ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Feminil

Naisen haluttomuus luontaistuote

Yhteenveto

Feminil on ravintolisä, joka stimuloi seksuaalista halua ja auttaa sinua nauttimaan yhdynnästä täysin rinnoin. Naisille tarkoitettu ravintolisä on valmistettu luonnollisista ainesosista, jotka on valikoitu reseptiin afrodisiakkisten ominaisuuksiensa ansiosta. Valmisteen vaikuttavat ainesosat auttavat kehoasi nauttimaan seksuaalielämästä intensiivisemmin ja tyydyttävämmin.

  • Valmistettu kasvipohjaisista ainesosista
  • Ei sivuvaikutuksia
  • Voimistaa sensuaalisia tuntemuksiasi
  • Voi auttaa tasapainottamaan estrogeenitasoja menopaussin aikana
  • Pakkaus sisältää 30 kapselia
  • GMP
  • ISO
  • Kliinisesti todistettu

Mitä on Feminil?

Feminil on luonnollisista ainesosista valmistettu ravintolisä. Tabletit on kehitetty parantamaan naisen seksuaalista halua. Ne auttavat voimistamaan kiihottumista, jolloin seksielämästä tulee tyydyttävämpää.

Seksuaalisen halun puute on ongelma, joka vaivaa naisia useammin kuin miehiä. Se voi johtua monista syistä: stressistä, väsymyksestä, vaihdevuosista, äitiydestä, lääkityksestä.. Se voi johtua myös psykologisista tekijöistä, kuten masennuksesta tai heikosta itsetunnosta. Kaikki tämä voi johtaa turhautumiseen ja konfliktiin kumppanin kanssa, mikä voi johtaa ikävään noidankehään. Onkin erittäin suotavaa pyrkiä hoitamaan ongelma ennen kuin tilanne pahenee.

Feminil on loistava fytoterapeuttinen ratkaisu haluttomuuden hoitoon. Feminil ylläpitää myös tehokasta verenkiertoa ja voimistaa sukupuolielinten tuntoaistia hellävaraisesti.

Feminil parantaa seksuaalista tyydytystä, koska se lisää vaginan alueen kostumista ja tuntoaistia, jolloin reagoit seksuaaliseen kiihotukseen voimakkaammin. Feminil auttaa myös kontrolloimaan estrogeenitasoja menopaussin aikana.

Luonnolliset ainesosat, kuten Maca, varjohiippauute sekä okarennokkiuute tarjoavat kehollesi hivenaineita ja vitamiineja, joita se tarvitsee seksuaalisen halun ylläpitämiseen.

Miten Feminil voi auttaa minua?

Seksuaalinen haluttomuus on ikävä oire, joka vaikuttaa vuosittain miljooniin naisiin. Libido voi hävitä yllättäen tai pikkuhiljaa ja asteittain. Jos haluttomuus jatkuu pitkään, se voi aiheuttaa vakavia ongelmia parisuhteessa.

Feminil on lisäravinne, joka vaikuttaa elimistössä ilman sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan, ettet ole allerginen millekään sen sisältämälle ainesosalle. Feminil-pillerit auttavat tekemään yhdynnästä miellyttävämpää, koska niiden sisältämät luonnolliset ainesosat toimivat saumattomana lempeä nostattavana kokonaisuutena. Feminilin päivittäinen käyttö voi tarjota esimerkiksi seuraavia hyötyjä:

  • Lisää naisen halukkuutta - Voimistaa verenkiertoa ja rentouttaa vaginan aluetta, jolloin luonnollinen kostuminen ja seksuaalinen himo voimistuvat
  • Parantaa yhdynnän laatua - Halun ja kostumisen lisääntyessä yhdynnästä tulee molemmille osapuolille miellyttävämpää ja tyydyttävämpää.

Luonnolliset ainesosat

Feminil on valmistettu luonnollisista ja korkealaatuisista ainesosista. Säännöllisesti käytettynä kapselit nostavat naisen libidoa. Riippuu myös yksilöllisistä tekijöistä, kuten iästä ja aineenvaihdunnasta, miten nopeasti Feminil-kapselit vaikuttavat.

Maca - Maca eli andienkrassi on juurikasvi, jolla on virkistäviä ja hormonitoimintaa sääteleviä vaikutuksia. Se sisältää myös runsaasti proteiineja ja muita ravintoaineita, joilla on suotuisia vaikutuksia naisten seksuaaliterveyteen.

Serenoa Repens - Serenoa Repens eli sahapalmu on afrodisia ominaisuuksia omaava kasvi, joka voi voimistaa seksuaalista halukkuutta.

Ginkgo - Ginkgo-puun uute voimistaa verenkiertoa ja voi auttaa torjumaan väsymystä sekä alakuloa

Piper nigrum - Piper nigrum eli tutummin pippuri on köynnös, josta tehty uute voi voimistaa naisen libidoa. Se myös tehostaa muiden Feminil-ainesosien imeytymistä.

Miten käytän Feminiliä?

Jokainen kapseli sisältää 30 suun kautta otettavaa kapselia. Ota yksi kapseli päivässä vesilasillisen kanssa, aamulla tai illalla. Älä ylitä suositeltua päiväannosta.

Suositellun päiväannoksen ylittäminen voi heikentää vaikuttavien ainesosien imeytymistä.

Ota yksi kapseli päivässä, aamulla tai illalla.

Käytä pitkäkestoisesti parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi.

Käyttösuosituksia

On suositeltavaa yhdistää Feminil-kapselien käyttö Feminil Instant-voiteen käyttöön, jolloin voit voimistaa seksuaalista halua ja kiihottumista välittömästi.

Jos sinulla on muita terveysongelmia, allergioita, sydänsairaus, diabetes tai käytät mielialalääkitystä, keskustele lääkärisi kanssa ennen Feminil-kapselien käyttöä.

Valmistetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille.

Feminil soveltuu vain yli 18-vuotiaille naisille.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(26)
4 Tähteä
(6)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

91.43% pohjautuen 34 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Sopii hyvin myös miehille. Paremmin toimii kuin miesten vastaavat tuotteet.

S Seppo L
Verified Purchase

Toimii hyvin

M Marja
Verified Purchase

Lisää seksihalua huomattavasti, seksi on tuntunut intohimoisemmalta kuin koskaan

T Teija
Verified Purchase

Poikaystävä osti lahjaksi ja nyt ollaan nautittu jatkuvasta seksistä! Kiitos shytobuy

V Vera
Verified Purchase

Tietäispä useammat naiset tästä tuotteesta! Tää on itsellä tuonut halut takaisin ja lisännyt nautintoa niin paljon!

T Tanja
Verified Purchase

Lisäsi itsellä jotenkin kiihottumisen määrää ja orgasmi tuntua paremmalta

S Saana
Verified Purchase

bonjour, je suis content de ce produit et il correspond à mes attentes

j jean-claude D
Verified Purchase

J'utilise le feminil pour booster ma vie de couple et ça marche bien !!!

M Marina
Verified Purchase

J'en donne à ma femme et ça lui donne plus envie

J José
Verified Purchase

Bon produit, un des seuls du marché qui marche vraiment.

J Jeanne

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä