ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Näin pääset kaksoisleuasta eroon nopeasti

Kuinka päästä pikaisesti eroon kaksoisleuasta?

Kaksoisleuka on yleinen vaiva, josta aiheutuu monenlaista harmia. Se voi madaltaa itseluottamustasi tai johtaa epäonnistuneiden valokuvien kautta kamerakammoon. Monet etsivätkin kuumeisesti ratkaisua, jonka avulla välttää tai poistaa ikävä “kaksoisleuka-look”. Kokosimme listan keinoista, joiden avulla kaksoisleuan syntymistä voi ehkäistä tai siitä voi pyrkiä tehokkaasti eroon. Listallemme pääsi neljä kotikäyttöön sopivaa harjoitusta ja kolme muuta kotikonstita, joiden avulla voit vähentää rasvaa poskien, kaulan ja leuan alueelta.

Kaksoisleuan syntysyitä

Kaksoisleuka on yksi yleisimmistä ihmisten päivittäin kohtaamista iho- tai paino-ongelmista. Kuten monien muidenkin terveyspulmien kohdalla, meillä on taipumusta sivuuttaa tietyt kaksoisleuan syntyyn vaikuttavat tekijät joko epähuomiossa tai tietoisesti. Näitä tekijöitä ovat muun muassa

Painonnousu voi tulla yllätyksenä
Painonnousu

Yksi pääsyyllisistä kaksoisleuan synnyssä. Ylipaino johtaa kasvojen, kaulan ja leuan alueen rasvakudoksen lisääntymiseen, mikä voi johtaa rasvan kerääntymiseen leuan alle. Kaksoisleuan ilmaantuminen johtuukin usein nimenomaan tämän tyyppisestä rasvakertymästä. Huolehtiessasi painostasi ja tasapainoisista elämäntavoista pidät siis huolta myös siitä, että kaksoisleuka pysyy poissa.

Nopea laihtuminen voi aiheuttaa roikkuvaa nahkaa
Nopea laihtuminen

Liian nopea painonpudotus ei yleensä ole suositeltavaa, koska se ei ole terveellistä eikä johda hyviin tuloksiin. Dramaattinen laihtuminen johtaa ihon löystymiseen ja roikkumiseen. Tämä johtuu siitä, ettei keholla ollut tarpeeksi aikaa reagoida. Kun kadonneen rasvan tilalle ei tule uutta, ihon alle jää ikään kuin tyhjää tilaa. Ihon alle ei luonnollisestikaan voi jäädä tyhjiötä, ja siksi iho poimuttuu ja roikkuu. Kaksoisleuan vaikutelma voi johtua myös tästä.

Geenitekijät vaikuttavat perintään
Geenitekijät

Kaksoisleukaa voi kutsua myös epäonnisemmaksi tai ei-halutuksi lahjaksi vanhemmiltasi. Alttius kehittää kaksoisleuka voi johtua myös geenitekijöistä, mutta ei hätää! Yksinkertaisilla harjoituksilla kaksoisleuasta voi päästä tehokkaasti eroon. Toinen esimerkki geneettisistä häiriöistä on akne ja mustapäät. Nämä pulmat voivat todella syödä itseluottamustasi, mutta onneksi meillä on 12 kohdan lista, jonka avulla voit päästä akneihostakin eroon hetkessä. Kuten tulet huomaamaan, monet kasvojen alueen pulmat ovat helposti hoidettavissa kotikonstein.

Huono ryhti aiheuttaa miehelle selkäkipua
Ryhti

Huono ryhti voi myös aiheuttaa vaikutelman kaksoisleuasta. Monet meistä kumartelevat päivät pitkät tietokoneiden ja älypuhelinten yllä. Tämä voi johtaa leuan ja kaulan lihasten löystymiseen ja siten kaksoisleuan ilmaantumiseen.

Ikääntyvä nainen, kasvokuva
Ikääntyminen

Vielä yksi syy ihon pussittavalle iholle. Ikääntyminen johtaa ihon kiinteydestä ja vahvistamisesta huolehtivien kollageenin ja elastiinin kaltaisten hormonien tuotannon vähenemiseen. Tämä taas johtaa ihon napakkuuden, kimmoisuuden ja joustavuuden vähenemiseen sekä ihon roikkumiseen. Kaksoisleuka voi siis johtua myös ikääntymisestä.

Miten eroon kaksoisleuasta - Ratkaisuja juuri sinulle

1. Kiinteytysharjoituksia leuan alueelle

Kiinteytysharjoituksista voi olla apua kaksoisleuasta eroon mieliville. Niiden avulla voi kiinteyttää leukaa sekä vahvistaa kaulan, kasvojen ja poskien lihaksia. Näitä harjoituksia voi käyttää moniin eri pulmiin kuten esimerkiksi kasvojen ja poskien alueen rasvasta eroon pääsemiseen. Rasvaa vähentämällä pääset eroon myös leuan ja kaulan rasvasta sekä parannat ihon kiinteyttä ja vahvistat sitä. Tällaisia harjoituksia ovat esimerkiksi

 1. Kattopusu tai mutristus

  Tämä harjoitus on suunniteltu vahvistamaan kaula-, poski- sekä leukalihaksiasi. Se treenaa myös kaulaasi, sillä eteen ja taakse suuntautuva liike on mainio kaulan alueen rasvan vähentämisessä. Tällä tehokkaalla kaksoisleukaharjoitteella voit saavuttaa tuloksia nopeastikin.

  • Kallista tai pitele päätäsi taaksepäin niin, että kasvosi ovat kohti kattoa
  • Mutrista huuliasi ulos päin kuin haluaisit painaa pusun kattoon
  • Yritä pidentää “pusu” niin pitkäksi kuin voit. Tunne venytys kaulalihaksissasi ja jännite poski- tai leukalihaksissasi.
  • Laske asennossa kymmeneen tai kahteenkymmeneen. Laske sitten leukasi alas ja rentouta.
 2. Leukatörrö

  Tärkeä leukaperäharjoite, joka sopii erinomaisesti kaksoisleuasta kärsiville. Auttaa pienentämään kaksoisleukaa ja pääsemään eroon poskien ja kasvojen rasvasta. Sinun tarvitsee vain seurata näitä ohjeita

  • Kallista pääsi taakse
  • Varmista, että kasvosi ovat kohti kattoa
  • Työnnä leukasi alaosaa eteenpäin kunnes tunnet kaula- ja leukalihastesi kiristyvän
  • Pidä asento noin 10-20 sekuntia
  • Rentouta ja lepuuta leukaasi, toista hetken päästä
 3. Leuan ja kaulan kierto

  Tämä harjoitus on tehokas keino päästä eroon kaulan alueen rasvasta, leuan alueen rasvasta sekä pienentää tai päästä eroon kaksoisleuasta. Oikein tehtynä tämä harjoite auttaa varmistamaan, että leukasi ja kaulasi ovat hyvin treenatut ja tavoitteesi askeleen lähempänä. Toimi näin

  • Suorista selkärankasi istumalla selkä suorana tai nousemalla seisomaan
  • Vie olkapäät taakse ja alas
  • Kierrä päätäsi hitaasti ja varovasti kiertäen olkapään yltä kiinni rintaan ja vie sitten pääsi kauas taakse
  • Varmistu, että tunnet venytyksen kaulasi takaosassa kun leukasi lepää rinnassa kiinni ja leuassa kun pääsi on takana. Pään ollessa sivulla venytyksen pitäisi tuntua vastapäisessä olkapäässä.
  • Saadaksesi harjoituksesta kaikki tehot irti, pidä olkapääsi liikkumatta sen ajan.
  • Jatka liikkeen toistamista parin minuutin ajan ja lepuuta.
 4. Leuan vapautus tai kielen venytys

  Tämä liike on suunniteltu niille, jotka haluavat eroon kasvojen rasvasta. Se edesauttaa myös kaksoisleuasta eroon pääsemisessä tehokkaasti ja nopeasti ei-toivotut sivuvaikutukset minimoiden. Harjoitus sopii myös treenaamaan leukaa, vähentämään kaula- ja leukarasvaa. Toimi näin

  • Liikuta leukaasi kuin pureskelisit suu kiinni
  • Hengitä ulos ja sisään. Pidätä henkeäsi jokunen sekunti ja hengitä sitten ulos.
  • Paina kielesi alas hampaitasi vasten suu ammollaan
  • Hengitä sisään, ulos, pysy asennossa vielä hetki ja lepuuta sitten
  • Työnnä kielesi ulos suusta ja yritä venyttää se mahdollisimman pitkälle. Liikuta sitä kielen suuntaan (halutessasi voit kiertää sitä puolelta toiselle)
  • Pidä asento, sitten hengitä ulos ja rentouta
 5. Painnonnosto

  Tämä tärkeä liike harjoittaa paitsi kaulaa, myös leukaa ja kasvoja. Sen avulla lihakset voivat supistua ja pidentyä vapaasti - helppo ja nopea tapa harjoittaa leukaa ja kaulaa. Toimi näin

  • Makaa selälläsi vuoteella ja anna pääsi roikkua sängyn reunan yli
  • Varmista, että olkapääsi pysyvät vuoteella - älä liikuta niitä harjoituksen aikana
  • Tunne kaulalihasten jännittyvän ja kiristyvän pääsi roikkuessa sängyn laidan yli
  • Kohota pääsi ylös ja vie se rinnan päälle
  • Pysy asennossa hetken aikaa ja rentouta
  • Toista harjoitus mutta älä liian nopeasti (huimauksen välttämiseksi)

2. Kotikonsteja, joilla päästä eroon kaksoisleuasta

Kotikonstit ovat mainiota sillä ne ovat luonnollisia, niillä ei ole ilmeisiä kivuliaita sivuvaikutuksia (kuten lääketieteen hoitokeinoilla voi olla) ja koska niillä kaksoisleuasta voi päästä eroon suhteellisen nopeasti. Lisäksi ne tukevat kasvojen seudun terveyttä, vähentävät kasvojen seudun rasvaa ja kohentavat siten ulkonäköä. Kokeile seuraavia kotikonsteja päästäksesi eroon kaksoisleuasta

 1. Purukumi

  Nainen syö purukumia

  Koska sokeri voi lihottaa, kannattaa suosia sokerittomia purukumilaatuja. Kuten yllä mainitussa pureskeluharjoituksessa, purukumin avulla kasvolihaksesi saavat kaipaamaansa harjoitusta ja pysyvät kiinteinä. Purukumi tarjoaa lisäksi leukaperien lihaksille harjoitusta, joka pienentää kaksoisleukaa ja auttaa lopulta pääsemään siitä kokonaan eroon.

3. Kokeile terveellistä ruokavaliota

Lihominen on yksi kaksoisleuan yleisimmistä taustasyistä. Kaikkein tehokkain tapa taistella tätä ongelmaa vastaan onkin siis terveellinen ruokavalio yhdessä liikunnan lisäämisen ja leukaharjoitteiden kanssa. Terveellinen ruokavalio koostuu muun muassa kasviksista, hedelmistä, kokojyvätuotteista, vähärasvaisista proteiinilähteistä kuten kalasta ja siipikarjan lihasta. Muistathan, että terveellinen ruokavalio toimii vain yhdessä liikunnan lisäämisen kanssa. Yhdessä ne lisäävät rasvanpolttoa ja helpottavat keventämään. Kaikki tämä on erittäin hyödyllistä kaksoisleuasta eroon pääsemisen kannalta.

Jaa