ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Eroon raskausarvista laihtumisen jälkeen

Tulosten ihaileminen rankan treenijakson ja tiukan ruokavalioremontin jälkeen on ihanaa! Onnistunut painonpudotus saattaa kuitenkin aiheuttaa ihon venymäarpia, eli raskausarpia. Jos olet laihtunut huomattavasti, ja ihmettelet nyt miten raskausarvet saa pois, kannattaa sinun lukea nämä 5 vinkkiä joiden avulla saat raskausarvet piiloon:

 1. Huolehdi nesteytyksestä

  Runsas veden juonti on helpoin ja samalla tehokkain keino päästä eroon raskausarvista. Venymäarpi muodostuu kudosten varastoidessa rasvaa ja ihon venyessä, joten paras keino saada raskausarvet pois onkin ehkäistä niitä sisältäpäin.

  Hyvä nestetasapaino tekee ihosta vastustuskykyisemmän. Kun juot vähintään 8 - 10 lasillista vettä joka päivä, muuttuvat raskausarvet ajan myötä huomaamattomammiksi.

 2. Käytä Omegaöljyä

  Omegaöljy on moneen tarkoitukseen sopiva öljy, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti, ja auttaa silloin, kun ongelmana ovat arvet ja raskausarvet. Omegaöljy ei tunnu rasvaiselta, ja se imeytyy ihoon helposti.

  Parhaiden tulosten saamiseksi etsi käsiisi koostumus, joka sisältää bioaktiivista Sacha Inchi -siementä. Näin voit olla varma siitä, että saat kaikki Omega 3-, 6-, ja 9 -rasvahappojen hyödyt ihon ravitsemiseen sekä hoitoon - ja vain yhden tuotteen avulla!

 3. Hiero ihoa

  Sen sijaan, että peittäisit laihtumisen aiheuttamat raskausarvet voidekerroksella, kannattaa sinun hieroa ihoa rauhoittavan kosteusvoiteen kera. Tämä lisää verenkiertoa ihoalueella, ja kohdistuu juuri sinne missä raskausarvet ovat parantaen ihon kimmoisuutta. Voit käyttää kasvipohjaista seerumia, jonka ihoa hellivät vitamiinit tukevat luonnollista kollageenin tuotantoa.

 4. Kokeile tooppisia tuotteita

  Markkinoilta löytyy useita tooppisia tuotteita, jotka auttavat pääsemään eroon raskausarvista. Nämä tuotteet on suunniteltu tarjoamaan intensiivistä terapiaa laihdutuksen aiheuttamille raskausarville.

  Tooppisten tuotteiden raaka-aineiden joukosta kannattaa etsiä ainakin rypäleensiemenuutetta, sitruunaruohoöljyä, risiiniöljyä, tokoferyliasetaattia, ruusunmarjauutetta, kamomillaa, laventelia ja aloe veraa.

 5. Käytä Dermarolleria

  Dermaroller eli mikroneulausrulla on ihon mikroneulausta varten kehitetty työkalu, jonka neulat on valmistettu ihoystävällisestä titaanista. Mikroneulaus auttaa ihoa uudistumaan, ja samalla käyttämiesi tuotteiden aktiiviset ainesosat pääsevät helpommin imeytymään syvälle ihoon.

  Dermarollerin säännöllinen käyttö on hyvä keino saada arvet sekä raskausarvet pois, ja sen avulla on saatu näkyviä, toisinaan lähes uskomattomia tuloksia.

Jos et tahdo eroon raskausarvista synteettisten ja kemikaaleja sisältävien tuotteiden avulla, voit valita käyttöösi täysin turvallisia ja luonnollisia kosteusvoiteita tai geelejä, joiden avulla saat raskausarvet häivytettyä.

Jaa