Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Eturauhasen hyvinvointi

Miehen lantion alueella sijaitseva eturauhanen on monelle samaan aikaan sekä tärkeä, että huolta aiheuttava asia. Ikääntymisen myötä eturauhanen voi tuottaa ongelmia, sillä vuosien karttuessa se alkaa monesti suurentua, mikä voi aiheuttaa monenlaista huolenaihetta tai vaivaa. Eturauhasen terveydestä on kuitenkin vaikea saada täsmällistä tietoa ilman eturahausen tunnustelua terveysalan ammattilaisen toimesta.

Eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu on hyvin yleinen vaiva, jonka hoitamatta jättäminen saattaa johtaa vakavampiin terveydellisiin ongelmiin. Mikäli epäilet kärsiväsi eturauhasen vaivoista kannattaa lääkäriin ottaa yhteyttä heti eikä huomenna. Tätä nykyä tarjolla on myös runsaasti eri tyyppisiä hoitokeinoja, jotka voivat estää oireiden kehittymistä pidemmälle. Moni vannoo luontaistuotteiden nimeen, sillä ne saattavat tukea kehon normaalia hyvinvointia. Lisäksi ne sopivat kenelle tahansa, ja erityisesti keski-ikää lähestyville miehille.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Eturauhanen on oleellinen osa miehen kehoa, iän myötä eturauhanen alkaa suurentua usealla miehellä ja se voi aiheuttaa monenlaista murhetta. Eturauhasen terveydestä on kuitenkin vaikea saada täsmällistä tietoa, ja se vaatii usein eturahausen tunnustelua. Eturauhanen sijaitsee lantion alueella ja moni mies haluaisi ylläpitää tämän miehisen alueen terveyttä. Tähän onkin tarjolla monenlaisia tuotteita, luontaistuotteet voivat tukea normaalia kehon toimintaa. Ne sopivat kaikenikäisille miehille, erityisesti niille jotka alkavat lähestyä keski-ikää.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.