ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Eroon tummista silmänalusista 5 helpon vinkin avulla (todistetusti toimivat vinkit)

Silmiä ympäröivä iho on erittäin herkkää, ja saattaa helposti näyttää tummentuneelta, tyhjältä ja ontolta. Muun muassa ikääntyminen, unen puute ja nestehukka ovat yleisiä syitä siihen, miksi silmienympärys näyttää ontolta. Jos tahdot päästä eroon tummista silmänalusista, lue tähän kokoamamme 5 vinkkiä, ja huolehdi silmiesi terveydestä.

 1. Nuku tarpeeksi

  enough-sleep

  Yksi erittäin yleinen syy onttojen silmänympärysten taustalla on unen puute. On siis itsestäänselvää, että tarpeeksi pitkistä yöunista huolehtiminen on ainoa tapa ratkaista pulma! Suositeltu yöunen pituus aikuiselle on keskimäärin 7-9 tuntia, mutta voi vaihdella yksilöllisesti, joten muista kuunnella kehoasi.

  Jos et saa tarpeeksi unta, saatat joutua kärsimään tummista silmänalusista sekä onton näköisistä silmänympäryksistä - riittävä uni puolestaan saa silmäsi säihkymään nuorekkaampina, joten asiasta huolehtiminen todellakin kannattaa!

 2. Hanki laadukas silmänympärysvoide

  eye-cream

  Kellon rattaita ei saa siirrettyä taaksepäin, mutta ikääntymisen näkyviä vaikutuksia voi hidastaa parhaansa mukaan, jotta rypyt ja roikkuvat silmäluomet pysyisivät aisoissa! Laadukas silmänympärysvoide auttaa hoitamaan herkkää silmänympärysihoa, ja hyvin kosteutettu iho voi näyttää kimmoisammalta. Ryppyjen ilmestymistä voivat auttaa ehkäisemään ainesosat kuten kollageeni, hyaluronihappo ja C-vitamiini. Jos voiteen käyttö ei kuitenkaan houkuttele, on tarjolla myös muita vaihtoehtoja; miksi et kokeilisi ihoa rauhoittavaa jaderullausta tai luonnollista ravintolisää silmille?

 3. Käytä aurinkosuojaa

  sun-cream

  Vaikka aurinko ei paistaisi täydeltä laidalta, kannattaa auringonsuojavoidetta käyttää joka ikinen kerta kun astut ovesta ulos! Tämä on tärkeää hyvinvointisi kannalta, sillä aurinkovoide suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä. Yksi UV-säteilyn haitallisista vaikutuksista on ihon ennenaikainen ikääntyminen, jolloin myös silmänympärykset vaikuttavat tyhjentyneemmiltä. Estä näitä vaikutuksia joko auringonsuojavoiteen tai SPF-kertoimen sisältävän kosteusvoiteen avulla.

 4. Juo paljon vettä

  drink-water

  Nestehukka on onttojen silmänympärysten yleinen aiheuttaja. Jos tahdot hoitaa tyhjän näköisiä silmänympäryksiä luonnollisin menetelmin, runsas veden juonti päivän aikana on yksi parhaimmista keinoista.

  Voit lisätä veden määrää kehossa monin eri tavoin, ja lukuisien vesilasien lisäksi kannattaa pitää mielessä myös muut tavat nestehukan ehkäisyyn. Monet ruoka-aineet, ja erityisesti tuoreet hedelmät sekä vihannekset, sisältävät runsaasti vettä. Myös mehuista, ja jopa teestä ja kahvista voi saada kehoon vettä, mutta näiden ei tulisi olla nesteytyksessä ykkössijalla!

 5. Valitse oikeat tuotteet silmämeikkiä varten

  eye-make-up

  Koska silmänympärysihon kosteuttaminen sekä auringolta suojassa pitäminen ovat avainasemassa, kannattaa silmien meikkaukseen käytettävät tuotteet valita huolella. Kuten jo todettua SPF-kertoimella varustetut kosteus- ja peitevoiteet ovat hyvä valinta, ja kaikkia silmänympärystä kuivattavia tuotteita kannattaa luonnollisesti vältellä. Kuiva silmänympärysiho pahentaa ongelmaa entisestään, sillä se tuo rypyt näyttävämmin esiin, ja saa silmänaluset näyttämään ontoilta sekä väsyneiltä.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa