ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Erektiohäiriö itsehoito - Selätä erektio ongelmat

Tutkimuksen mukaan jopa 200 000 aikuisista suomalaisista miehistä kärsii kiusallisesta erektiohäiriöstä. Oli kyseessä sitten tilapäinen tai krooninen ongelma, erektiöhäiriöllä voi olla lamauttava vaikutus sukupuolielämään. Tarjolla on kuitenkin onneksi runsaasti eri keinoja hoitaa ikäviä erektiohäiriöitä ja saavuttaa taas potenssivarmuus. Sivustoltamme löydät tuotteita, jotka voivat tuoda luonnonmukaisen helpotuksen erektiohäiriöön ja tuoda taas vipinää makuuhuoneen puolelle.

Mikä on erektiohäiriö?

Erektiohäiriö on yleinen ongelma, jossa miehen kyky saavuttaa tai ylläpitää erektio on heikentynyt. Yhdyntä kumppanin kanssa ei onnistu, koska siitin ei kovetu, tai riittävän erektion ylläpitäminen ei ole mahdollista. Ongelma voi olla ajoittainen tai se voidaan luokitella häiriöksi, jos sitä esiintyy toistuvasti yhdyntää yritettäessä. Miehet tuntevat usein sänkypuuhissa kovia suorituspaineita, ja yksi epäonnistuminen yhdynnässä voi aloittaa noidankehän, joka pahentaa alkavaa erektiovaivaa ja on siten kova kolaus miehen itsetunnolle. Voi olla helpottavaa tietää, että vaiva on erittäin yleinen - lievästä erektiovaikeudesta kärsivät useimmat miehet jossain vaiheessa elämäänsä.

Erektiovaikeus voi alkaa ilmetä esimerkiksi hankalan ja stressaavan elämäntilanteen yhteydessä. Väsymys, parisuhteen ongelmat, tupakointi, alkoholi ja ylipaino voivat olla kaikki laukaisevia tekijöitä erektiohäiriön syntyyn. Erektiohäiriö muodostaa ongelman siinä tapauksessa, kun halu suorittaa yhdyntä on olemassa, mutta yhdyntään riittävän erektion saavuttaminen tai riittävä ylläpito ei ole mahdollista. Tällöin on hyvä hankkia apua esimerkiksi erektiokykyä voimistavista luonnontuotteista. Useimmissa tapauksissa erektiohäiriöt eivät sinänsä ole sairaus vaan oire - niiden taustalla on tekijöitä, joita hoitamalla voi seksuaalista suorituskykyäkin parantaa pitkäkestoisesti. Vaikka lyhytkestoiset hoidot voivat tuoda helpotuksen, on hyvä myös pohtia, voisiko oireiden aiheuttajaa hoitaa syvävaikutteisemmin. Esimerkiksi huonon ruokavalion ja liiallisen alkoholinkäytön aiheuttamista erektiohäiriöistä voi päästä eroon muuttamalla asteittain elämäntapoja terveellisemmiksi. Jos vaivojen taustalla taas on liiallinen stressi tai parisuhteen konfliktit, kannattaa ottaa aikaa oman elämän järjestelemiseen, jotta ongelmat eivät ala tuntua ylitsepääsemättömän suurilta.

Kenellä erektiohäiriöitä voi esiintyä?

Erektiohäiriö ei katso ikää, vaan se voi koskettaa kaikkia lisääntymisiässä olevia miehiä jossain vaiheessa elämää. Tutkimusten mukaan noin viidesosa kaikenikäisistä miehistä kärsii lievistä erektiohäiriöistä, joiden taustalla on usein tilapäinen henkinen oireilu, kuten uupumus tai seksuaaliset suorituspaineet. Vaikka erektiohäiriöitä voi esiintyä myös nuorilla, ne yleistyvät selkeästi iän myötä. Kun nelikymppisistä erektiohäiriötä esiintyy alle 10 prosentilla, yli 70-vuotiaista jo vähintään 44% kärsii niistä. Erityisesti krooniset erektio-ongelmat yleistyvät iän karttuessa.

Monet miehet eivät kuitenkaan hae apua vaivoihinsa, vaikka erektiohäiriön hoitaminen on yleensä kohtalaisen helppoa. Kun ikääntyneiden osuus väestöstä kasvaa, erektio-ongelmatkin ovat yleistymään päin. Olisikin hyvä, jos asenteet muuttuisivat avoimemmiksi, jotta yhä harvempi mies joutuisi kärsimään vaivoistaan yksin. Toisaalta vaikka kynnys hakeutua ammattiapua tuntuisikin liian korkealta, voi ShytoBuy-sivuston valikoimasta löytää monipuolisesti helppokäyttöisiä lisäravinteita ja apuvälineitä, joista voi saada helpotusta potenssiongelmiin.

Miksi miehellä ei seiso? Erektiohäiriön ja impotenssin syyt

Erektiohäiriön eri asteet, haittaavassa erektiöhäiriössä yhdyntä ei enää onnistu

Impotenssia aiheuttavien erektiohäiriöiden taustalla voi olla lukuisia tekijöitä. Fyysisiä aiheuttajia ovat esimerkiksi korkea verenpaine ja kolesterolitaso tai diabetes. Potenssihäiriöt ovat usein myös psykosomaattista oireilua, joka johtuu henkisistä ongelmista, kuten stressistä. Kaikenikäiset miehet voivat kärsiä suorituspaineista ja hermostuneisuudesta ennen seksiä, mikä saattaa johtaa erektio-ongelmiin.

Fyysiset syyt

Erektio-ongelmien taustalla on usein häiriö siittimen paisuvaiskudoksen toiminnassa. Tämä tarkoittaa, että erektion estää ongelma siittimen verenkierrossa. Heikosta verenkierrosta johtuvia potenssihäiriöitä voidaan hoitaa tehostamalla verenkiertoa peniksen paisuvaiskudokseen, mikä auttaa saavuttamaan pidempikestoisen ja kovemman erektion.

Potenssihäiriöt yleistyvät iän myötä, mutta niiden esiintymiseen voi myös vaikuttaa elämäntapavalinnoilla. Epäterveellinen ruokavalio, tupakointi, alkoholin käyttö, ylipaino ja liikunnan puute ovat kaikki tekijöitä, jotka voivat pahentaa erektio-ongelmia. Tutkimukset ovat osoittaneet, että säännöllisesti tupakoivilla miehillä on kaksinkertainen riski kärsiä erektiohäiriöistä verrattuna savuttomiin miehiin.

Erektiohäiriöiden taustalla voi olla esimerkiksi näitä tekijöitä

Impotenssiin vaikuttaa fyysiset ja mentaaliset tekijät

Hormonitoiminnan muutokset ja alhainen testosteronitaso: Hormonaaliset muutokset, kuten kilpirauhasongelmat ja ikääntymisen aiheuttama testosteronitasojen lasku, ovat yleisiä potenssiongelmien aiheuttajie. Iän myötä testosteronin tuotanto alkaa vähitellen hidastua - tämä on normaali osa ikääntymistä, joka voi kuitenkin aiheuttaa ikäviä vaikeuksia erektion saavuttamisessa ja ylläpidossa.

Lääkkeiden sivuvaikutukset: Tietyt reseptilääkkeet voivat aiheuttaa sivuvaikutuksenaan erekti-ongelmia. Tällaisia lääkkeitä ovat esimerkiksi monet mielialalääkkeet sekä antipsykoottiset lääkkeet. Myös antihistamiiniset allergialääkkeet sekä ruokahalua hillitsevät lääkkeet voivat vaikuttaa kykyyn saada ja ylläpitää erektiota. Samoin verenpainetta alentava lääkitys ja epilepsialääkkeet voivat johtaa erektio-ongelmiin.

Vammat ja leikkaukset: Lantion alueelle, virtsarakkoon, selkärankaan tai penikseen kohdistuneet traumat ja leikkaukset voivat johtaa erektio-ongelmiin. Myös keskushermoston vauriot voivat aiheuttaa erektiöhäiriöitä.

Verenkierron häiriöt: Jos verenkiertojärjestelmä toimii puoliteholla, ei veri kulkeudu penikseen riittävän tehokkaasti, mistä seuraa erektiohäiriöitä. Heikentyneen verenkierron taustalla on usein elämäntapaan liittyviä valintoja, kuten ylipainoa ja tupakointia.

Munuaisten vajaatoiminta: Munuaisten toimintahäiriöt, kuten uremia eli krooninen munuaisten vajaatoiminta, voivat vaikuttaa verenkiertoelimistön toimintaan. Näin ollen niillä on yhteys myös peniksen toimintakykyyn. Heikko munuaisten toiminta voi aiheuttaa kuona-aineiden ja toksiinien kertymistä verenkiertoelimistöön, mikä puolestaan hidastaa verenkierron määrää myös paisuvaiskudoksessa.

Halvaantuminen: Esimerkiksi selkäydinvamma voi aiheuttaa raajojen halvaantumisen, mikä heikentää verenkierron ja hermoston toimintaa sukupuolielinten ja peniksen alueella. Usein tuntoaisti peniksen alueella on kadonnut, ja sen myötä erektiokykykin on kokonaan hävinnyt tai heikentynyt huomattavasti.

Diabetes: Diabetekseen liittyvä korkea verenpaine voi aiheuttaa verenpainetautia, neuropatiaa ja hormonaalisia muutoksia. Erityisesti verenpainetauti voi olla vahingollinen verisuoniston toiminnalle, jolloin peniksen paisuvaiskudos ei myöskään saa riittävästi verta erektion aikaansaamiseksi. Ylipainoon liittyvä neuropatia puolestaan voi johtaa hermopinteeseen, jolloin seksuaalitoimintoa säätävät hermot eivät enää lähetä tarvittavia signaaleja erektion saavuttamiseksi.

Ylipaino ja rasvainen ruokavalio: Ylipaino voi johtaa hormonaalisiin muutoksiin ja testosteronitasojen laskuun. Liikakilot myös heikentävät verenkiertoa lantion ja peniksen alueella. Lisäksi ylipainoiset kuuluvat riskiryhmään diabeteksen ja verenpainetautien suhteen - ja nämä sairaudet itsessään voivat aiheuttaa erektiohäiriöitä. Rasvainen ruokavalio voi itsessään heikentää verenkiertoa kovettamalla ja tukkimalla verisuonia, vaikka ylipainoa ei olisikaan kertynyt runsaasti. Runsaasti tyydyttynyttä rasvaa sisältävät elintarvikkeet, kuten voi ja ranskalaisten ja sipsien kaltainen roskaruoka, ovat erityisen haitallisia verisuonijärjestelmän terveydelle. Jos verenkierto on heikentynyt tukkeutuneiden verisuonien vuoksi, on elämäntaparemontti paikallaan. Siirtyminen terveellisempiin elämäntapoihin voi verenkierron ja seksuaalisen suorituskyvyn parantamisen lisäksi luonnollisesti kohentaa myös kokonaisterveyttä. Terveellisten elämäntapojen ylläpitäminen auttaa ennaltaehkäisemään mahdollisen erektio-ongelman kehittymistä tulevaisuudessa. Liikunnalla on positiivinen vaikutus seksuaaliseen suorituskykyyn: kohtalaisesti liikkuvat miehet kärsivät erektiohäiriöistä selkeästi harvemmin kuin fyysisesti passiiviset miehet.

Tupakointi, huumeet ja alkoholi: Tupakointi saattaa etenkin pitkällä aikavälillä johtaa erektiohäiriöiden kehittymiseen. Tämä johtuu siitä, että nikotiini heikentää verisuoniston kykyä kuljettaa happea, mikä johtaa verenkierron heikentymiseen. Pitkäkestoinen tupakointi saa ääreisverenkierron rapistumaan, minkä vuoksi tupakoitsijat kärsivät usein esimerkiksi palelemisesta, kylmistä jaloista ja erektiohäiriöistä. Tupakoinnin yhteyttä erektiohäiriöön ei välttämättä tule itse ajatelleeksi, mutta tupakoinnin lopettamisella voi olla yllättävänkin tehokas vaikutus seksuaalisen toimintakyvyn parantamiseen. Muutama kuukausi tumppaamisen jälkeen potenssiongelmat alkavat usein lieventyä itsestään. Myös huumeiden, kuten marijuanan ja kokaiinin, käyttö voi johtaa seksuaalisen suorituskyvyn heikentymiseen ja erektiokyvyn katoamiseen niiden vaikutuksen aikana. Samoin alkoholin runsas käyttö voi aiheuttaa erektiovaikeuksia. Tilapäiset erektiohäiriöt humalassa ovat tavallisia, mutta pitkään jatkuva alkoholin liikakäyttö voi aiheuttaa myös kroonisia erektio-ongelmia. Alkoholin suurkulutus voi aiheuttaa neuropatiaa eli hermoratojen vaurioitumista sekä alentaa testosteronin määrää. Näin seksuaalinen suorituskyky ja myös libido laskevat. Alkoholin kohtuukäyttö ylläpitää myös tervettä mieskuntoa.

Psykologiset tekijät voivat myös aiheuttaa erektiohäiriöitä

Noin kolmasosassa tapauksista erektiohäiriön taustalla on psykologia tekijöitä. Stressi ja väsymys ovat yleisiä impotenssin aiheuttajia kaikenikäisillä miehillä. Muita yleisiä tekijöitä ovat esimerkiksi masennus ja ihmissuhdeongelmat. Myös seksuaaliset suorituspaineet ja haluttomuus, epäonnistumisen pelko, häpeäntunne sekä jännitys voivat vaikuttaa erektiokykyyn heikentävästi.

Stressi: Kiireinen elämäntyyli ja stressaava rytmi voivat vaikuttaa suorituskykyyn sängyssä. Stressin vähentämiseen ei ole olemassa helppoa ihmelääkettä. Omien arvojen ja elämänrytmin miettiminen voi olla hyvä paikka aloittaa, jos seksuaalinen suorituskyky on alkanut laskea. Rentouttavat harjoitukset ja meditaatio voivat olla avuksi, kun on aika pureutua stressin vähentämiseen.

Haluttomuus ja vetovoiman kadotus: Joskus seksuaalinen halu voi olla kadoksissa, ja seksi kumppanin kanssa alkaa tuntua velvollisuudelta. Tällöin kannattaa puhua asiasta kumppanin kanssa rehellisesti, tai koko parisuhteen perusta on hataralla pohjalla. Myös parisuhdeneuvojan tai seksuaaliterapeutin tapaamisesta voi olla hyötyä.

Huolet ja murheet: Vaikka et kärsisikään varsinaisesti masennuksesta, pitkittyneet huolet ja murheet nostavat erektiohäiriön riskiä merkittävästi. Esimerkiksi taloudelliset ongelmat, parisuhdekriisit tai muut henkilökohtaiset syyt aiheuttavat helposti seksuaalisen suorituskyvyn laskua. Pitkittynyt huoli ja jatkuva murehtiminen voivat johtaa myös erektiohäiriöiden kroonistumiseen.

Suorituspaineet: Etenkin ensimmäisillä seksikerroilla uuden partnerin kanssa suorituspaineet voivat ottaa koville. Tutunkin partnerin kanssa suorituspaineet voivat nousta, mikäli seksin harrastamiseen tulee pitkä tauko. Seksuaalisen suorituskyvyn jännittäminen voi johtaa erektio-ongelmiin, mistä seuraa helposti ikävä noidankehä. Pelkoon ja jännitykseen auttaa usein asiasta keskustelu kumppanin tai seksuaaliterapeutin kanssa. Joskus lisäravinteet tai jopa pieni lumevaikutus voi tuoda helpotusta jännnitykseen.

Masennus: Masennus on yksi yleisimmistä psykologisista tekijöistä erektio-ongelmien taustalla. Kun mieli on mustana, on vaikea kiinnostua seksistä samalla tavoin kuin ennen. Monet masennuslääkkeet voivat myös vaikuttaa heikentävästi seksuaaliseen toimintakykyyn.

Erektiohäiriön hoito

Oireista riippuen on usein erittäin suositeltavaa jutella erektio-ongelmasta lääkärisi kanssa. Erektiohäiriön perimmäisen syyn löytäminen auttaa sopivan hoitokeinon löytämisessä. ShytoBuy-sivustolta voit löytää monipuolisen valikoiman tuotteita, jotka auttavat voimistamaan erektiota ja seksuaalista suorituskykyä. Luonnonmukaiset tuotteemme ovat erittäin suosittuja. Toisin kuin reseptilääkkeillä näillä luontaistuotteilla ei ole lainkaan sivuvaikutuksia. On myös olemassa monia muita hoitokeinoja, joilla voit helpottaa seksielämää haittaavia potenssihäiriöitä.

Reseptilääkkeet

Erektiohäiriöön on saatavilla useita erilaisia suun kautta otettavia lääkkeitä. Lääkkeiden vaikutustapa ja vaikutuksen kesto kuitenkin vaihtelevat. Jotkut reseptilääkkeet esimerkiksi stimuloivat seksuaalisen kiihotuksen syntymistä aivoissa. Lääkkeiden kemiallinen rakenne poikkeaa toisistaan, ja niiden vaikutustavoissa voi olla suuria eroja. Jotkut lääkkeet ovat lyhytvaikutteisia, toiset taas pitkäkestoisia. Useimmat lääkkeistä pitää ottaa pari tuntia ennen seksin harrastamista, jotta ne vaikuttaisivat mahdollisimman tehokkaasti. Joillekin miehille kynnys reseptilääkkeiden hankintaan voi olla erittäin suuri. Suosittelemme että kokeilet ravintolisiä ja lisäravinteita ennen potenssilääkityksen hankkimista.

Tietyt taudit voivat myös heikentää erektiolääkkeiden toimintaa. Diabetes on yksi tällaisista taudeista - vain noin puolet erektiohäiriöstä kärsivistä diabeetikoista kokee erektiolääkkeiden lievittävän vaivaa. Luontaistuotteet ovat suosittu vaihtoehto erektiohäiriöiden hoitamiseen, sillä ne ovat turvallisia eikä niiden hankintaan tarvita hankalasti saatavaa reseptiä.

Useimmat reseptilääkkeet eivät varsinaisesti paranna ongelman aiheuttajaa, vaan vain lievittävät erektiohäiriön oireita tilapäisesti, jolloin yhdyntä on mahdollinen. Reseptilääkkeet toimivat tilapäisenä helpotuksena krooniseen erektio-ongelmaan, mutta niiden käytön lisäksi olisi hyvä myös selvittää, onko mahdollista hoitaa oireiden varsinaista aiheuttajaa. Onkin syytä tutkia mikä aiheuttaa erektiohäiriön ja hoitaa itse oireita.

Luonnonmukaiset hoitokeinot ja luontaistuotteet

Prelox on luonnollinen tapa kohentaa erektiota

Yrttivalmisteiden ja lisäravinteiden suosio erektiohäiriöiden hoidossa on on kasvanut voimakkaasti, sillä ne ovat täysin reseptivapaita. Jos lääkärissä käynti tuntuu ylitsepääsemättömältä, voivat luontaistuotteet ja lisäravinteet olla kokeilemisen arvoinen ensiapu erektiohäiriöön. Lisäravinteiden ja luontaistuotteiden käyttö on helppoa ja vaivatonta, eikä niillä usein ole lainkaan sivuvaikutuksia.

Voit valita joko päivittäin nautittavan lisäravinteen tai ennen aktia otettavan valmisteen. Yksi suosituimmista lisäravinteista ovat Prelox Kapselit, joiden käyttö on hyvin helppoa. Prelox-kapselit ovat täysin luonnollinen valmiste, jolla ei ole sivuvaikutuksia - ne ovat tuoneet helpotuksen jo tuhansille erektiohäiriöstä kärsiville miehille. Preloxin sisältämä Pycnogenolia eli männynkuoriuute tehostaa typpioksidin tuotantoa elimistössä. Typpioksidi auttaa verisuonien laajentumista, minkä ansiosta se tehostaa verenkiertoa myös penikseen ja näin tehostaa seksuaalista suorituskykyä. Toinen Preloxin sisältämä avainainesosa on L-argiinini, joka auttaa yhdessä Pycnogenolin kanssa kiihdyttämään typpioksidin tuotantoa. L-argiinin ja Pycnogenolian saumaton yhteistyö hoitaa tehokkaasti erityisesti heikosta verenkierrosta johtuvia erektiohäiriöitä. Näin Prelox-kapselit voivat auttaa sinua turvallisesti saavuttamaan kovan ja kestävän erektion.

Luonnolliset lisäravinteet ovat oiva lisä, kun haluat päästä yli erektiohäiriöstä. Niiden avulla voit hiljalleen rakentaa pidempikestoista erektiota. Lisäravinteiden avulla voit varmistaa, että elimistösi saa riittävästi hivenaineita. Ne vaikuttavat täysin luonnollisesti ja ilman keinotekoisia kemikaaleja, joilla saattaa olla haitallisia sivuvaikutuksia. Esimerkiksi VigRX on luontainen lisäravinne, jonka sisältämät ginseng ja tyrni voivat kohentaa erektiota ja parantaa impotenssin oireita. Kaiken lisäksi nämä tuotteet voivat auttaa myös peniksen koon kasvatuksessa. Eikö olisikin mukava yllättää kumppanisi isolla ja kestävällä erektiolla? Tartu tilaisuuteen ja tilaa lisäravinteet meiltä jo tänään!

Penispumput ja penisrenkaat

Lääkäriin on syytä mennä, jos vaiva ei parane

Yksi kaikkein luonnonmukaisimmista hoitokeinoista erektiohäiriöön on penispumppu. Penispumput toimivat nostamalla verenkierron määrä peniksessä tyhjiön avulla. Pumput voivat toimia joko vedenpaineen tai ilmanpaineen avulla; molempien toimintaperiaate perustuu tyhjiöön, joka muodostuu koko peniksen ympärille. Säännöllisesti käytettynä penispumppu lisää verenkierron määrä paisuvaiskudoksessa. Piristävänä lisänä pumppuhoito voi aiheuttaa peniksen koon kasvua. Suosituin vedenpaineella toimiva penispumppu maailmalla on Bathmate Hydromax - ShytoBuy-valikoimastamme löydät kaikki Bathmate-sarjan tuotteet. Ilmakäyttöiset penispumput ovat myös oiva valinta erektiohäiriön hoitoon. Korkealaatuisia ilmanpainetta hyödyntäviä pumppuja valmistaa esimerkiksi MaxMedix, jonka penispumput auttavat lisäämään erektion voimakkuutta.

Penisrenkaat ovat helppokäyttöinen, kokeilemisen arvoinen lisäapu, jos kärsit vain lievästä erektiohäiriöstä. Ikääntyessä peniksen paisuvaiskudoksessa sijaitsevan verisuoniston kyky ylläpitää erektiota alkaa heiketä. Tämä luonnollinen rapistuminen hankaloittaa erektion ylläpitoa. Avun voi saada esimerkiksi valikoimistamme löytyvistä Confidence Rings -erektiorenkaista, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan kestävämmän erektion supistamalla peniksesi verisuonia ja estäen veren ulosvirtaamisen paisuvaiskudoksesta. Penisrenkaat ovat helppoja ja verrattain huomaamattomia käyttää peniksen ympärillä. Ne eivät myöskään tukahduta verenkiertoa tai heikennä orgasmin ja siemensyöksyn saavuttamista.

Älä lannistu - erektiohäiriöön on saatavilla apua!

Muista, että et ole yksin erektio-ongelmasi kanssa. Lukuisat miehet kärsivät erektiohäiriöistä jossain vaiheessa elämäänsä, ja suurin osa heistä löytää ennen pitkää ratkaisun ongelmaansa. On olemassa lukuisia useita eri hoitomenetelmiä, kuten mieskuntoa kohottavat erektiovalmisteet, lisäravinteet ja erektion voimakkuutta lisäävät peniksen suurentajat. Voit taatusti löytää juuri itsellesi sopivimman hoitomuodon!

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa