Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Faktoja peniksen pidentäjistä

Viime vuosien lääketieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että miehet voivat saavuttaa jopa 30% suuremman koon peniksen pidentäjien avulla yli 3-6 kuukauden johdonmukaisella käytöllä. Mihin nämä tutkimustulokset perustuvat?

Miten Peniksen Vetolaitteet toimivat?

Peniksen vetolaitteet toimivat hyvin yksinkertaisella periaatteella. Ne tuottavat suhteellisen alhaisen venytyskireyden (usein 1,2 - 2,5 kg) penikseen. Tämä puolestaan kannustaa kahteen fysiologiseen prosessiin, jotka molemmat stimuloivat pysyvää peniksen kasvua:

Peniksen venyttäminen

Peniksen vetolaitteet auttavat venyttämään nivelsiteitä peniksen juuressa. Tämä mahdollistaa sen, että peniksen runkoa on vedettävissä enemmän esille. Tämä on tärkeä osa pidennysprosessia, sillä venyttämällä nivelsiteitä, se osa peniksestä (noin 10 - 15 cm), joka on kätkettynä vartalon sisään, voi vähitellen tulla enemmän näkyviin.

Jos et usko, kuinka paljon penistä on piilotettuna kehon sisällä, paina sormellasi peniksen juuren alta ja voit helposti tuntea piilossa olevan peniksen. Itse asiassa peniksen pidennysleikkaus edellyttää näiden nivelsiteiden leikkaamisen - toimenpiteen, joka toimii paremmin teoriassa kuin käytännössä.

Solujen jakaantuminen

Johdonmukainen peniksen venyttäminen kannustaa myös fysiologiseen prosessiin, joka tunnetaan nimellä hyperplasia. Tässä prosessissa kudosten solut moninkertaistuvat fyysisen rasituksen vasteena. Hyperplasia esiintyy kudosten pyrkiessä kompensoimaan sille asetettua ylimääräistä stressiä.

Olemme kaikki tietoisia siitä, miten lihasten harjoittelu hyödyntää hyperplasian prosessia lisäten lihasmassaa. Hyperplasia ei kuitenkaan rajoitu vain lihasmassan kasvuun, vaan kaikki kudostyypit ovat yhtä alttiita prosessille, jopa luut. Penis ei kutienkaan sisällä luuta, mikä tekee siitä herkemmän positiiviseen kasvuprosessiin.

Lääketieteelliset testit

Kuten edellä mainittiin peniksen pidentäjistä on tehty paljon tutkimuksia. Alla on kuvailtu tuloksia kahdesta tunnetusta vertailevasta lääketieteellisestä tutkimuksesta. Koska nämä tutkimukset ovat kolmannen osapuolen lääkäreiden tekemiä, voimme olla varmoja, että niiden tulokset ovat sekä puolueettomia että tarkkoja.

Tulokset 12 tunnin päivittäisellä käytöllä

Kliinisen tutkimuksen tulokset osoittavat voimakasta kasvua peniksen koossa käyttämällä peniksen pidentäjää: keskimäärin 29 prosentin kasvua peniksen pituudessa 24 viikon jälkeen. Tähän, alun perin Journal of Sexual Medicinen julkaisemaan, tutkimukseen osallistui 18 miestä, iältään 20-40 vuotta. Tutkimuksen tulokset olivat seuraavanlaiset:

  • 8 viikon kuluttua peniksen pituus kasvoi keskimäärin 13%
  • 16 viikon jälkeen kasvua oli keskimäärin 2,8 cm
  • Tutkimuksen lopussa, 24 viikon jälkeen, pituus oli kasvanut keskimäärin jopa 29%
  • Osallistujien penis kasvoi erektiossa keskimäärin 1,9 mm viikossa - yhteensä 4,56 cm koko hoitojakson aikana
  • Suurin raportoitu kasvu tutkimuksessa oli 40 %

Ainoa huonopuoli näin vaikuttavien tulosten saavuttamiseen oli se, että potilaat käyttivät peniksen vetolaitetta 12 tuntia päivässä. Näiden tutkimustulosten perusteella mies, jolla on tyypillinen 16 cm penis, voi odottaa sen kasvan erektiossa 21 cm pituiseksi.

Tulokset 4 tunnin päivittäisellä käytöllä

Vaikka lääketieteellisesti laadukkaat peniksen pidentäjät on suunniteltu käytettäväksi jopa 12 tuntia päivässä, on ymmärrettävää, jos et halua kuluttaa niin paljon aikaa laitteen kanssa. Onneksi, San Giovanni Battista Hospitalin urologien tutkimus antaa käsityksen siitä, mitä tuloksia voidaan odottaa maltillisemmalla päivittäisellä käytöllä.

Tässä tutkimuksessa 15 miestä käytti peniksen pidentäjää vain 4 tuntia päivässä yli kuuden kuukauden ajan, mikä on vain kolmannes siitä päivittäisestä käyttöajasta verrattuna edelliseen tutkimukseen. Kuusi kuukautta myöhemmin 15 osallistujaa olivat saavuttaneet:

  • Keskimääräinen velton peniksen pituus kasvoi 2,3 cm
  • Keskimääräinen peniksen kasvu erektiossa 1,7 cm

Tutkimuksen laatijoiden mukaan tutkimustulokset osoittivat, että peniksen vetolaite on vähemmän invasiivinen mutta tehokas hoitovaihtoehto niille, jotka etsivät luonnollista vaihtoehtoa peniksen pidentämiseen leikkauksen sijaan.

Pidempi päivittäinen käyttöaika = Nopeammat tulokset

Mitä luultavasti huomasit jälkimmäisestä tutkimuksesta on, että osallistujat saavuttivat noin kolmanneksen siitä lisääntyneestä pituudesta, mitä saavutettiin ensimmäisessä tutkimuksessa. Miksi? Koska he käyttivät laitetta kolmannen siitä ajasta, mitä ensimmäisessä tutkimuksessa.

Tämä havainto on tullut esiin lukuisissa kliinisissä tutkimuksissa: Peniksen pidentäjällä saavutetut tulokset ovat yleensä suoraan verrannollisia siihen, kuinka kauan laitetta päivässä käytetään.

Päivittäinen käyttöaika ei kuitenkaan vaikuta kokonaistulokseen. Voit saavuttaa täsmälleen saman pituuden käyttämällä pidentäjää 8 tuntia päivässä 12 viikon ajan kuin 4 tuntia päivässä 24 viikon ajan. Itse asiassa useimmat tutkimukset ovat osoittaneet, että peniksen vetolaite tuottaa 2,5 cm lisää pituutta jokaista 1000 käyttötuntia kohti.

Parempi kuin leikkaus?

Vuonna 2006 julkaistussa tutkimuksessa raportoitiin, että 42 leikkauksen läpikäyneellä potilaalla penis kasvoi keskimääräinen vain 1,3 cm. Lisäksi tutkimuksessa todettiin, että noin 5 % miehistä saivat lopulta noin 1,3 cm lyhyemmän peniksen kuin ennen. Peniksen lyheneminen on mahdollinen vaara, sillä paranemisen aikana muodostunut joustamaton arpikudos voi vetää penistä takaisin kehon sisään.

Yksi mielenkiintoisimmista havainnoista oli, että parhaat tulokset saavutettiin, kun jotkut motivoituneet potilaat käyttivät peniksen pidentäjää paranemisvaiheessa, tuottaen jopa 3cm peniksen kasvun. Mietittäväksi jääkin, olivatko nämä tulokset leikkauksen vai leikkauksen jälkeisen peniksen pidentäjän tuottamia.

Turvallisuusasiat

Riippumattomat lääketieteelliset tutkimukset eivät raportoineet mitään haitallisia komplikaatioita tai vammoja peniksen pidentäjän käytöstä. On kuitenkin huomioitava, että näissä tutkimuksissa käytettiin lääketieteellisesti kehitettyä peniksen pidentäjää. Niiden anatomisesti oikea muotoilu varmistaa, että niitä voidaan pitää mukavasti pitkiäkin aikoja aiheuttamatta ongelmia. Tällä hetkellä on markkinoilla vain kaksi lääketieteellisesti sertifioitua laitetta: Jes Extender ja Andro-Penis. Molemmat laitteet on suunniteltu turvallisuutta, mukavuutta ja kestävyyttä ajatellen.

Lue myös nämä