Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Eye Health

60 kpl | Silmä & Näkö Ravintolisä

Yhteenveto

Silmät ovat muutakin kuin ulkonäkömme olennainen osa - ne ovat ikkunamme ympäröivän maailman tarkkailua varten! Ei siis ole mikään yllätys, että silmien terveys on tärkeä asia, ja että näön heikkeneminen aiheuttaa huolenaihetta monille. Maxmedixin valmistamat Eye Health -tabletit tarjoavat silmien hyvinvointia tukevan ravintolisän avuksesi.

 • Silmien terveyden tueksi
 • Tehokas mineraali- & vitamiinisekoitus
 • Ainutlaatuiset kasviyhdisteet
 • Sinkki & Riboflaviini normaalia näköä varten
 • Samettikukka, mustikka & Greipinsiemenuute
 • Vain kaksi tablettia päivässä
 • Asiantunteva resepti
 • Miehet & Naiset
 • Korkea vahvuus
 • Osta 1 24.99€
 • Osta 2 44.98€ 49.98€ Säästät 10%
 • Osta 3 59.97€ 74.97€ Säästät 20%
  • Ilmainen toimitus

Maxmedixin Eye Health

Maxmedixillä tiedetään kuinka tärkeää silmien terveys on, ja kuinka vuotavat tai kuivat silmät voivat hankaloittaa jokapäiväistä elämää. Tämän vuoksi he päättivät luoda uuden tuotteen loistavien ravintolisiensä valikoimaan. He valitsivat suurella huolella ja tarkkuudella seitsemän erinomaista yhdistettä, joihin sisältyy kasviainesosia, vitamiineja sekä mineraaleja. Eye Health -tabletit tukevat silmiesi hyvinvointia päivästä päivään.

Luteiini
Luteiini
Tämä samettikukasta saatu kemiallinen uute on täysin luonnollinen karotenoidi, jota löytyy myös ihmisten silmistä, ihosta, verestä sekä aivoista. Sen hyödyllisistä vaikutuksista silmien terveydelle on puhuttu maailmanlaajuisesti jo pitkään. Lue lisätietoja täältä.
Alfalipoiinihappo
Alfalipoiinihappo
Tätä erinomaisen tehokasta yhdistettä löytyy ihmiskehosta luonnollisesti, ja se on lukuisten ravintolisien tärkeä ainesosa. Alfalipoiinihappoa käytetään sen ympäristön aiheuttamilta stressitekijöiltä suojaavan vaikutuksen vuoksi, ja sen tutkimiseen on perehdytty perinpohjaisesti.
Mustikka
Mustikka
Herkullisen makuinen mustikka tunnetaan myös sen kehoa hyödyttävien ominaisuuksien ansiosta. Se sisältää runsaasti antosyanidiiniä, jonka tiedetään helpottavan silmien väsymistä. Mustikkaa on tutkittu tämän ominaisuuden vuoksi. Voit lukea lisää täältä.
Greipinsiemen
Greipinsiemen
Vaikka mieleen saattaa ensimmäiseksi putkahtaa tämän hedelmän maku, tunnetaan greippi virkistävien ominaisuuksiensa takia myös nimellä ‘Elämän puu’. Se sisältää vahvaa polyfenolia, ja greipinsiemenuute yhdistetään usein verenkierron sekä verisuonten terveyteen.
Kalaöljyjauhe
Kalaöljyjauhe
Ajatus tämän runsaasti Omega-3 sisältävän aineosan nielemisestä sen alkuperäisessä muodossa saattaa saada monen nenän nyrpistymään, mutta tästä huolimatta kalaöljy on ihmiskeholle erittäin terveellistä! Yksi sen lukuisista hyödyistä on silmien kuivuuden helpottaminen. Lue lisää täältä.
Riboflaviini
Riboflaviini
Tämä elinvoimaa pursuava ainesosa tunnetaan myös nimellä B2-vitamiini, ja se sisältää lähes uskomattomalta kuulostavan määrän koko kehon, ja erityisesti silmien hyvinvointia edistäviä ominaisuuksia. Se ylläpitää normaalia näköä sekä normaaleja limakalvoja, suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä, ja vähentää väsymyksen sekä uupumuksen tunnetta.
Sinkki
Sinkki
Sinkki on kehollemme olennainen mineraali, ja ylläpitää normaalia näköä. Lisäksi sen tiedetään suojelevan oksidatiiviselta stressiltä sekä tukevan immuunijärjestelmää ja kognitiivisia toimintoja.

Ainesosat

Täyttöaineet (Mikrokiteinen selluloosa, Dikalsiumfosfaatti), Luteiini, Alfalipoiinihappo, Mustikkauute, Greipinsiemenuute, Omega 3 (Kala), Riboflaviini (B2-vitamiini), Sinkkisitraatti, Lasitusaineet (Hypromelloosi, Glyseriini, Hydroksipropyyliselluloosa, Talkki, Titaanidioksidi, Miglyol (Keskipitkän ketjun triglyseridi), Paakkuuntumisenestoaine (Magnesiumstearaatti), Väriaine (Brilliant Blue E133).

Eye Health - käyttöohje

Tämä ravintolisä tarjoaa loistavan lisän jokapäiväiseen rutiiniisi. Ota kaksi tablettia suuren vesilasin kera ennen ateriaa, joko samalla kertaa tai eri aikoina. Suosittelemme ottamaan tabletit samaan aikaan joka päivä. Tuotetta kannattaa käyttää pitkäkestoisesti. Jokainen pullo sisältää 60 tablettia, eli 30 päiväannoksen verran.

Suositus

Vaikka jokainen Maxmedixin valmistama tuote on luotu panostamalla laatuun sekä asiakkaiden tyytyväisyyteen, kannattaa muistaa muutama asia. Ota Eye Health -ravintolisä osaksi terveellistä ja monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei ole tarkoitettu ratkaisemaan mitään olemassa olevaa silmän ongelmatilaa tai sairautta. Jos käytät lääkitystä tai olet lääkärin valvonnan alaisena, tai jos olet raskaana tai imetät, varmista tuotteen sopivuus sinulle lääkärin kanssa ennen sen käyttöönottoa.

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(9)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

74.55% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Pidän kapseleista koska ne ovat helposti nieltäviä.

J Jenna
Verified Purchase

Silmäni eivät väsy yhtä nopeasti kuin ennen

H Henry
Verified Purchase

Minulla on usein kuivat silmät, mutta tämä on auttanut vaivaan.

T Tiril
Verified Purchase

Silmät tuntuvat pirteämmiltä

S Susan
Verified Purchase

Iso kiitos.

R Raija
Verified Purchase

Mainio tuote silmille. Tulen tilaamaan lisää heti kun nää loppuu.

M Maarit
Verified Purchase

Mainiot tabletit.

L L
Verified Purchase

Hyvä voide. Tulen tilaamaan lisää heti kun nää loppuu.

V V
Verified Purchase

Hyvä voide. Tulen tilaamaan lisää heti kun nää loppuu.

S Saana
Verified Purchase

Tehokkaat tabletit, kiitos

L L

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä