• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Fat Binder

1000mg kpl | Luonnollinen rasvaa sitova tuotelisä
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

WeightWorld Fat Binder-rasvansitojakapselit on kehitetty tehostamaan laihduttamista ehkäisemällä rasvan imeytymistä elimistöön. Nämä rasvansitojakapselit imevät itseensä moninkertaisesti painonsa verran rasvaa, mutta eivät kuitenkaan heikennä terveellisten vitamiinien ja hivenaineiden imeytymistä. Fat Binder on laihdutusvalmiste, joka nopeuttaa painonhallintaa. Kaksi Fat Binder-kapselia sitoo itseensä jopa 60 grammaa rasvaa! Voimakkaan vaikutuksensa ansiosta tämä CE-merkitty lääkintälaite voi auttaa laihtumaan nopeammin.

 • Vain 2 rasvansitojakapselin annos imee itseensä jopa 60 grammaa rasvaa eli 540 kilokaloria
 • Auttaa tehostamaan laihdutusta
 • CE-merkitty lääkintälaite on saatavilla ilman reseptiä
 • Hyödyntää patentoitua Lipomyl Chitosan-nimistä ainesosaa, joka tehoaa voimakkaasti
 • Valmistettu Iso-Britanniassa GMP-standardien mukaan
 • Rasvansitojakapselit soveltuvat myös vegaaniseen ruokavalioon

WeightWorld Fat Binder-rasvansitojakapselien salaisuus on Chitosan-niminen vaikuttava ainesosa. Kasvipohjainen Chitosan imee itseensä tehokkaasti rasvaa ja ehkäisee siten sen kertymisen elimistöön. Kun tarvitset lisäpotkua laihdutukseen, nämä rasvan imeytymistä ehkäisevät kapselit voivat olla juuri sitä mitä etsit!

 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • GMP
 • Vegetaarinen

Mikä on rasvansitoja ja miten se toimii?

Rasvansitoja toimii hillitsemällä ravinnosta saadun rasvan imeytymistä elimistöön. Näin syötyjen kokonaiskalorien määrä jää pienemmäksi, eikä ylipainoa kerry niin helposti. WeightWorld Fat Binder-kapselien vaikutus perustuu siihen, että niiden sisältämä Chitosan sitoo syödyn ruoan sisältämää rasvaa kimpaleeksi, joka on liian suuri ruoansulatusjärjestelmän käsiteltäväksi. Näin se kulkee suoliston läpi imeytymättä ja poistuu lopulta kehosta luonnollisesti.

1Ota 2 Fat Binder-kapselia

Ota rasvansitojakapselit 15 minuuttia ennen ateriaa

2Ruoan rasva vapautuu elimistöön

Ateriasta saatu rasva siirtyy vatsalaukkuun

3Fat Binder sitoo rasvaa vatsalaukussa

Kapselien sisältämä Chitosan sitoo rasvaa itseensä muodostaen suuren rasvamassan

4Vitamiinit jää normaalisti kehoon

Fat Binder ei heikennä terveellisten rasvaliukoisten vitamiinien imeytymistä

5Rasva kulkeutuu läpi pilkkoutumatta

Rasvamassa on liian suuri elimistön käsiteltäväksi

6Rasvamassa poistuu elimistöstä

Rasva poistuu elimistöstä luonnollisesti ulostamisen yhteydessä

Mikä on WeightWorld Fat Binder?

WeightWorld Fat Binder on turvallinen rasvan imeytymistä ehkäisevä lisäravinne. Se on kehitetty hillitsemään rasvan kertymistä elimistöön ylipainon hoitamiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi. WeightWorld Fat Binder-kapselien avainainesosa on patentoitu Lipomyl Chitosan, joka muodostaa vatsassa geelimäisen, rasvaa ja kolesterolia magneetinomaisesti sitovan aineen. Kun rasvan imeytyminen vähenee, keho ei myöskään saa siitä täysiä kaloreita, minkä ansiosta rasvansitojakapselit ovat tehokas apu laihdutukseen.

Mikä tekee WeightWorld Fat Binderistä ainutlaatuisen?

WeightWorld Fat Binderin huomionarvoisin ainesosa on Lipomyl Chitosan, joka sitoo itseensä moninkertaisesti painonsa verran rasvaan. Chitosan eli kitosaani on kasvipohjainen kuitu, joka muodostaa vatsassa rasvaa sitovan geelimäisen aineen. Greenwichin yliopiston tutkimuksessa on havaittu, että yksi gramma Chitosania voi sitoa jopa 60 grammaa eli 540 kilokaloria rasvaa. EFSA eli Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto on myöntänyt, että 3 gramman päiväannos Chitosania voi auttaa ylläpitämään myös normaalia kolesterolitasoa. Chitosan ei kuitenkaan heikennä rasvaliukoisten vitamiinien imeytymistä, joten kehosi saa silti kaikki tarvitsevat ravintoaineet syömästäsi ruoasta.

WeightWorld Fat Binder on CE-merkitty lääkintälaite, joka on saatavilla ilman reseptiä. Sen vaikuttavan ainesosan tehokkuus on testattu laboratoriokokeessa. Greenwichin yliopistossa tehdyssä kokeessa havaittiin, että vain yksi gramma Lipomyl Chitosania sitoi itseensä 60 grammaa öljyhappoa. Kliiniset tutkimukset vahvistavat, että tämä laihdutusvalmiste voi todella tarjota vastauksen laihduttajille, jotka tarvitsevat lisäapua kilojen karistamiseen.

Turvallinen lisäravinne

WeightWorld Fat Binder on CE-merkitty lääkintälaite, joka on valmistettu luonnollisista ainesosista. Sillä ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Tämä rasvan imeytymistä hillitsevä laihdutusvalmiste on valmistettu Britanniassa korkeiden laatustandardien mukaan. Sen vaikuttava ainesosa Chitosan on kasvipohjainen, luonnonmukainen kuitu. WeightWorld-rasvansitojakapselit eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia, gluteenia tai jodia, joten ne soveltuvat myös erityisruokavalioihin. Lisätietoa saat tuoteselosteesta.

Miten käytän WeightWorld Fat Binder-kapseleita?

Rasvansitojakapselit ovat erittäin helppokäyttöisiä. Ota kaksi kapselia 15 minuuttia ennen pääaterioita, kolmesti päivässä, vesilasillisen kera. Tämä ehkäisee ravinnosta saadun rasvan imeytymistä aterioiden jälkeen. Fat Binder-laihdutusvalmiste on suunniteltu käytettäväksi korkeintaan 4 viikon ajanjaksolla.

Laihdutusvalmisteen teho ei voimistu, vaikka ylittäisit suositellun 6 kapselin päiväannoksen. Rasvansitojakapselit on suunniteltu tukemaan terveellistä, painoa vähentävää ruokavaliota ihmisillä, joiden painoindeksi on vähintään 26.

Kenelle tuote on tarkoitettu?

WeightWorld Fat Binder soveltuu kaikille yli 18-vuotiaille, joiden painoindeksi on vähintään 26. Se on suunniteltu osaksi terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Rasvansitojakapselit soveltuvat laihduttajille, jotka haluavat ottaa askelia kohti terveellisempiä elämäntapoja mutta tarvitsevat hieman lisätukea.

Rasvansitojakapseleiden lopputulokset riippuvat ihmisestä ja monista tekijöistä, kuten aloituspainosta ja ruokavaliosta. WeightWorld Fat Binder ei ole ihmelääke vaan yksi työkalu muiden joukossa - se on suunniteltu käytettäväksi osana terveellistä elämäntapaa. Rasvansyöjäkapselien syöminen ei tarkoita, että voisit ylensyödä rasvaista ruokaa ja silti laihtua. Pyri syömään terveellisemmin ja liikkumaan säännöllisemmin samalla, kun käytät rasvansitojakapseleita, niin voit nauttia tehokkaimmista mahdollisista lopputuloksista ja hoikistuneesta olemuksesta.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 5

100% pohjautuen 2 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Näillä pääsi kyllä nopeasti kesäkuntoon, paino tippui ennen näitä noin -2kg kuussa, mutta kun aloitin nämä tipahti -5kg alle kuukaudessa. Suosittelen lämpimästi

  J Janne small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tuntuu toimivan! Estää rasvan sitoutumisen, joten saa olla myös tarkkaan ettei syö kovin rasvaista ruokaa.

  J Janina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.