ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Feromonit

Feromonit ovat kehon luonnollisia tuoksuja, joiden avulla voimme alitajuisesti vetää muita ihmisiä puoleemme. Tuhannet ihmiset ja useat tutkimukset ovat osoittaneet, että feromonisuihkeet voivat todellakin toimia. Feromonituoksut, kuten esimerkiksi feromonisuihke tai feromoniparfyymi, voivat auttaa korostamaan yksilöllistä tuoksuamme. Tämän ne tekevät lisäämällä feromonien määrää - ja samalla ne voivat lisätä myös viehätysvoimaamme.

Feromonit ovat mielenkiintoinen osa nisäkkäiden elämää, sillä nämä voimakkaat yhdisteet ohjaavat pariutumista ja niillä voi olla vaikutusta myös parinmuodostukseen. Koska feromonien vaikutus saattaa olla sukupuolikohtaista, löytyy markkinoilta kehitetty monenlaisia tuotteita sekä miehille että naisille. Kokeile unelmiesi kumppanin houkuttelemista luoksesi käyttämällä spray-feromonia tai feromonideodoranttia jo tänään! Kaikki myymämme feromonituotteet on suunniteltu ihmisten käytettäväksi.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Feromonit ovat kiehtova osa nisäkkäiden elämää, nämä voimakkaat yhdisteet ohjaavat pariutumista ja niillä on suuri vaikutus parinmuodostukseen ihmisillä ja muilla eläimillä. Koska feromonien vaikutus voi olla sukupuolikohtaisia on markkinoilla kehitetty laadukkaita tuotteita sekä miehille että naisille. Houkuttele unelmien kumppani luoksesi käyttämällä spray feromonia tai feromoni deodoranttia, näitä tuotteita on tarjolla sekä miehille että naisille. Kaikki myymämme feromoni tuotteet on suunniteltu ihmisten käytettäväksi.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.