Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Fabulous Breasts yhdistelmäpakkaus

Yhdistelmäpakkaus | Rintoja korostava pakkaus

Yhteenveto

Täyteläinen ja kiinteä povi on elinvoimaisen naisvartalon tärkein ja näkyvin osa. Tämä Fabulous Breasts upeat rinnat yhdistelmäpakkaus tarjoaa optimaalisen kahden hoitomuodon yhdistelmän, ja sisältää tehokkaita yrttejä jotka tasapainottavat kehon luontaisia tarpeita. Tämä tehotiimi on askel kohti kiinteämpiä, täyteläisempiä sekä uhkeampia rintoja. Tämän paketin avulla voit sijoittaa tuoteyhdistelmään joka on erityisesti suunniteltu tuomaan sinulle toivomasi poven.

  • Suunniteltu kohentamaan rintojen ulkomuotoa
  • Sopii kaikenikäisille naisille ja kaikkiin elämäntyyleihin
  • Molemmat tuotteet perustuvat tehokkaisiin yrttiainesosiin
  • Voide sisältää allantoiinia sekä E-vitamiinia
  • Tableteista löytyy kohentavaa kalsiumia
  • Kokonaisvaltainen ohjelma

Tämä kahden tuotteen Fabulous Breasts upeat rinnat yhdistelmäpakkaus sisältää yksitoista naisten tarpeisiin ja toiveisiin perustuvaa, huolellisesti valittua harvinaista yrttiä. Korkea määrä terveitä lihaksia tukevaa kalsiumia pitää rinnat kauniisti koholla, ja syväravitsevan sekä tehokkaan allantoiinin avulla kuljet kohti tulevaisuutta jossa voit tuntea itsesi entistä kauniimmaksi ja itsevarmemmaksi.

75.58€ 83.98€ Säästät 8.40€

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Täydellinen naisellisuus

Uhkea ja kurvikas siluetti on nauttinut suosiota aikojen alusta asti. Muinaisten kreikkalaisten palvoma jumalatar Afrodite johti Hollywoodin ihannoimaan Marilyn Monroehen, ja tiimalasivartalo on monien mielestä edelleen naisellisuuden perimmäinen ilmentymä. Monet meistä kuitenkin ajattelevat että luontoäiti olisi voinut antaa lahjojaan hieman reilummalla kädellä! Ulkonäköpaineiden alati kasvaessa lukuisat naiset tuntevat itsensä hieman vajavaisiksi tällä alueella. Vaikka kauneuskirurgia on yleistynyt ja lähes kaikkien nykyaikaisten naisten ulottuvilla, ei se takaa lopputuloksen luonnollisuutta tai välttymistä sivuvaikutuksilta, kuten lehtien sivuilta usein näkyy. Eikö täydellinen lähestymistapa olisikin siis lempeä ja kokonaisvaltainen, sekä helposti sisällytettävissä jokapäiväiseen arkeen?

Tulevaisuuden resepti

Tutkijat etsivät lisääntyvässä määrin vaihtoehtoja liian voimakkaille metodeille, ja usein nämä pehmeämmät lähestymistavat sisältävät luonnollisia ainesosia jotka voidaan kätevästi sisällyttää kapseleihin sekä voiteisiin. Yhä useammat naiset käyttävät kasviestrogeeneja korostamaan kurvejaan luonnollisesti. Terve verenkierto on välttämätön osa kaunista ja kiinteää kehoa. Kosteuttavissa voiteissa katsotaan nyt synteettisten kemikaalien sijaan luonnollisten kasviuutteiden suuntaan. Näistä uutteista on löydetty keratolyyttisiä ominaisuuksia, joka tarkoittaa että ne mahdollistavat solujen kosteuden säilyttämisen, ja näin auttavat ihon uloimpien solujen luonnollista irtoamista. Näiden luonnollisten tekijöiden ansiosta ulottuvillamme on päivittäin uusia ja innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat uudenlaisia mahdollisuuksia saavuttaa täyteläiset ja kiinteät rinnat.

Fabulous Breasts upeat rinnat yhdistelmäpakkaus

Pakkauksen sisältämät tabletit ja voide on erityisesti suunniteltu toimimaan yhdessä sekä kehon sisä- että ulkopuolelta, ja niiden tarkoitus on tarjota sinulle kiinteät ja täyteläiset rinnat. Molemmat tuotteet sisältävät luonnonkasveja jotka on valittu naisten tarpeiden mukaisesti, ja auttavat saavuttamaan uhkean ja kurvikkaan poven ilman kivuliaita, riskialttiita ja kalliita kauneusleikkauksia. Sekä tabletit että voide perustuvat muinaiseen tietoon sisältäen yrttejä joita naiset ovat käyttäneet sukupolvien ajan, ja nyt ne ovat saatavilla kätevässä muodossa. Tämä kaikenkattava sekä kokonaisvaltainen ohjelma on vaivaton, miellyttävä, ja kaikille naisille sopiva.

Fabulous Breasts upeat rinnat yhdistelmäpakkaus luonnolliset ainesosat

Sekä tabletit että voide on pakattu täyteen huolella valittuja kasviainesosia jotka ovat hyödyllisiä naisen keholle. Sukupolvien ajan käytetyt yrtit, jotka ovat kulkeutuneet äidiltä tyttärille, on tarkoin mitattu mukaan täydellisissä mittasuhteissa, jotta nämä tuotteet olisivat mahdollisimman täydellisiä. Tässä muutamia näistä tärkeistä ainesosista:

Tablettien tärkeimmät ainesosat

Fenugreek
Sarviapila
Tunnetaan myös nimellä Methi, tämä ruoanlaitossa käytetty yrtti kasvaa Lähi-idän hiekkaisella maaperällä. Tätä kasvia on käytetty tuhansien vuosien ajan korostamaan povea. Se liitetään erityisesti uhkeaan hedelmällisyyteen. Lue lisää tästä.
Fennel Seed
Fenkolinsiemen
Fenkolia käytetään maailmanlaajuisesti mausteena. Sitä on kautta aikojen pidetty hyödyllisenä naisen keholle, ja sitä on jopa nimitetty “naisten yrtiksi” joka tasapainottaa epäsäännöllisiä rytmejä ja elämänmuutoksia, ja kiinteyttää povea. Lue lisää tästä.
Saw Palmetto
Sahapalmu
Sahapalmu on pienikokoinen palmupuu joka kasvaa trooppisilla rannikkoalueilla. Sen marjoja on perinteisesti käytetty rintojen täyteläisyyden lisäämiseksi, ja marjojen sisältämien fytosterolien onkin sanottu lisäävän rintojen hyvinvointia. Lue lisää tästä.

Voiteen tärkeimmät ainesosat

Allantoin
Allantoiini - PPerinteisistä yrteistä kuten raunioyrtistä ja kamomillasta saatavaa allantoiinia on kutsuttu ihmeaineeksi, ja se onkin useiden voiteiden, seerumeiden sekä puhdistusaineiden ainesosa. Se on tunnettu keratolyytti, joka auttaa soluja säilyttämään kosteutensa ja tukee solujen irtoamista. Lue lisää tästä.
Hops Extract
Humalauute - Humalauutetta pidetään tätä nykyä käytännöllisenä suojelemaan ihoa velttoutumiselta ja raskausarvilta, sekä kiinteyttämään kurveja. Viime aikojen tutkimukset ovat osoittaneet sillä olevan potentiaalisia kasviestrogeenisia yhdisteitä.
Vitamin C
E-vitamiini - Elinvoimainen ja vartaloystävällinen yhdiste, jota käytetään yleisesti ihonhoitotuotteissa. Erityisesti se suojelee soluja oksidatiiviseltä stressiltä. Se tuo elinvoimaa ja suojelee sekä vahvistaa ihoa. Myös viimeaikaiset tutkimukset ovat vahvistaneet E-vitamiinin loistavat hyödyt.

Kaikki ainesosat

Tabletit - Sahapalmu eli Saw Palmetto-marja (Serenoa repens), Kalsium (calcium carbonate), Sarviapilan siemen (Trigonella foenum-graecum), Fenkolinsiemen (Foeniculum vulgare), Kuminansiemen (Cuminum cyminum), täyteaine: E460, paksunnosaine: E466, Karvaskaunokki (Centaurea benedicta), Kiinankarhunputki (Angelica sinensis), Chilipippuri (Capsicum annuum), väriaine: E171, paakkuuntumisenestoaineet: E570, E572, emulgointiaine: E465, kosteudensäilyttäjä: E1518, väriaine: E172, paakkuuntumisenestoaine: E551, happamuudensäätöaine: E553b, pintakäsittelyaine: E903.

Voide - Vesi, Glysiinisoijaöljy, Glyceryylistearaatti, Glyceriini, Setyylialkoholi, Manteliöljy, Ketearyylialkoholi, Allantoiini, Tarhakehäkukkauute, Seteareetti-12, Seteareetti-20, Setyylipalmitaatti, Auringonkukansiemenöljy, Humalankäpy-uute, Parfyymi, Propyleeniglykoli, Retinyylipalmitaatti, Tokoferoli, Tokoferoliasetaatti, Etyyliheksyyliglyseriini, Fenoksietanoli

Yhdistelmäpakkauksen ohjeet

Fabulous Breasts -tabletit ovat yksinkertaiset sekä helpot, ja sopivat arkirutiiniisi vaivattomasti. Ota kolme tablettia päivässä suuren vesilasin kera, mielellään ennen ateriaa ja samaan aikaan joka päivä. Rauhoittava ja kosteuttava Fabulous Breasts -voide on miellyttävä ja olennainen osa jokapäiväistä elämääsi. Levitä ohut kerros voidetta kummankin rinnan koko alueelle aamuin ja illoin, ja hiero voidetta ihoon pyörivin liikkein kunnes se on kokonaan imeytynyt. Suosittelemme, että käytät sekä tabletteja että voidetta vähintään kolmen kuukauden ajan jotta saat niistä maksimitehon, ja lisäksi suosittelemme niiden pitkäaikaista käyttöä.

Suositus

Molemmat näistä tuotteista sisältävät hienoimpia kasviainesosia, eikä kummallakaan ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin testaamaan tuotteet ennen niiden käyttöönottoa: levitä voidetta pienelle ihoalueelle 24 tuntia ennen käyttöönottoa, ja lue molempien tuotteiden ainesosaluettelo yksittäisten allergioiden varalta. Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä varmista kummankin tuotteet yhteensopivuus lääkärisi kanssa. Tuotteita ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(9)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

89.09% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Olen käyttänyt voidetta pidemmän aikaa ja olen huomannut että rintani ovat kiinteytyneet. Olen todella tyytyväinen tuotteeseen, ja päätin kokeilla olisiko kapseleilla positiivinen vaikutus. Tilaus sujui nopeasti verkkokaupasta.

J Janina
Verified Purchase

Kuuden kuukauden käytön jälkeen voin todella suositella tätä tuotetta. Geeli on ihanan sileää ja vaikuttaa kivasti. Tosi tyytyväinen!

K Katri
Verified Purchase

Olen tyytyväinen.

V V
Verified Purchase

Kiitoksia! Mainio tuote

S Sofia
Verified Purchase

Toivon, että nämä auttaa!

A Annikki
Verified Purchase

Vau, mikä tuote ja mikä teho! Jatkoon!

N N
Verified Purchase

Iso peukku, huipputuote.

V V
Verified Purchase

Hyvät tabletit.

K Kaija
Verified Purchase

Tuun ostamaan jatkossakin.

A Anneli
Verified Purchase

Kiitos, kokeilen. Katsotaan, saanko rinnat kuntoon.

R Raija

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä