ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Color Rescue for Graying Hair

60 kpl | Kapselit harmaantuville hiuksille

Hiusten harmaantuminen on osa elämää, mutta harmaista hiuksista voi myös päästä eroon. Foligain Anti Gray -kapselit sisältävät vain luonnollisia ainesosia, jotka auttavat sinua peittämään ja hoitamaan harmaat hiukset ja säilyttämään hiustesi luonnollisen värin. Kapselit sopivat sekä miehille että naisille.

  • Harmaiden hiusten hoito luonnollisesti
  • Kätevä vaihtoehto hiusten värjäykselle
  • Sisältää vain luonnollisia ainesosia
  • Tulokset ovat nähtävissä vain muutaman kuukauden käytön jälkeen
  • Sopii kaikille yli 18-vuotiaille miehille ja naisille
  • Kaksi kapselia päivässä riittää

Harmaantuville hiuksille tarkoitetut Foligain Anti Gray -kapselit ovat monen vuoden tutkimustyön tulos. Kapselit sopivat sekä miehille että naisille hiusten väristä riippumatta.

  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Vegetaarinen
35.95
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

*Yksilölliset hoitotulokset voivat vaihdella.

Miten Foligain Anti Gray -harmaiden hiusten hoitokapselit voivat auttaa minua?

Foligain Anti Gray -kapselit on harmaantuville hiuksille tarkoitettu, luonnollisista ainesosista valmistettu tuote. Toisin kuin monia haitallisia kemikaaleja sisältävät väriaineet, tämä lisäravinne toimii yhteistyössä kehosi ja hiuspohjasi kanssa tuoden asteittain esille hiustesi luonnollisen värin.

Kapseleiden avulla saavutat upean ulkonäön ja hyvän olon, mutta pitkällä aikavälillä säästät myös aikaa ja rahaa.

Mitä harmaille hiuksilleni tapahtuu?

On tärkeää tiedostaa, mistä hiusten harmaantuminen johtuu. Harmaantuminen johtuu hiussolujen liiallisesta vetyperoksidin tuotannosta. Foligain Anti Gray -kapseleiden luonnolliset ainesosat toimivat yhdessä kehosi kanssa tämän myrkyn kukistamiseksi. Tämän lisäksi ainesosat myös tuuheuttavat ja vahvistasi hiuksiasi.

Milloin tulokset näkyvät?

Harmaantuville hiuksille tarkoitettujen Anti Gray -kapseleiden ainesosat vaikuttavat jokaiseen käyttäjään hieman eri tavalla, mutta suurimmalla osalla käyttäjistä tulokset näkyvät kahden kapselin päiväannoksella jo muutaman kuukauden käytön jälkeen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on tärkeää jatkaa kapseleiden käyttöä 4-9 kuukauden ajan.

Miten kapselit otetaan?

Ota kaksi 2 Foligain Anti Gray -kapselia päivittäin, mieluiten ruokailun yhteydessä. Jos olet raskaana, imetät tai jos käytät reseptilääkkeitä, ota yhteys lääkäriisi ennen tuotteen käyttöä.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Foligain Anti Gray -kapselit on luonnollisista ainesosista valmistettu ravintolisä eikä sillä ole havaittu olevan epätoivottuja sivuvaikutuksia. Sivuvaikutuksien välttämiseksi suosittelemme kuitenkin tarkistamaan tuotteen ainesosaluettelon ennen käyttöä.

Mitä Foligain Anti Gray -kapselit sisältävät?

Ainesosat: B6-vitamiini (pyridoksiini HCl) 10 mg 500%, foolihappo 400 mikrog 100%, biotiini 300 mikrog 100%, pantoteenihappo (kalsiumpantotenaatti) 300 mg 3000%, sinkki (oksidi) 10 mg 67%, katalaasi 5000 IU, korte (7% uute) 100 mg, sahapalmu (45% uute) 300 mg, p-aminobentsoehappo 200 mg, L-tyrosiini 200 mg, kasvisterolit (45% sitosteroli) 100 mg, nokkosenjuuriuute 100 mg, klorofylli 10 mg, Fo-Ti-jauhe10 mg, ohranorasjauhe 10 mg. Muut ainesosat: mm. gelatiini, magnesiumstearaatti ja piidioksidi.

Miten voin tilata tuotteen?

Foligain Anti Gray –kapseleiden tilaaminen ShytoBuy:sta on yhtä turvallista, helppoa ja vaivatonta kuin itse kapseleiden nauttiminenkin. Hoida harmaat hiukset nyt ja tilaa.

Lue lisää
Color Rescue for Graying Hair 60 kpl | Kapselit harmaantuville hiuksille

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

84.00% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Ilmeisen tehokas,mutta pitää jatkaa pari kuukautta sitten näkee.

K Kalevi T
Verified Purchase

Hiukset puolen vuoden käytön jälkeen tuuhentuneet ja ohimolle ilmaantunut ruskeita hiuksia :)

S SELINA A
Verified Purchase

HHarmaantuvat hiukset voivat olla melko turhauttavat, etenkin jos harmaantuminen alkaa ennen 40 ikää. Tämä lisäravinne on tehnyt ihmeitä hiusten värilleni. Suosittelen kaikille, jotka huomaavat hiustensa harmaantuvan ennen aikojaan.

M Matti
Verified Purchase

Olen kyllästynyt värjäilyyn. ja tuntuu, että väriaineet ovat alkaneet aiheuttamaan hiusten lähtemistä. Nämä kapselit vaikuttavat turvallisilta, enkä vielä ole todennut sivuvaikutuksia. Hiustenlähtö on vähentynyt myös, ja väri on tummentunut. Voisin suositella muillekin.

A Aini
Verified Purchase

Vaikutuksen näkemisessä voi kestää jokunen tovi. Minulla taisi mennä pari kuukautta ennen kun aloin huomaamaan haramantumisen vähenevän.

A Anselmi
Verified Purchase

Hiuksissa on nähtävissä eroa

T Timo
Verified Purchase

Tuli nopeasti perille. Kiitos. Ilmainen toimitus oli plussaa!!

M Markku
Verified Purchase

Parin kuukauden jälkeen päälaelle on ilmestynyt tummempaa hiusta. Olin ehitnyt jo harmaantua aika hyvin. Pelkäsin ettei näistä olisi enää apua. Olen erittäin tyytyväinen! Ostan uudestaankin!

T Tapsa
Verified Purchase

Hiukseni ovat paremmassa kunnossa kuin koskaan, kiitos! Aion tilata lisää.

S Sam
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös