ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Eroon tummista silmänalusista luonnollisesti

Kärsitkö tummista silmänalusista? Vaikuttavatko ne itsetuntoosi tai masentavat sinua? Oletko ihmetellyt, miksi sinulla edes on niitä? Tummiin silmänalusiin on olemassa monia syitä. Suurimmat niistä ovat unen puute, stressi ja liiallinen kofeiini. Kaupoissa on saatavilla monia erilaisia tuotteita, jotka lupaavat tummien silmänalusten katoavan yhdessä yössä. Mutta eikö olisikin ihanaa voida hoitaa kauneuttasi luonnollisilla aineksilla?

Listasimme luonnollisia aineita, jotka ovat ihanteellisia ravitsemaan ihoa. Nämä luontaiset tuotteet auttavat sinua pääsemään eroon tummista silmänalusista. Parhaat tulokset saat käyttämällä näitä hoitokeinoja säännöllisesti ja noudattamalla terveellisiä elämäntapoja.

Raaka peruna

Peruna koostuu luonnollisista valkaisuaineista, jotka auttavat vaalentamaan tummia renkaita ja poistamaan turvotusta silmien ympärillä. Mitä sinun tulee tehdä on ottaa kaksi kylmää perunaa ja puristaa ne mehuksi. Voit leikata ne paloiksi, sekoittaa ja siivilöidä. Ota pumpulituppo ja kasta se saamaasi mehuun. Purista pumpulia sormilla ja levitä tummiin silmänalusiin. Varmista, että mehu kattaa koko alueen. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhtele pois viileällä vedellä. Tämän jälkeen sinun tulee levittää silmänympärysvoidetta, esimerkiksi Skin Doctors EyeTuck, alueelle. Toista tämä toimenpide joka päivä kunnes olet saavuttanut tuloksia. Jos koet tämän hoidon liikaa aikaa vievänä, voit ottaa pari paksua perunaviipaletta ja asettaa ne silmien alle vaikuttamaan.

Kurkku

Kurkku sisältää ihoa vaalentavia aineita ja toimii parhaiten adstringoivana. Kurkku on erittäin tehokas hoitamaan tummia silmänalusia ja voit todella luottaa siihen tässä tarkoituksessa. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi ja aseta ne jääkaappiin puoleksi tunniksi. Tämän jälkeen aseta viipaleet hoidettavalle alueelle vähintään 10 minuutiksi. Pese pois vedellä. Tämä ei ainoastaan poista tummia silmänalusia vaan myös rentouttaa silmiä.

Voit myös ottaa pienen kulhon kurkkumehua ja kastaa siihen kaksi vanulappua. Aseta nämä silmiesi päälle ja annan vaikuttaa 15 minuuttia, jonka jälkeen huuhtele puhtaalla vedellä. Toista joka päivä, kunnes näet tuloksia.

Ruusuvesi

Näin saat tummat silmänaluset pois ruusuvedellä. Ruusuvedellä on uskomattomia ihoa hoitavia ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet auttavat eroon tummasta silmänympärysihosta nopeasti. Kasta kaksi pumpulituppoa ruusuvedellä ja liota niitä muutama minuutti. Tämän jälkeen aseta ne silmäluomillesi. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Toista toimenpide kahdesti päivässä muutaman viikon ajan, ja pääset eroon tummista silmänalusista.

Manteliöljy

Yksi hyödyllisimmistä luonnollisista ainesosista silmän ympärystön herkälle iholle on manteliöljy. Käyttämällä manteliöljyä säännöllisesti iho silmien ympärillä vaalenee varmasti. Aseta pari tippaa manteliöljyä sormiisi ja hiero hellävaraisesti silmien ympärille. Sinun tulee toistaa tämä toimenpide joka ilta ennen nukkumaanmenoa, kunnes tummuus katoaa kokonaan.

Tomaatti

Tomaatti on myös erinomainen ihoa vaalentava aines kiitos sen tiettyjen ominaisuuksien, jotka auttavat kirkastaan silmien ihoa. Ota yksi teelusikka tomaattimehua ja sekoita se yhteen teelusikalliseen sitruunamehua. Levitä tätä seosta varovasti hoidettavalle alueelle. Anna sen vaikuttaa vähintään 10 minuuttia. Huuhtele varovasti kylmällä vedellä. Toista toimenpide kahdesti päivässä kunnes huomaat tummuuden vähenevän.

Kylmä vesi

Kylmä vesi toimii todella hyvin supistamaan verisuonia silmien alla. Tämä auttaa vähentämään tummia silmänalusia ja silmäpusseja. Ota pehmeä liina ja liota sitä kylmässä vedessä muutaman minuutin ajan. Voit myös käyttää kylmää maitoa veden tilalla. Aseta liina suoraan silmien päälle ja anna vaikuttaa 5-7 minuuttia. Voit myös kääriä jääkuutioita pyyhkeeseen ja asettaa se silmäluomiisi. Toista 3-4 kertaa joka päivä muutaman viikon ajan.

Sitruunamehu

Aivan kuten perunassa, myös sitruunamehussa on valkaisevia ominaisuuksia. C-vitamiini auttaa poistamaan tummuutta silmien ympärillä. Voit asettaa sitruunan mehuun kastetut pumpulitupot hoidettavalle alueelle. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja pese pois normaalilla vedellä. Toista, kunnes näet tuloksia.

Mintun lehdet

Sen lisäksi että ne poistavat tummia silmärenkaita, mintun lehdet tuovat myös viilentävän vaikutuksen silmien iholle. Tämä on luonnollinen hoitotuote, joka rauhoittaa ja raikastaa silmiäsi. Ota 5-6 mintun lehteä ja murskaa ne. Levitä nämä lehdet silmien ympärille ja jätä 10 minuutiksi. Sinun tulee olla erittäin hellävarainen, sillä silmien iho on hyvin herkkä.

Omena

Omena koostuu parkkihapoista, jotka auttavat vaalentamaan ihon sävyä. B- ja C-vitamiinit sekä kalium toimivat suurena tukena ravitsemaan herkkää ihoa silmien ympärillä. Sinun tulee ottaa kypsä omena ja leikata se suuriksi viipaleiksi. Aseta viipaleet silmien alle ja jätä puoleksi tunniksi. Pese iho tämän jälkeen kylmällä vedellä ja levitä silmänympärysvoidetta. Voit myös tehdä keitetystä vihreästä omenasta tahnaa ja levittää silmien alle. Jätä noin puoleksi tunniksi ja huuhtele haalealla vedellä.

Kamomillatee-pussit

Liota muutama kamomillatee-pussi kuumaan veteen ja huuhtele pussit tämän jälkeen kylmällä vedellä. Aseta pussit silmien päälle. Anna vaikuttaa 20 minuuttia ja pese alue puhtaalla vedellä. Tämä on erittäin tehokas tapa päästä eroon tummista silmänalusista.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa