojelemaan elimistöä vaurioilta tai vahingollisten bakteerien aiheuttamilta sairauksilta.

Ainesosat

Biotiini 1000 mcg, Sorbitoli, Fruktoosi, Luonnolliset hedelmäaromit, Kasvipohjainen steariinihappo, Kasvipohjainen magnesiumstearaatti, Selluloosa, Sitruunahappo

Käyttöohje

Foligain Biotiini Tabletit on tehokas ravintolisä, joten yksi tabletti päivässä riittää - niin nopeaa ja helppoa se on! Ota tabletti mieluiten aterian ohessa.

Säilytys

Säilytä ravintolisä kuivassa ja viileässä, ja poissa lasten ulottuvilta. Jos pakkauksen turvasinetti on rikkoutunut ennen tuotteen käyttöönottoa, älä aloita käyttöä.

Suositus

Tämä ravintolisä on valmistettu korkealaatuisista ainesosista, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Sillä ei myöskään ole vaikutusta muiden lääkkeiden kanssa käytettynä. Jos sinulla on allergioita, tutustu ainesosalistaan huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa. Jos olet raskaana tai imetät, varmista tuotteen sopivuus yhdessä terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa.

Ostetaan usein yhdessä

Foligain Biotiini Tabletit
Foligain Biotiini Tabletit

10000 mcg 60 kpl | Hiusten, ihon ja kynsien tueksi

15.99€

+
Foligain Hius & Päänahan Mikroneulaus
Foligain Hius & Päänahan Mikroneulaus

Laite | Rolleri hiuspohjan mikroneulaukseen

21.99€

1 Tuote(tta)

15.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

87.27% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Vihdoinkin löytyi kätevä biotiinilisä, jonka voin ottaa milloin ja missä vaan! Kirsikan mausta iso plussa!

J Janna
Verified Purchase

Mun kynnet on kasvanu aivan huikeesti, just tästä syystä halusinkin kokeilla biotiinia

T Tiia
Verified Purchase

Olen hiusfriikki ja kuulin biotiinista kampaajaltani, kun valittelin hiustenlähtöä. Onneksi löysin tämän, uutta hiusta puskee jo ihan kunnolla

K Kaiju
Verified Purchase

Päätin kokeilla biotiinia kun huomasin hiusten vetäytyvän ohimoilta ja ruokavalio on sitä mitä se on… en tiedä vielä vaikuttaako mitenkään kun pari viikkoa vasta käyttänyt

M Mika
Verified Purchase

Hyvä vegaaniystävällinen biotiinilisä!

P Paula
Verified Purchase

Hiukset ja kynnet on ruvennu kasvamaan nopeammin, nyt pari kuukautta ottanut biotiinia. Varsinkin kynnen vahvuudessa huomaan selkeän eron

J Jonna
Verified Purchase

Hyvän makuinen!

T Tuula
Verified Purchase

Tilasin tyttökaverille joka tykkää kirsikoista! Tykkäsi tästäkin ja kuulemma vaikuttaa hiuksiin. Tilaus sujui kaikin puolin ongelmitta.

J Jesse
Verified Purchase

Tehokas biotiinilisä, kiva maku jää suuhun

K Katri
Verified Purchase

Ei moitittavaa! Vegaaninen biotiini ja vieläpä kirsikanmakuinen :) hiukset ilahtui ja minä myös

U Unna

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä