Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Erilaiset vibraattorit naisille

Markkinoilla on tänä päivänä huima valikoima erilaisia seksileluja. Voi olla vaikea päättää, mikä on paras vibraattori juuri sinun tarpeisiisi. Listasimme yleisimmät vibraattorit helpottamaan päätöksentekoasi.

Markkinoilla on tänä päivänä huima valikoima erilaisia seksileluja, mikä tarkoittaa, että sinulla on runsaasti valinnan varaa. Tulet varmasti löytämään itsellesi ja vartalollesi sopivan vempaimen, mutta tarjolla on kuitenkin aina jotain uutta ja jännittävää, jos haluat kokeilla rajojasi. Esimerkiksi valikoimastamme löytyvät LELO intiimituotteet voivat viedä sinut uusiin uskomattomiin ulottuvuuksiin.

Luotivibraattori

Nämä huomaamattomat minivibraattorit ovat pieniä mutta mahtavia. Niiden pieni koko tekee niistä ihanteelliset otettavaksi mukaan matkalle, ja niiden muoto on täydellisen suora mahdollistaen klitoriksen stimuloinnin, mikä voi olla suuri tekijä naisella orgasmin saavuttamiseksi.

Klitoris ei ole kuitenkaan ainoa paikka, johon niitä voidaan käyttää. Kokeile tehdä niillä pientä ympyrää nännien ympärillä tai paina sitä hellävaraisesti peräaukkoa vasten. Ainoa, mihin ne eivät sovellu on työnnettäväksi sisään. Niitä ei ole suunniteltu tähän tarkoitukseen ja voivat pienen kokonsa vuoksi jäädä loukkuun. Jos etsit emättimen sisäpuolta stimuloivaa vibraattoria, kokeile klassista tai pupu vibraattoria.

Luotivibraattorit ovat erinomaisia leluja ensikertalaisille, ja siinä missä ne toimivat erinomaisesti sooloiluun, antavat ne kihelmöivää värinää klitorikselle myös yhdynnän aikana. Jos sinulla on normaalisti vaikeuksia saada orgasmia, voi minivibraattori olla ratkaisu sinulle.

Klassiset vibraattori

Perinteisesti muotoillut klassiset vibraattorit toimivat melkein kuin luotivibraattorit, mutta koska ne ovat pidempiä ja paksumpia, voi niitä käyttää myös emättimen sisäiseen stimulaatioon sekä klitoriksen hyväilyyn. Lisäksi niitä on helpompi pitää kädessä, etenkin jos koet minivibraattorin vaatiman pikkutarkan otteen vaivalloiseksi, tai tarvitset enemmän vartta, jotta voit pitää lelua tarvitsemassasi kulmassa.

Värisevät hierontalaitteet

Hierontalaitteet ovat moderneja seksileluja niiden tuoreen ja ergonomisen muotoilunsa ansiosta, mikä myös tekee niistä erittäin monipuolisen. Klitorisstimulaation lisäksi niitä voidaan käyttää antamaan rentouttavaa ja aistillista hierontaa koko keholle, kuten selkään, olkapäihin, kaulalle, mikä voi toimia houkuttelevana esileikkinä tai yksinkertaisesti intiiminä tapana rentoutua pitkän päivän jälkeen. Koska ne eivät ole pelkästään seksuaaliseen käyttöön, mutta ovat suunniteltu erityisesti pareille, ne voiva tarjota hienovaraisen tavan tuoda seksilelut mukaan parisuhteeseen ensimmäistä kertaa.

Pupu vibraattorit

Jäniksen mallinen seksilelu on ehkä yksi tunnetuimmista naisten masturbaattoreista maailmassa. Se on tarkoitettu ensisijaisesti naisen soolokäyttöön, ja monet naiset ovat saavuttaneet ensimmäisen G-pisteorgasmin tämän loistavan pupun avulla.

Pupu vibraattorilla on kaksi keskeistä osaa: pääakseli, joka yleensä viedään emättimeen sisään, jossa se värisee emättimen suuaukkoa ja G-pistettä vasten, sekä pienemmät ulkonevat korvat, jotka painautuvat klitorista vasten. Tämä tuottaa kokonaisvaltaista stimulaatiota koko genitaalialueelle.

Toivottavasti olet nyt tyhjentänyt kalenterisi ja saanut ostoslistan aikaiseksi. Mikäli haluat pitää ostoksesi vain omana tietonasi, voit aina ostaa seksilelut netistä, sillä etenkin meillä ShytoBuylla tilaukset toimitetaan merkittömässä ja hienovaraisessa pakkauksessa. Muista myös käyttää liukuvoidetta aina, kun siltä tuntuu. Vesipohjaista liukuvoidetta voi huoletta käyttää kaikkien seksilelujen kanssa. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, muista pitää lelusi puhtaana. Käytä suihkeita ja liinoja jokaisen käyttökerran jälkeen, ja vibraattorisi pysyvät käyttökelpoisina pitkään.

Lue myös nämä