Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Feromoni tuoksut & hajusteet - Viettelevät tuoksut

Feromonit ovat kehon luonnollisia tuoksuja, jotka voivat alitajuisesti vetää muita ihmisiä puoleemme. Tuhannet ihmiset, ja monet tutkimukset, ovat osoitus siitä, että feromonisuihkeet voivat todella toimia. Feromonituoksu, kuten feromonisuihke ja feromoni parfyymit, voivat auttaa korostamaan kehon tuoksuamme, lisäämällä feromonien määrää ja täten lisätä viehätysvoimaamme.

Mitä ovat feromonit ja feromonituoksu?

Termi feromoni tulee kreikan sanoista "pherein" ja "hormoni", ja tunnetaan myös nimellä "hälytys aine". Feromoni voidaan kuvata kehon hajuna tai tuoksuna, joka laukaisee sosiaalisia vastauksia saman lajin edustajille. Ne ovat niin sanotusti hajusteita, jotka voivat vaikuttaa saman lajin miehen tai naisen käyttäytymiseen. Feromoneja esiintyy laajasti koko eläinkunnassa. Esimerkkeinä voidaan nähdä mehiläisten maailma. Mehiläisnaaras käyttää näitä tuoksuja syöttinä miespuolisten houkuttelemisena ansaansa, jotta he voivat lisääntyä. Samalla tavalla feronomit voidaan nähdä naisosapuolten lähettäminä signaaleina lisääntymiskyvystään.

Myös koirilla feromoni vaste on suuri, sekä koiria että kissoja voidaan kouluttaa feromoni tuoksujen avulla. Erilaiset feromoni suihkeet on eläinten koulutuksessa hyvin suosittuja. Ihmisellä feromonisuihkeiden vaikutus on alitajuinen, sillä emme voi haistaa näitä tuoksuja. Mutta saatamme reagoida feromoni tuoksuun alitajuisesti.

Feromonisuihkeiden vaikutus ihmisen käyttäytymiseen?

Tutkijat ovat jo vuosikymmeniä olleet kiinnostuneita siitä, miten feromonisuihkeet toimivat käytännössä. Monet hyvin rakennetut tutkimukset viittaavat siihen, että feromoni tuoksuilla on tärkeä rooli seksuaalisen vetovoiman rakentamisessa. Kuten muutkin eläimet, myös ihmiskeho lähettää erilaisia tuoksuja aina tarpeen mukaan. Miehillä ja naisilla on hajua tuottavia rauhasia kainaloissa, nänneissä ja sukupuoli-elimisissä. Sanotaan, että tiettyinä aikoina ne voivat vaikuttaa enemmän vastaanottajan houkuttelemiseen kuin muulloin. Tiedemiehet ovat tutkineet feromoneja ja tarkkailleet niiden kykyä vaikuttaa toimintaan. Tutkijat onnistuivat löytämään muutoksia feromonisuihkeille altistuneiden henkilöiden käyttäytymisessä, kun houkuttimena oli feromoni parfyymillä kuorrutettu houkutushenkilö. He väittävät, että feromoni tuoksuilla voi olla vaikutus vastaanottajan hermostoon aiheuttaen näin muutoksia käyttäytymisessä ja kanssakäymisessä.

Fermonit Ihmisellä

On yleisesti uskottu että eläinmaailmassa urokset ja naaraat kantavat omia feromenejaan joita käytetään vastakkaisen sukupuolen houkutteluun tai tietyn tavoitteen saavuttamiseksi. Nykyään, myös ihmisille on kehitetty omat feromoni tuoksut sukupuolesta riippuen. Voit lukea lisää tietoa ja hyötyjä ihmisille tarkoitettujen feromonien käytöstä helposti tuotesivuiltamme. miesten feromoni ja naisten feromoni ovat innovatiivisia ja tutustumisen arvoisia tuotteita.

Kasvata viehätysvoimaasi feromonisuihkeilla

Jos haluat lisätä seksuaalista houkuttelevuuttasi mahdollisimman vaivattomasti, huomaamattomasti ja tehokkaasti ShytoBuyn feromoni suihkeet ja parfyymit voivat olla täydellinen ratkaisu. Voit nauttia feromon tuoksujen vaikutuksesta lisäämällä elimistösi omaa feromoni-tuotantoa ja näin nostamalla kykyä houkutella vastakkaisen sukupuolen edustajia. Olitpa sitten nainen tai mies ja etsit sitten naista tai miestä, meiltä löydät feromoni suihkeet, jotka ei ainakaan vähennä mahdollisuuksia parinmuodostuksessa.

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa